barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.044
- Πόντοι
- 5.506
Σκασε γαυροβαζελεΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Σκασε γαυροβαζελεΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
σάκη στον ουρανό σε έψαχνα και στη γη σε βρίσκω...Συμπερασματα για Παναθηναικο μεχρι στιγμης στα αθληματα που παρακολουθω και μου αρεσουν:
1)Ποδοσφαιρο: Ο Παναθηναικος καταρχας δεν εχει για πρωτη φορα σχεση με τα προηγουμενα χρονια (επι Στραματσιονι, Αναστασιου κλπ) .. Απο περσι που πηρε το κυπελλο εδειξε οτι εχει βασεις.. Φετος (για την ωρα) παει καλα.. Μενει να φανει αν θα αντεξει να κανει πρωταθλητισμο μεχρι τελους
2)Μπασκετ: Καταρχας ο φετινος Παναθηναικος δεν εχει σχεση με τα ροστερ των προηγουμενων δυο ετων, εκανε μεταγραφες και πηρε καλο προπονητη..
Μενει να φανει αν θα καταφερει να μπει στην οκταδα της ευρωλιγκας.. Επισης οσον αφορα τους εγχωριους τιτλους ο Ολυμπιακος κακα τα ψεματα ειναι ποιο δεμενη ομαδα (και φαβορι τοσο για το πρωταθκημα οσο και για το κυπελλο).. Μενει να φανει αν ο Παναθηναικος μπορει να κερδισει στο τελος τον Ολυμπιακο
αφου το λεει ,τι αλλο να σου πεισάκη στον ουρανό σε έψαχνα και στη γη σε βρίσκω...
πες μου ότι είσαι πανάθα σάκη μεγάλε, ΠΕΣ ΤΟ !!
που το είπε?αφου το λεει ,τι αλλο να σου πει
Υποστηριζω Ολυμπιακο αλλα ειμαι φιλαθλος και οχι οπαδοςαφου το λεει ,τι αλλο να σου πει
Σεβαστή η άποψη σου αλλα στο μπάσκετ 10 εκατομμύρια που έλεγε μπάτζετ ο Γιαννακόπουλος δεν ειναι ακομα και με τεσσάρι που θα έρθει ,,τον αμερικανο που πήρες απο Τουρκια δεν θυμάμαι όνομα ειναι κατσίκι ουτε για Α2 δεν κανει ..δεν πήρες ψηλό Αθλητικό ,και για το τεσσάρι ψάχνεις κάναν κομμένο φτηνή λύση,στο ποδοσφαιρο Θελεις αλλον εναν επιθετικο γιατι ο Ιωαννιδης δεν βαζει γκολ με τιποτα ,αλλα αν θες πραγματικη αποψη - ανάλυση μονο ο ενας σκλυροπηρινηκος οπαδος του νηματος @athinaios44 μπορειΣυμπερασματα για Παναθηναικο μεχρι στιγμης στα αθληματα που παρακολουθω και μου αρεσουν:
1)Ποδοσφαιρο: Ο Παναθηναικος καταρχας δεν εχει για πρωτη φορα σχεση με τα προηγουμενα χρονια (επι Στραματσιονι, Αναστασιου κλπ) .. Απο περσι που πηρε το κυπελλο εδειξε οτι εχει βασεις.. Φετος (για την ωρα) παει καλα.. Μενει να φανει αν θα αντεξει να κανει πρωταθλητισμο μεχρι τελους
2)Μπασκετ: Καταρχας ο φετινος Παναθηναικος δεν εχει σχεση με τα ροστερ των προηγουμενων δυο ετων, εκανε μεταγραφες και πηρε καλο προπονητη..
Μενει να φανει αν θα καταφερει να μπει στην οκταδα της ευρωλιγκας.. Επισης οσον αφορα τους εγχωριους τιτλους ο Ολυμπιακος κακα τα ψεματα ειναι ποιο δεμενη ομαδα (και φαβορι τοσο για το πρωταθκημα οσο και για το κυπελλο).. Μενει να φανει αν ο Παναθηναικος μπορει να κερδισει στο τελος τον Ολυμπιακο
γράψτε λαθοςπου το είπε?
νομίζω είναι γαύρος...γράψτε λαθος
για 9άρι θα συμφωνήσω, καλοδεχούμενος κ απαραίτητος ένας δεύτερος φορ περιοχήςΣεβαστή η άποψη σου αλλα στο μπάσκετ 10 εκατομμύρια που έλεγε μπάτζετ ο Γιαννακόπουλος δεν ειναι ακομα και με τεσσάρι που θα έρθει ,,τον αμερικανο που πήρες απο Τουρκια δεν θυμάμαι όνομα ειναι κατσίκι ουτε για Α2 δεν κανει ..δεν πήρες ψηλό Αθλητικό ,και για το τεσσάρι ψάχνεις κάναν κομμένο φτηνή λύση,στο ποδοσφαιρο Θελεις αλλον εναν επιθετικο γιατι ο Ιωαννιδης δεν βαζει γκολ με τιποτα ,αλλα αν θες πραγματικη αποψη - ανάλυση μονο ο ενας σκλυροπηρινηκος οπαδος του νηματος @athinaios44 μπορει
Ελα ρε ο Νέντοβιτς μία έπαιζε σούπερ δυο εξαφανισμένος.για 9άρι θα συμφωνήσω, καλοδεχούμενος κ απαραίτητος ένας δεύτερος φορ περιοχής
Το μπάσκετ το ξεχνάμε,όπως είναι τώρα
χωρίς παίκτες αξίας Νέντοβιτς δεν υπάρχει περίπτωση ανταγωνισμού με τον ολυμπιακό (ακούς μελάτε @raopau? Καραπαπαράκο ? )
ο οποίος έχει την καλύτερη ομάδα μακράν
ένας παίκτης περιμένεις να σου φτιάξει ομάδα ανταγωνιστική ?Ελα ρε ο Νέντοβιτς μία έπαιζε σούπερ δυο εξαφανισμένος.
Και μπροστά στα καλα έβαζε 25 και έτρωγε 40...
Οπότε πάντα μείον ήσουν....
Χώρια ότι έχει παίξει μάπες με τον σημερινό κόουτς.
Έφυγε αμέσως μόλις ανακοινώθηκε...
Θα αλλάξει η κατάσταση αργά και σταδιακά.
Αρχή με Μήτογλου
Ευτυχως υπαρχουν και υγιεις και νοημονες φιλαθλοι και στον αντιπαλο Ολυμπιακο.Μακαρι ολοι οι οπαδοι ολων των ομαδων να σκεφτονταν κατ αυτον τον τροπο φιλε μου...Θα ειχαμε ενα πολυ καλυτερο πρωταθλημα και επιπεδο...
Πότε γινόταν αυτό?Μακάρι να μπορούσαμε να βλέπαμε όλα τα παιχνίδια μαζί παρέα σαν μιά γιορτή και στο τέλος να φεύγαμε όλοι μαζί χωρίς μίση και έκτροπα.
γενικά έχει επιτέλους ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.παναθα, αεκ, οσφπ διεκδικουν πρωταθλημα... οι 7 βαθμοι διαφορας, ειναι δυο γκελες και κατι... εχουμε και τα πλει οφ μετα... οπότε μακρυς ο δρομος...
θελει συνεχη αγωνιστικοτητα και σοβαροτητα... καθε ματς ειναι τελικος... καθε ομαδουλα που τα προηγουμενα χρονια σοδομουσε στο κουφαρι που λεγοταν παναθηναικος, θελει τωρα να ειναι αυτη που θα κοψει βαθμους στον πρωτοπορο... και μεσ τη Λαμια την κυριακη, παλι δυσκολο ματς θα ναι...
αγωνιστικα, δεν εχουμε την πολυτελεια να λειπει ο σποραρ.... και φοβαμαι αν τραυματιστει κανας αϊτορ, πως θα τη βγαλουμε...
εχει τουλαχιστον ενδιαφερον... ξαναβλεπουμε ζεστα πλεον μπαλιτσα κι εμεις οι παναθηναϊκοι...
χθες χαζεψα και λιγο την αεκ... επαιξε καλη μπαλιτσα...
Ναι φίλε πολύ ανταγωνιστικος τι να σου πω,σονυ και ντε εσύ να τον κάνεις ανταγωνιστικοΥποστηριζω Ολυμπιακο αλλα ειμαι φιλαθλος και οχι οπαδος
Μου αρεσει να βλεπω ομορφη μπαλα και ωραιο μπασκετ γενικα (ασχετα απο την ομαδα μου)
Στο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος ειναι (μεχρι στιγμης) καλυτερος και βρισκεται δικαιως πρωτος ...
Στο μπασκετ ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερος και ειναι φαβορι αλλα πιστευω πως οτι και να γινει στο τελος της σεζον ο Παναθηναικος φετος θα ειναι ανταγωνιστικος (σε αντιθεση με περσι)
Μια αναφορα εκανα λοιπον
Οποτε λαθος καταλαβες
γινόταν και το 70 και αρχές 80...Πότε γινόταν αυτό?
Το 60?
Άσε ρε φίλε...
Πάρε μια ανταγωνιστικότητα εσύ...Ναι φίλε πολύ ανταγωνιστικος τι να σου πω,σονυ και ντε εσύ να τον κάνεις ανταγωνιστικο