Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 25 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Εντωμεταξύ, στημένη διαιτησία, στημένο πρωτάθλημα με Δανούς διαιτητές, κάπου δεν κολλάει, πρέπει να μας δουλεύει ο πρόεδρας.
Όλα στημένα τα έχουμε οι βάζελοι εδω και 15 χρόνια, αλλά δίνουμε τα πρωταθλήματα για ξεκάρφωμα :confused:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.317
Πόντοι
1.706
μεγας χυστης αλαφουζος κανει ριρειζ εφετο και μετα το λοβ αιλαντ στο σκαι στελνει και την τρουμπα αδριατικη λιγκα
Από το χθεσινό κρατάμε ενα, αναστήθηκε το ΘΡΥΛΙΚΟ πουλί.
Φυσικά η μπάλα του ποδοσφαίρου, αξιαγάπητε τσίου, δεν είναι σπυριάρα.
Άλλη μια φορά παρενέβησαν θεοί και δαίμονες για να πάρεις πρωτάθλημα και θυμόμαστε ακόμα την επιστημονική μας απάντηση.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.593
Πόντοι
6.536
Έδωσε αυτό που ξέρει καλά ο γαυρος......
Πίπα στο 96......
Πίπα τον λένε,Αβιλά τον λένε μόνο τα Άρδ μουνόπανα.
Πίπαααααα λέγεται.......
Πίπαααααα......
Στην χειρότερη εμφάνιση δεν χάσαμε.
Ο κύριος μαρτίνι μίλησε για τραγικό λάθος του παίκτη Πίπαααααα.
Δεν είπε ότι δεν ήταν.
Θέλετε να πάρετε την ομάδα και να φύγετε?Στο καλοοοοοοο.....
Season 2 Goodbye GIF by Empire FOX

Βγάλτε τώρα τα ματια σας με ΑΕΚ....

Σοβαρά τώρα...
Για μένα δεν υπάρχει πέναλτυ.
:sad2:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.741
Πόντοι
28.246
Δηλαδή, αν όχι αγκωνιά στο λαιμό στη μεγάλη περιοχή, τι πρέπει να γίνει για να δοθεί πέναλτυ, αποκεφαλισμός με πέλεκυ;
Θεωρείς πέναλτι το χτεσινό αλλά για το πέναλτι στο 2:57 του βίντεο, και δες και κάνε σύγκριση το σπρώξιμο στον Βενετίδη με το άγγιγμα του Αβιλα χτες. Τι έλεγα; Α, ναι, γι αυτήν την πεναλτάρα, ξυλοκοπήσατε τον Ευθυμιάδη!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Θεωρείς πέναλτι το χτεσινό αλλά για το πέναλτι στο 2:57 του βίντεο, και δες και κάνε σύγκριση το σπρώξιμο στον Βενετίδη με το άγγιγμα του Αβιλα χτες. Τι έλεγα; Α, ναι, γι αυτήν την πεναλτάρα, ξυλοκοπήσατε τον Ευθυμιάδη!

Ηταν η δεν ηταν Ζεμπου?
Κλαημερα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.741
Πόντοι
28.246

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.593
Πόντοι
6.536
Το χτεσινό; Δεν ήταν! Δεν δίνεται τέτοιο πέναλτι. και δεν ήταν και μέσα στην περιοχή. Είδε παράβαση; Αυτή ήταν εκτός.
Εγω είπα την γνώμη μου παραπάνω.
Πάντως αν βλέπει πέναλτι σωστά το δίνει εντός.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Το χτεσινό; Δεν ήταν! Δεν δίνεται τέτοιο πέναλτι. και δεν ήταν και μέσα στην περιοχή. Είδε παράβαση; Αυτή ήταν εκτός.
Διαφωνουμε
ΗΤΑΝ και ηταν μεσα
απλως ειναι ηλιθιος ο Αβιλα
Δες τις δηλωσεις του Μιτσελ (πριν τον παρει τηλ ο Βαγγελας)
Το δεν δινεται,σορρυ δεν το ακουω
Επισης -κατα τη γνωμη μου- ηταν και του Σωκρατη στον Σποραρ
Αν ηθελε να σας γαμησει θα χε δωσει αυτο και παπαλα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.741
Πόντοι
28.246
Διαφωνουμε
ΗΤΑΝ και ηταν μεσα
Ήταν, που απλά τον εμποδίζει να τον περάσει χωρίς να τον σπρώχνει και ο άλλος πέφτει λες και τον χτύπησε ρεύμα. Καλώς...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Ήταν, που απλά τον εμποδίζει να τον περάσει χωρίς να τον σπρώχνει και ο άλλος πέφτει λες και τον χτύπησε ρεύμα. Καλώς...
αγαπητε,βλεπει που ειναι κι οπως τρεχει απλωνει το χερι και τον χτυπαει
αδυναμα?δυνατα? καμμια σημασια δεν εχει
και προθεση εχει και μαλακια κανει!!!
Ας εδιωχνε την μπαλα στα περιστερια....
για την αλλη φαση δεν λετε κουβεντα......
για τον πειθαρχικο ελεγχο που δεν υπηρξε επισης
Απλα εχετε μαθε 25 χρονια τωρα αλλιως

:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.741
Πόντοι
28.246
αγαπητε,βλεπει που ειναι κι οπως τρεχει απλωνει το χερι και τον χτυπαει
αδυναμα?δυνατα? καμμια σημασια δεν εχει
και προθεση εχει και μαλακια κανει!!!
Ας εδιωχνε την μπαλα στα περιστερια....
για την αλλη φαση δεν λετε κουβεντα......
για τον πειθαρχικο ελεγχο που δεν υπηρξε επισης
Απλα εχετε μαθε 25 χρονια τωρα αλλιως

Εντάξει Βλάσση, δεν θα μαλώσουμε τώρα γι αυτό.

Αλλά έβαλα για σύγκριση και το άλλο.., τότε παλιά... στο Τέξας (όπως την κάνανε την Λεωφόρο και τον στείλανε στο νοσοκομείο) εκεί δεν χρειάζεται δυναμόμετρο, φαίνεται καθαρά και το χέρι του Μιχαλάκη, και η κίνηση του σώματός του να τον σπρώχνει. Αλλά για ακόμα μια φορά θεωρήθηκε η ομάδα μου κάλπικος πρωταθλητής. Και φαντάσου το πέναλτι το χτεσινό να ήτανε ανάποδα και να ισοφάριζα εγώ. Ο Καριόλης για να μην αποτελειωθεί του δώσανε κάλπικο πέναλτι, έτσι θα μας τα λέγανε.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
λοιπόν σοβαρά...
θα μιλήσω για τον αγώνα ως ουδέτερος κι όχι ως πράσινος.

τα καθαρώς ποδοσφαιρικά τα έχω γράψει εδώ. άποψή μου αυτό συνέβη στον αγώνα. εγράφη χθες 10 λεπτα μετα τη λήξη.
προτού βγω...
α. όντως όπως είπε και πιο πάνω κάποιος - κι όπως πολλές φορές έχω πει - ΤΙΠΟΤΑ εννοείται δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα.
β. ο ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι των 11 αγωνιστικών που έχει παίξει. ο παναθηναικός το χειρότερο. ας το σκεφτείτε και αυτό εσείς που λέτε πολλά.
γ. γιατί τώρα συνέβη το πιο πάνω (β). πολύ σημαντικό ερώτημα. δεν μας αφήσατε να παίξουμε ή απλά κάναμε κακό παιχνίδι? και/ή τι άλλο ίσως.
απάντηση. ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνατε που να μας δημιουργήσει πρόβλημα. εμείς δεν παίξαμε. απλά δεν παίξαμε. τώρα αν αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός μετά από 10 πολύ καλά παιχνίδια (το καλό σενάριο) ή οι παίχτες δεν άντεξαν το βάρος του αγώνα...τι να πω.
ή μάλλον έχω να πω. οι παίχτες κατ'εμέ είναι κουρασμένοι. ο παναθηναικός είναι πολύ καλός, είναι πολύ δεμένη ομάδα, αλλά έχει με το ζόρι μια 13αδα. κι ο αιτόρ εκτός πλέον. και κουράστηκαν οι παίχτες (επίσης ξαναλέω δεν πάιξαμε γενικά καλά). γι αυτό κιόλας μέχρι το 30' σχεδόν δεν είχατε ακουμπήσει μπαλα (άν και κάνατε 2 φάσεις αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο με τους παίχτες που έχετε μπροστά).
το πρωτάθλημα σε αυτό θα κριθεί. πόσο θα αντέξουν οι λίγοι πράσινοι και πόσο (και πόσο γρήγορα επίσης) θα δεθούν και θα γίνουν ομάδα από τον μισελ οι δικοί σας.
ps
ακόμα και μέχρι το 30' που σας παίζαμε κάνατε 2 ευακιρίες.
αυτά που έλεγα από προχθές για τους κεντρικούς αμυντικούς μας και τα αμυντικά χαφ...
τώρα σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, τονίζω και υπογραμμίζω
α. ήσασταν καλύτερη ομάδα (οι γαύροι). ένα δίκαιο αποτέλεσμα (καθαρά ποδοσφαιρικά μιλώντας) θα ήταν το 0-1 ή 0-2.
β. θα πρέπει όμως να σας προβληματίσει αυτό που έγραψα στο πιο πάνω σχόλιο.
ακόμα κι αν είχατε κερδίσει - που δεν τα καταφέρατε - κάνατε την καλύτερή σας με διαφορά εμφάνιση, κι εμείς αντίστοιχα την χειρότερη με διαφορά. το γράφω με μπολντ για να μην πολυ-παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. κι επίσης εμείς ήμασταν που δεν παίξαμε καλά, δεν ήταν το παιχνίδι σας που άλλαξε τις μέχρι τώρα εικόνες των ομάδων (πέρα από τη δική σας που ήταν βελτιωμένη).
γ. το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. το γράφω για να μην παίρνουν τα μυαλά ΜΑΣ αέρα. το όλο θέμα επίσης το έχω αναλύσει στο πάνω σχόλιο.
δ. αν ήμουν διαιτητής χωρίς βαρ ΔΕΝ θα έδινα πέναλντυ με την καμία. με βαρ όμως και με το γράμμα του νόμου (το τονίζω) ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΥ. είτε αρέσει είτε όχι. τα παράπονά σας λοιπόν για το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να εστιαστούν σε δύο πράγματα που αφορούν εσάς τους ίδιους. γιατί ο μαλάκας έκανε αυτό το αχρείαστο πέναλντυ και γιατί δεν είχατε βάλει ένα ακόμα γκολ ενώ μπορούσατε...
ε. τα περί στησίματος και ΜΑΛΑΚΙΩΝ που γράφονται είναι για γέλια. όλος ο αγώνας κύλησε χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. δλδ περιμένετε να πιστέψει κανείς ότι στήθηκε ένα ματς και περιμέναμε το 103 για να γίνει η "παπαριά" και να ισοφαρίσουμε? :headbang::grin:
καλά είστε σοβαροί? έλεος...
θα μπορούσε ας πούμε εύκολα να είχε δώσει το πρώτο που ήταν και οριακό (που ίσως είχε αλλάξει κι όλη τη ροή του αγώνα).
τέλος πάντων τα περί στησίματος είναι για γέλια.
στ. αντί να χαιρόμαστε που επιτέλους υπάρχει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και στους αγώνες, καθόμαστε και λέμε μαλακίες.
και κάποιοι τύποι μιλάνε για αποχωρήσεις. δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν θα καταφέρω να μην πω πράγματα που δεν χρειάζονται να συζητιούνται πλέον (ότι έχει γίνει, έχει γίνει).
σκεφτείτε πάντως ότι μετά από πολλάαααααα χρόνια, επιτέλους τα σκ και οι δευτέρες απέκτησαν ποδοσφαιρικό νόημα.
και μιλάμε και κάνουμε το χαβαλέ μας και μπινελικωνόμαστε, αυτό το ωραίο που ζούσαμε παλιά.
αλλά κάποιοι δεν το θέλουν. κούπες να έρχονται κι ας γαμηθούν όλα...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Εντάξει Βλάσση, δεν θα μαλώσουμε τώρα γι αυτό.

Αλλά έβαλα για σύγκριση και το άλλο.., τότε παλιά... στο Τέξας (όπως την κάνανε την Λεωφόρο και τον στείλανε στο νοσοκομείο) εκεί δεν χρειάζεται δυναμόμετρο, φαίνεται καθαρά και το χέρι του Μιχαλάκη, και η κίνηση του σώματός του να τον σπρώχνει. Αλλά για ακόμα μια φορά θεωρήθηκε η ομάδα μου κάλπικος πρωταθλητής. Και φαντάσου το πέναλτι το χτεσινό να ήτανε ανάποδα και να ισοφάριζα εγώ. Ο Καριόλης για να μην αποτελειωθεί του δώσανε κάλπικο πέναλτι, έτσι θα μας τα λέγανε.
αγαπητε εγω πιστευω οτι του Κωνσταντινου ηταν πεναλτυ
Βεβαι η διαιτησια του Ευθυμιαδη ΟΥΔΕMIA ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ με τη χθεσινη(ημουν μεσα και τοτε)
ο Δανος επαιξε χθες -κατα τη γνωμη ελαχιστα τον Ολυμπιακο και σου ειπα και που και πως
Ο Ευθυμιαδης εσπρωχνε τον Ολυμπιακο απο το 55 και μετα με ντεμεκ φαουλ κι αναποδα σφυριγματα
Ειναι τραγικο μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο να εκπροσωπειται απο τους Καραπαπαδες και τους Βρεντζους
Ειναι τραγικο ο "καλυπτα κι εγω τον Κατσουρανη" να μιλαει για σφαγες
Αυτα και καλημερα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.741
Πόντοι
28.246
αγαπητε εγω πιστευω οτι του Κωνσταντινου ηταν πεναλτυ
Βεβαι η διαιτησια του Ευθυμιαδη ΟΥΔΕMIA ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ με τη χθεσινη(ημουν μεσα και τοτε)
ο Δανος επαιξε χθες -κατα τη γνωμη ελαχιστα τον Ολυμπιακο και σου ειπα και που και πως
Ο Ευθυμιαδης εσπρωχνε τον Ολυμπιακο απο το 55 και μετα με ντεμεκ φαουλ κι αναποδα σφυριγματα
Ειναι τραγικο μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο να εκπροσωπειται απο τους Καραπαπαδες και τους Βρεντζους
Ειναι τραγικο ο "καλυπτα κι εγω τον Κατσουρανη" να μιλαει για σφαγες
Αυτα και καλημερα
Αφού μας έπαιξε ελάχιστα γιατί δεν το προσπέρασε και αυτό αντί να τα κάνει μπουρδέλο στο τέλος; Ποιος θα του έλεγε και τι;
Όσο για Καραπαπάδες και Βρέντζους ξέρεις τρόπο να φύγουν; Ούτε εγώ τους κάνω κέφι.
Σαν να έχεις δίκιο.. Καλημέρα, να πάμε για ύπνο και άλλοι για δουλειά.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.721
Πόντοι
6.056
Διαφωνουμε
ΗΤΑΝ και ηταν μεσα
πεναλντάρα κ κόκκινη στον Παπασταθόπουλο

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
330
Πόντοι
21
Διαφωνουμε
ΗΤΑΝ και ηταν μεσα
Οποτε συμφερει να δουμε δηλωσεις εε? Για κατσε να θυμηθω κατι παλαιοτερες δηλωσεις..Χριστοδουλοπουλος ως παιχτης του ΠΑΟ που ελεγε οτι ο ΟΣΦΠ δικαιο περνει το πρωτάθλημα..Αντιστοιχες δηλωσεις Ρουκαβινα..Δηλωσεις Σαριεγκι για καλυτερη ομαδα απο ΟΣΦΠ..Σου κανουν αυτες οι δηλωσεις ή οχι?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
Τύπε ραο- Παο δώστε μας σαμάνο σαμασεκου που μας λείπουν 2-3 παίχτες, και θα κανονίσω να τσιμπίσετε 3-4 πέναλντι πέτσινα που σας λείψαν ΠΟΛΥ φέτο(ς)...
Μόνο πες μου αγώνες και λεπτό (μετα το 96 ειναι λίγο πιο δύσκολα αλλά αξίζει τον κόπο).
Δώρο από μενα και συλλεκτική αφίσα σαραβάκος να κολλήστε έξω από την 7.
σαμασεκου δεν δινουμε....ειναι πολυτιμος...
αμα θες δινουμε πακετο μπα - βρουσαι για ενα μουσαντενιο πεναλντι την αλλη κυριακη με την αεκ.....

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.511
Πόντοι
4.096
Οποτε συμφερει να δουμε δηλωσεις εε? Για κατσε να θυμηθω κατι παλαιοτερες δηλωσεις..Χριστοδουλοπουλος ως παιχτης του ΠΑΟ που ελεγε οτι ο ΟΣΦΠ δικαιο περνει το πρωτάθλημα..Αντιστοιχες δηλωσεις Ρουκαβινα..Δηλωσεις Σαριεγκι για καλυτερη ομαδα απο ΟΣΦΠ..Σου κανουν αυτες οι δηλωσεις ή οχι?
Σε βλεπω λιγο συγχυισμενο τυπε
Καλομαθατε 25 χρονια και σας εκατσε στο λαιμο?
Δεν πειραζει,enjoy

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
σαμασεκου δεν δινουμε....ειναι πολυτιμος...
αμα θες δινουμε πακετο μπα - βρουσαι για ενα μουσαντενιο πεναλντι την αλλη κυριακη με την αεκ.....
Είμαστε μέσα, θελουμε 3-4 παιχτουρες άμεσα !!
Σημειώνω ραοπάος για ντερμπι με αεκ, ένα πέτσινο στο 89 για σιγουριά (κοιταξτε μη φατε πάλι κανένα στο 103 :confused: , μπόνους/δώρο και 2 φαουλ στο ημικύκλειο).
Περνάω χαρτακι στον πρόεδρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom