λοιπόν σοβαρά...
θα μιλήσω για τον αγώνα ως ουδέτερος κι όχι ως πράσινος.
τα καθαρώς ποδοσφαιρικά τα έχω γράψει εδώ. άποψή μου αυτό συνέβη στον αγώνα. εγράφη χθες 10 λεπτα μετα τη λήξη.
προτού βγω...
α. όντως όπως είπε και πιο πάνω κάποιος - κι όπως πολλές φορές έχω πει - ΤΙΠΟΤΑ εννοείται δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα.
β. ο ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι των 11 αγωνιστικών που έχει παίξει. ο παναθηναικός το χειρότερο. ας το σκεφτείτε και αυτό εσείς που λέτε πολλά.
γ. γιατί τώρα συνέβη το πιο πάνω (β). πολύ σημαντικό ερώτημα. δεν μας αφήσατε να παίξουμε ή απλά κάναμε κακό παιχνίδι? και/ή τι άλλο ίσως.
απάντηση. ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνατε που να μας δημιουργήσει πρόβλημα. εμείς δεν παίξαμε. απλά δεν παίξαμε. τώρα αν αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός μετά από 10 πολύ καλά παιχνίδια (το καλό σενάριο) ή οι παίχτες δεν άντεξαν το βάρος του αγώνα...τι να πω.
ή μάλλον έχω να πω. οι παίχτες κατ'εμέ είναι κουρασμένοι. ο παναθηναικός είναι πολύ καλός, είναι πολύ δεμένη ομάδα, αλλά έχει με το ζόρι μια 13αδα. κι ο αιτόρ εκτός πλέον. και κουράστηκαν οι παίχτες (επίσης ξαναλέω δεν πάιξαμε γενικά καλά). γι αυτό κιόλας μέχρι το 30' σχεδόν δεν είχατε ακουμπήσει μπαλα (άν και κάνατε 2 φάσεις αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο με τους παίχτες που έχετε μπροστά).
το πρωτάθλημα σε αυτό θα κριθεί. πόσο θα αντέξουν οι λίγοι πράσινοι και πόσο (και πόσο γρήγορα επίσης) θα δεθούν και θα γίνουν ομάδα από τον μισελ οι δικοί σας.
ps
ακόμα και μέχρι το 30' που σας παίζαμε κάνατε 2 ευακιρίες.
αυτά που έλεγα από προχθές για τους κεντρικούς αμυντικούς μας και τα αμυντικά χαφ...
τώρα σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, τονίζω και υπογραμμίζω
α. ήσασταν καλύτερη ομάδα (οι γαύροι). ένα δίκαιο αποτέλεσμα (καθαρά ποδοσφαιρικά μιλώντας) θα ήταν το 0-1 ή 0-2.
β. θα πρέπει όμως να σας προβληματίσει αυτό που έγραψα στο πιο πάνω σχόλιο.
ακόμα κι αν είχατε κερδίσει - που δεν τα καταφέρατε -
κάνατε την καλύτερή σας με διαφορά εμφάνιση, κι εμείς αντίστοιχα την χειρότερη με διαφορά. το γράφω με μπολντ για να μην πολυ-παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. κι επίσης εμείς ήμασταν που δεν παίξαμε καλά, δεν ήταν το παιχνίδι σας που άλλαξε τις μέχρι τώρα εικόνες των ομάδων (πέρα από τη δική σας που ήταν βελτιωμένη).
γ. το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. το γράφω για να μην παίρνουν τα
μυαλά ΜΑΣ αέρα. το όλο θέμα επίσης το έχω αναλύσει στο πάνω σχόλιο.
δ. αν ήμουν διαιτητής χωρίς βαρ ΔΕΝ θα έδινα πέναλντυ με την καμία. με βαρ όμως και
με το γράμμα του νόμου (το τονίζω) ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΥ. είτε αρέσει είτε όχι. τα παράπονά σας λοιπόν για το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να εστιαστούν σε δύο πράγματα που αφορούν εσάς τους ίδιους. γιατί ο μαλάκας έκανε αυτό το αχρείαστο πέναλντυ και γιατί δεν είχατε βάλει ένα ακόμα γκολ ενώ μπορούσατε...
ε. τα περί στησίματος και ΜΑΛΑΚΙΩΝ που γράφονται είναι για γέλια. όλος ο αγώνας κύλησε χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. δλδ περιμένετε να πιστέψει κανείς ότι στήθηκε ένα ματς και περιμέναμε το 103 για να γίνει η "παπαριά" και να ισοφαρίσουμε?
καλά είστε σοβαροί? έλεος...
θα μπορούσε ας πούμε εύκολα να είχε δώσει το πρώτο που ήταν και οριακό (που ίσως είχε αλλάξει κι όλη τη ροή του αγώνα).
τέλος πάντων τα περί στησίματος είναι για γέλια.
στ. αντί να χαιρόμαστε που επιτέλους υπάρχει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και στους αγώνες, καθόμαστε και λέμε μαλακίες.
και κάποιοι τύποι μιλάνε για αποχωρήσεις. δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν θα καταφέρω να μην πω πράγματα που δεν χρειάζονται να συζητιούνται πλέον (ότι έχει γίνει, έχει γίνει).
σκεφτείτε πάντως ότι μετά από πολλάαααααα χρόνια, επιτέλους τα σκ και οι δευτέρες απέκτησαν ποδοσφαιρικό νόημα.
και μιλάμε και κάνουμε το χαβαλέ μας και μπινελικωνόμαστε, αυτό το ωραίο που ζούσαμε παλιά.
αλλά κάποιοι δεν το θέλουν. κούπες να έρχονται κι ας γαμηθούν όλα...