Κανονικά, άμα ο Μητσοτάκης ηταν χωρατατζής, θα έπρεπε να βάλει μερικά κρατικά αλάνια να μπιστολιάσουν Βρεντζο, Καραπαππάρα και μερικούς ακόμα και μετά να ξαμολύσει τον εκπρόσωπο στα κανάλια να μιλάει για περίεργες συμπτώσεις με γνωστή υπόθεση "εξαφάνισης" μαρτυρων, που απασχόλησε πρόσφατα την κοινή γνωμη.
Αλλά που φαντασία στην εξουσία.
Βρε παιδια μην ασχολειστε με τους γαυρους...ειναι εδω γιατι εχουν αγχος για το συμβουλιο επιστημονων που θα γινει σημερα, και προσπαθουν να ξεχαστουν....
Τυποι οι αληθεια ειναι και εγω μεχρι χθες πιστευα οτι ηταν πεναλτι, αλλα μετα απο αυτην την αναλυση ανθρωπος ειμαι και εγω και λυγισα
Συγνωμη απο τους φιλους τους τρουμπαιους που τους σφαξαμε ετσι
θα ξεκινησω με μια μινι ανασκοπηση του παρακρατους της εξυγιανσης τα τελευταια χρονια...αυτου που δεν υπαρχει επειδη ο ολυμπιακος πηρε τα 3 τελευταια πρωταθληματα, οπως δηλωσε χθες ο απερχομενος πρωθυπουργος :
θα ξεκινησω με μια μινι ανασκοπηση του παρακρατους της εξυγιανσης τα τελευταια χρονια...αυτου που δεν υπαρχει επειδη ο ολυμπιακος πηρε τα 3 τελευταια πρωταθληματα, οπως δηλωσε χθες ο απερχομενος πρωθυπουργος :
ποια πεναλτι ηταν αυτα δεν μας ειπες που εδιναν τριποντο σε ποια ματς με ποιες ομαδες και τι διαφορα βαθμων διαμορφωναν την συγκεκριμενη στιγμη.........ψαξτα γραφτα αλλιως μουγκα στη στρουγκα και γκολαρα στο 96 καταπιε......γκε γκε????............υγ...για πες για τι μαρκα κουρτινες εχετε στο σεφ????
εδω μιλαμε για ντοκουμεντα τυπε...αριθμους...μαθηματικα...1 και 1 κανουν 2...να λολα ενα μηλο....
δεν εχει σου πα, μου πες, νομιζω και νομισματα....
παιρνουμε πρωταθλημα με 30 βαθμους διαφορα, με περισσοτερες τελικες και γκολ, και στα πεναλντι να ειμαστε στην ιδια θεση με τον ατρομητο και την λαμια!!!!!
αλλα νταξει αφου παιρνει τον τιτλο ο ΘΡΥΛΟΣ, δεν υπαρχει παραγκα...εκεινος ο κοριος της ευπ γιατι δεν δουλευει πλεον???
θα σας ταραξουμε στην νομιμοτητα και εσας και τον απερχομενο πρωθυπουργο!!!!
εδω μιλαμε για ντοκουμεντα τυπε...αριθμους...μαθηματικα...1 και 1 κανουν 2...να λολα ενα μηλο....
δεν εχει σου πα, μου πες, νομιζω και νομισματα....
παιρνουμε πρωταθλημα με 30 βαθμους διαφορα, με περισσοτερες τελικες και γκολ, και στα πεναλντι να ειμαστε στην ιδια θεση με τον ατρομητο και την λαμια!!!!!
αλλα νταξει αφου παιρνει τον τιτλο ο ΘΡΥΛΟΣ, δεν υπαρχει παραγκα...εκεινος ο κοριος της ευπ γιατι δεν δουλευει πλεον???
θα σας ταραξουμε στην νομιμοτητα και εσας και τον απερχομενο πρωθυπουργο!!!!