Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.757
Πόντοι
3.446
ώρα για διάλειμμα αν και πάλι σε διαιτητή λεβιέ πέσαμε :confused:

Πρέπει να έχω ολόκληρο σκληρό (που λεει ο λογος)με κοντινά βιντεάκια από τα κορίτσια απ της καλές εποχές... μα πολύ κοντινά..

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.757
Πόντοι
3.446
Πλάκα πλάκα την επόμενη που θα βγούμε για τσιμπούσι θα πάμε σε vegeterian... Δεν γίνεται αλλιώς. Θα σου έλεγα να πάμε σε κανονική ταβέρνα και να φάμε μόνο χόρτα και σαλάτα, αλλά ποιος αντιστέκεται στην θέαση και την οσμή του σουβλιστού...
Και εγώ μαλάκα έχω ξεχειλώσει.
κουβέντα με την παρέα μου μετά από μασες... "πάλι μαλακια κάναμε... τι της θελαμε της σαλάτες αφού δεν ακουμπάει κανείς;"

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
κουβέντα με την παρέα μου μετά από μασες... "πάλι μαλακια κάναμε... τι της θελαμε της σαλάτες αφού δεν ακουμπάει κανείς;"
Ισχυει.Περιττες οι σαλατες,παντα μενουν.Αντε καμια αλοιφη μονο να φυγει :cheesy: :sunglasses:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.757
Πόντοι
3.446
Και θερμαντικη να βαλεις αδερφε κανει δουλεια :2funny::2funny::2funny:
εμ μια Κυριακή μου έχει μείνει και πάω και κάνω 6-7ωρες κοντά 25 χιλιόμετρα πεζοπορία/ορειβασία στα βουνά και σέρνομαι μετά στην δουλειά. :grin: :grin: εκτός θέματος... ας το αφήσουμε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
λοιπον....ακονιζω ΠΟΥΤΣΑ οκτω ωρες καθε μερα και θα το κανω μεχρι και ενα λεπτο πριν αρχισει το ματς..
ως εκ τουτου...Ραοπαοι και λοιποι φιλτατοι να ξυρισουν πρωκτους και να τους περασουν και μια ενυδατικη κρεμουλα ΜΑΖΙ και τα κωλομαγουλα γιατι η πουτσα θα ξυριζει σαν ΦΑΛΤΣΕΤΑ:zfuck:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Μπέικον στα χνάρια του Μέγιστου Mike θα σαρώσει εγχώριους τίτλους κ ευρωπαικά τρόπαια
η απαρχή της νέας πράσινης Δυναστείας με Ζέλικο του χρόνου

Μαλακα για στείλε από αυτό που πίνεις....
Δείχνει δυνατό.
Κατευθείαν από σαμάνο?

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Ο Παο ειναι πολυ ψηλοτερα απο τις υπολοιπες ομαδες σε αποδοση και δεν δικαιολογειται στον αγωνιστικο χωρο αυτο...κανει μπαμ ητεραστια αγωνιστικη διαφορα μεταξυ αλλων ομαδων..
Αν αυτα τα παιδια πανε στο γιατρο θα τους βαλει αγριο χερι...το μηχανημα θα το εχουν φτασει στο τερμα μετα απο μετρησεις που θα τους γινουν
Εχει περασει τα κοκκινα η ομαδα και ειναι μονο Νοεμβρης???

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Ο Παο ειναι πολυ ψηλοτερα απο τις υπολοιπες ομαδες σε αποδοση και δεν δικαιολογειται στον αγωνιστικο χωρο αυτο...κανει μπαμ ητεραστια αγωνιστικη διαφορα μεταξυ αλλων ομαδων..
Αν αυτα τα παιδια πανε στο γιατρο θα τους βαλει αγριο χερι...το μηχανημα θα το εχουν φτασει στο τερμα μετα απο μετρησεις που θα τους γινουν
Εχει περασει τα κοκκινα η ομαδα και ειναι μονο Νοεμβρης???
Βρε μαλακα κανουν καθε μερα μετρησεις οι ποδοσφαιριστες, δεν πανε μια φορα τον χρονο για εξετασεις

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.012
Πόντοι
8.236
Μπέικον στα χνάρια του Μέγιστου Mike θα σαρώσει εγχώριους τίτλους κ ευρωπαικά τρόπαια

Οκ τι να πρωτοσχολιασεις εδω :2funny:
1)Να σχολιασεις οτι ο Μπεικον ,ο οποιος οντως ναι μεν ειναι ενας πολυ καλος παικτης (τον ειδα και live περσι μεσα στο ΣΕΦ οταν επαιζε με την ομαδα μου) αλλα τον να τον συγκρινει με τον Μπατιστ ειναι αστειο (διοτι ο Μπεικον ειναι 3αρι ενω ο Μπατιστ υπηρξε 5αρι :2funny: )
Συν οτι ο Μπατιστ αφησε εποχη οντας ενας απο τους καλυτερους ψιλους στην Ευρωπη οταν επαιζε
2)Να σχολιασεις την τωρινη ομαδα του Παναθηναικου με την τοτε δυναστεια του -ομαδα δεος του Παναθηναικου (που απλα τοτε εμεις οι Ολυμπιακοι κλεγαμε).. Δηλαδη συγκρινεις την μερα με την νυχτα

Υ.Γ. Στο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος φετος γαμαει αβερτα και μπραβο του (εχω πει πολλες φορες οτι δικαιως ειναι πρωτος)
Υ.Γ.2. Στο μπασκετ η καλυτερη ομαδα και απολυτο φαβορι ειναι ο Ολυμπιακος (οχι επειδη ειναι η ομαδα μου, απλα επειδη ειναι)
Θες λογω Βεζενκοβ? Σλουκα? Γουοκαπ?Φαλ? Μακκισικ?
κλπ κλπ
Υ.Γ.3. Δεν ξερω τι θα κανει φετος ο μπασκετικος Παναθηναικος αλλα το συγκρινεις εναν απο τους καλυτερους παικτες που πατησαν ποτε στην Ευρωπη (Μπατιστ) με ενα καλο παικτη τον Μπεικον (που δεν παιζουν καν στην ιδια θεση)
Και κυριως το να συγκρινεις την τωρινη ομαδα του Παναθηναικου με την ομαδα που οταν ηταν στα καλα της ηταν η κορυφαια στην Ευρωπη ειναι τουλαχιστον χαζο
Φιλικα το λεω :hi:

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Βρε μαλακα κανουν καθε μερα μετρησεις οι ποδοσφαιριστες, δεν πανε μια φορα τον χρονο για εξετασεις
Φαινεται παντως να εχει μεγαλες διαφορες απο τις υπολοιπες ομαδες
Φορμαριστηκε σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα
Κατα τη γνωμη μου ο Παο θα επρεπε να είχε τουλαχιστον 2 ηττες μεχρι τωρα

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Φαινεται παντως να εχει μεγαλες διαφορες απο τις υπολοιπες ομαδες
Φορμαριστηκε σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα
Κατα τη γνωμη μου ο Παο θα επρεπε να είχε τουλαχιστον 2 ηττες μεχρι τωρα
Ο Παναθηναικος φορμαρμιστηκε γρηγορα επειδη εχει τον ιδιο κορμο και προπονητη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.869
Πόντοι
3.656

Τυπε ληγμένα παίρνεις;
:2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.150
Πόντοι
5.506
λοιπον....ακονιζω ΠΟΥΤΣΑ οκτω ωρες καθε μερα και θα το κανω μεχρι και ενα λεπτο πριν αρχισει το ματς..
ως εκ τουτου...Ραοπαοι και λοιποι φιλτατοι να ξυρισουν πρωκτους και να τους περασουν και μια ενυδατικη κρεμουλα ΜΑΖΙ και τα κωλομαγουλα γιατι η πουτσα θα ξυριζει σαν ΦΑΛΤΣΕΤΑ:zfuck:
:piss:
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Poutsoxistis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
866
Πόντοι
81

Stories

Νέο!