Μπέικον στα χνάρια του Μέγιστου Mike θα σαρώσει εγχώριους τίτλους κ ευρωπαικά τρόπαια
η απαρχή της νέας πράσινης Δυναστείας με Ζέλικο του χρόνου
Οκ τι να πρωτοσχολιασεις εδω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
1)Να σχολιασεις οτι ο Μπεικον ,ο οποιος οντως ναι μεν ειναι ενας πολυ καλος παικτης (τον ειδα και live περσι μεσα στο ΣΕΦ οταν επαιζε με την ομαδα μου) αλλα τον να τον συγκρινει με τον Μπατιστ ειναι αστειο (διοτι ο Μπεικον ειναι 3αρι ενω ο Μπατιστ υπηρξε 5αρι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
)
Συν οτι ο Μπατιστ αφησε εποχη οντας ενας απο τους καλυτερους ψιλους στην Ευρωπη οταν επαιζε
2)Να σχολιασεις την τωρινη ομαδα του Παναθηναικου με την τοτε δυναστεια του -ομαδα δεος του Παναθηναικου (που απλα τοτε εμεις οι Ολυμπιακοι κλεγαμε).. Δηλαδη συγκρινεις την μερα με την νυχτα
Υ.Γ. Στο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος φετος γαμαει αβερτα και μπραβο του (εχω πει πολλες φορες οτι δικαιως ειναι πρωτος)
Υ.Γ.2. Στο μπασκετ η καλυτερη ομαδα και απολυτο φαβορι ειναι ο Ολυμπιακος (οχι επειδη ειναι η ομαδα μου, απλα επειδη ειναι)
Θες λογω Βεζενκοβ? Σλουκα? Γουοκαπ?Φαλ? Μακκισικ?
κλπ κλπ
Υ.Γ.3. Δεν ξερω τι θα κανει φετος ο μπασκετικος Παναθηναικος αλλα το συγκρινεις εναν απο τους καλυτερους παικτες που πατησαν ποτε στην Ευρωπη (Μπατιστ) με ενα καλο παικτη τον Μπεικον (που δεν παιζουν καν στην ιδια θεση)
Και κυριως το να συγκρινεις την τωρινη ομαδα του Παναθηναικου με την ομαδα που οταν ηταν στα καλα της ηταν η κορυφαια στην Ευρωπη ειναι τουλαχιστον χαζο
Φιλικα το λεω
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)