Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Που τον βρήκαμε ρε μαλάκα γτχ του?
πούλο πες στους ομοίους σου αρχιδάκιΠούλο και οι 2.
Σπάτε αρχίδια.
Είσαι πίθηκος και δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα.πούλο πες στους ομοίους σου αρχιδάκι
πες μας ρε μαλακισμένο είναι κ ο καραπαπάρας καλός άνθρωπος ?
Ασε τον Καραπαπάρα. Για εσένα ψάχνουμε να δούμε πόσο (T)ROB(AS) είσαι.πούλο πες στους ομοίους σου αρχιδάκι
πες μας ρε μαλακισμένο είναι κ ο καραπαπάρας καλός άνθρωπος ?
μωρή πουτάνα λιμανίσια θα σε γαμήσω όπου σε πετύχωΕίσαι πίθηκος και δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα.
Ποιος Καραπαπάρας γτχ σου.
Σιγά μην είσαι πράσινος με τέτοια μυαλά.
Είσαι φιλοπουτινικός,χρυσαυγίτης κτλ.
Γαμημένε....
Γράψε εδώ που μπορείς γιατί εκεί έξω θα σε ψάχνουμε και δεν θανσε βρίσκουμε.....
Νόμιζα ότι ήσουν οκ πράσινος.μωρή πουτάνα λιμανίσια θα σε γαμήσω όπου σε πετύχω
έστελνες και πμ γνωριμίας, σίχαμα
Γράφεις μπινεδάκο ότι ο σάββας (συγχωρεμένος) ήταν καλός άνθρωπος,
γράφεις ότι ο μαρινάκης είναι καλός άνθρωπος
Για την οικογένεια όμως Βαρδινογιάννη έγραψες ότι σε γάμησαν
άντε λοιπόν τσιμπουκώσου στο λιμάνι που γουστάρεις για να στανιάρεις
σύρε γαμήσου ρε μπετόβλακαΑσε τον Καραπαπάρα. Για εσένα ψάχνουμε να δούμε πόσο (T)ROB(AS) είσαι.
Παρακάλα να σε έχουν διώξει πριν σε αναλάβω, που θα με αποκελέσεις και μαλάκα και θα με στείλεις να πάω να γαμηθώ μέσω Χίου στα βίντεο που μου παρέθεσες, λες και με ξέρεις και από χτες, κοπρίτη!
Μαρκήσιε, την καλημέρα μου και στους υπόλοιπους βάζελους και την κάνω, μην με διώξεις πάλι, φεύγω μόνος μου, Μαρκήσιε.
τι σχέση έχει η ιδιωτική ζωή του σάββα με το χαρακτήρα που έδειξε σαν ποδοσφαιρικός παράγοντας ?Νόμιζα ότι ήσουν οκ πράσινος.
Για αυτό σου έστειλα.
Ο Σάββας ήταν φίλος του πατέρα μου βλάκα.Οποτε κάτι παραπάνω θα ξέρω.
Ο πατέρας μου έφυγε πριν λίγες μέρες και μου είπε να "φύγει" αφού το πάρουμε.Άρρωστος πράσινος παρότι Πειραιώτης.
Που είπα ότι είναι καλός άνθρωπος ο Μαρινακης?
Παραφράζεις γαμημένε.
Και ότι είπα για οικογένεια το εννοώ.Που έχω λάθος ρε εξυπνάκια?
Κάνε κράτει μέχρι Κυριακή να τους γαμήσουμε και συνεχίζουμε μετά.
Παπάρα,έ παπάρα.
Ναι αλλα σεβόμαστε τους μεγάλους ανθρώπους.σύρε γαμήσου ρε μπετόβλακα
είμαι έξω όταν μπορέσω θα σου παραθέσω το δικό σου ποστ που αποδεικνύει πόσο μαλακομπούκωμα είσαι
Αυτό να προκαλείτε και μετά να το παίζετε παρθενοπιπίτσες και καλά θιγμένες ,είναι παλιά ζάγκλα ξέφτυσε..
τι σχέση έχει η ιδιωτική ζωή του σάββα με το χαρακτήρα που έδειξε σαν ποδοσφαιρικός παράγοντας ?
και ο τράκης με τον μελισσο μπορεί να βοηθάει σαν τον σάββα , στα @@ μας όμως. Σαν παράγοντες τους μπινελικιάζουμε
ελεος ρεεεεεεσύρε γαμήσου ρε μπετόβλακα
είμαι έξω όταν μπορέσω θα σου παραθέσω το δικό σου ποστ που αποδεικνύει πόσο μαλακομπούκωμα είσαι
Αυτό να προκαλείτε και μετά να το παίζετε παρθενοπιπίτσες και καλά θιγμένες ,είναι παλιά ζάγκλα ξέφτυσε..
τι σχέση έχει η ιδιωτική ζωή του σάββα με το χαρακτήρα που έδειξε σαν ποδοσφαιρικός παράγοντας ?
και ο τράκης με τον μελισσο μπορεί να βοηθάει σαν τον σάββα , στα @@ μας όμως. Σαν παράγοντες τους μπινελικιάζουμε
ελεος ρεεεεεε
παραμονη ντερμπυ με τσι πουστιδι και τρωγεστε γμτχ μου
μια ζωη τα ιδια
Δεν ειχα κανεναν σκοπο να σπαδω αρχιδιαΠούλο και οι 2.
Σπάτε αρχίδια.
άλλο γαβροψώνιο στο πράσινο νήμαΔεν ειχα κανεναν σκοπο να σπαδω αρχιδια
Επειδη τον εβλεπα τι μερος του λογου ηταν τον ρωτουσα αν εχει να προσθεσει κατι αλλο και εγραφε τις πιπες του..
Γιατι να αλλαξει αλλωστε?Επειδη το θεμα εγινε λιγο φαρ ουεστ να ουμε,βγηκαν τα εξασφαιρα και οι σφαιρες πεφτανε βροχη εκατερωθεν,ας επανελθουμε λιγο στο αθλητικο πνευμα,στα αμιγως ποδοσφαιρικα.
Δεν αλλαζει εντεκαδα ο Στρατηγος Ιβαν,πετυχημενη συνταγη για να γαμησουμε αλλοθρησκους.Καλημερες σε ολους
Με ίδια φιλοσοφία και ενδεκάδα για το… +13 ο Παναθηναϊκός
Αν και προβλεψεις σ αυτα τα παιχνιδια δεν χωρανε,κι οτι και να πουμε ειναι περιττο,παρ ολα αυτα θα τολμησω να κανω μια προβλεψη,βλεπω να σκοραρουμε με τους εξτρεμ μας (Παλασιος,Βερμπιτς).Ενας εκ των δυο,η γιατι οχι και οι δυο.Οψομεθα...Γιατι να αλλαξει αλλωστε?
Την πετυχημενη συνταγη δεν την χαλας ποτε
Υ.Γ. Απο την ομαδα σας λειπει ο Αιτορ αλλα οκ υπαρχουν ατυχιες
Υ.Γ. Αν μας κερδισετε θα μας κερδισετε αραγε με γκολ του Σποραρ? Παλασιος ? (καποιου αλλου)?
Υ.Γ. 3. Θα κανει ο Παναθηναικος το 11/11 , θα χασει , θα ερθει ισοπαλια?
Αντε να ερθει η Κυριακη λοιοιν
Μαλακα ξεχασα να κανω αγνοησηάλλο γαβροψώνιο στο πράσινο νήμα
Σε όλα τα νήματα μαλακίζεται, τον κατουράνε κ μετά το παίζει αδερφή του ελέους