στην ελλαδα γουσταρουμε πολυ να λεμε με τα μικρα τους οσους δεν μπορουμε να πουμε τα επωνυμα τους
αιτορ αντι κανταλαμαμαναπιεντερα, ομαρ αντι ελαμπενταμεπενταντουιουι κτλ
τυπε εμενα το βαρ με χαλαει. Οχι για το θεμα δικαιοσυνης, αλλα γιατι δεν μπορω σαν φιλαθλος να πανηγυρισω ενα γκολ και να σπασω την τηλεοραση, γιατι πρεπει να περιμενω το μαλακα το διαιτητη να παρει το οκ για να μου επιτρεψει να πανηγυρισω. Μια αηδια ειναι
ποσο θα αντεξεις νομιζεις ρε κακομοιρη????
ηδη αρχισατε να τρεμετε τωρα που ξυπνησε το θηριο....στην πρωτη γκελα που θα κανετε, θα καταρρευσετε μπροστα στην επελαση του γιγαντα ολυμπιακου....
τυπε εμενα το βαρ με χαλαει. Οχι για το θεμα δικαιοσυνης, αλλα γιατι δεν μπορω σαν φιλαθλος να πανηγυρισω ενα γκολ και να σπασω την τηλεοραση, γιατι πρεπει να περιμενω το μαλακα το διαιτητη να παρει το οκ για να μου επιτρεψει να πανηγυρισω. Μια αηδια ειναι
Ισχυει τυπε μου.Ο μαλακας ο διαιτητης δεν σφυριζει το δικο μας που ειναι,και σφυριζει του ΠΑΟΚ που δεν ειναι.Ευτυχως ηταν το βαρ και εδωσε οτι ακριβως ηταν
ποσο θα αντεξεις νομιζεις ρε κακομοιρη????
ηδη αρχισατε να τρεμετε τωρα που ξυπνησε το θηριο....στην πρωτη γκελα που θα κανετε, θα καταρρευσετε μπροστα στην επελαση του γιγαντα ολυμπιακου....
ακομα και οι παικτες αν εχουν εστω και 1% αμφιβολια για το αν ειναι οφσαιντ ή κατι τετοιο, δεν πανηγυριζουν αμεσως και με την ψυχη τους αλλα ψαχνουν με τα ματια βοηθους και διαιτητες για να δουν οτι ειναι νομιμο το γκολ.
αμα βλεπεις πολυ ελληνικο ποδοσφαιρο και τσακωνεσαι ακομα και για το πλαγιο, ναι, λογικο να το προτιμας. Αλλα τωρα να βλεπω τελικο τσουλου ή μουντιαλ και να μενω με το πουλι στο χερι για 20 δευτερολεπτα ενω θελω να πεταξω το τραπεζακι με τις μπυρες απο τον εκτο οροφο, πως το λενε ρε φιλε, με χαλαει, μου πεφτει. Σε λιγο θα παιρνουμε ταιμ αουτ και θα βλεπουμε τα μπολ μποι να μπαινουν μεσα με σκουπες να ισιωνουν το γκαζον.
κωλοφαρδια εχει...και της βγαινουν τα παντα...μολις στραβωσει το πραγμα, εκει να δουμε που θα πας με τον καλαμπριατα και τον πουγγουρα....
και δεν μιλαω καν για τις 3 ενδεκαδες του ολυμπιακου, που θα σε εχει στο κατόπι μεχρι να σε περασει!!!!!
κωλοφαρδια εχει...και της βγαινουν τα παντα...μολις στραβωσει το πραγμα, εκει να δουμε που θα πας με τον καλαμπριατα και τον πουγγουρα....
και δεν μιλαω καν για τις 3 ενδεκαδες του ολυμπιακου, που θα σε εχει στο κατόπι μεχρι να σε περασει!!!!!