περίμενε μέχρι τις 4 μη βρέξει καμιά τεσσάραλέω να πάω να δω τον αγώνα στις 11 στον ναό μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.880
- Πόντοι
- 3.506
Ποτέ δεν ξέρεις όμως, μπορεί να πάει καλά η ομάδαπερίμενε μέχρι τις 4 μη βρέξει καμιά τεσσάρα
μακάρι να πάει , όμως άμυνα κέντρο φύγανε παίκτες που είχαν δέσει στην ομάδαΠοτέ δεν ξέρεις όμως, μπορεί να πάει καλά η ομάδα
Αυτοί που ήρθαν , κέντρο κανένας, δεν ξέρουμε τι λογής είναι εκτός από όσα γράφουν οι φυλλάδες
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.880
- Πόντοι
- 3.506
Εχείς δίκιο ρε μαν..πστεύω στον Ιβαν!! για να δούμε...μακάρι να πάει , όμως άμυνα κέντρο φύγανε παίκτες που είχαν δέσει στην ομάδα
Αυτοί που ήρθαν , κέντρο κανένας, δεν ξέρουμε τι λογής είναι εκτός από όσα γράφουν οι φυλλάδες
επίσης πιστεύω , ο καλύτερος προπονητής στη χώρα είναι,Εχείς δίκιο ρε μαν..πστεύω στον Ιβαν!! για να δούμε...
αλλά θέλει κ παίκτες ο καλός προπονητής πχ βιγιαφάνες κομβική παιχτούρα,
αντικαταστάθηκε απο ποιόν ?
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.413
- Πόντοι
- 3.506
Μεσοαμυντικα μια χαρα ειμαστε ρε.Ο Βελεθ εφυγε και αντικατασταθηκε απο καλυτερο,τον Μαγκνουσον.Ο Ισλανδος περα απ τις αμυντικες του αρετες ξερει και πολυ μπαλα (για στοπερ),μπορει να φτιαχνει παιχνιδι απ την αμυνα.Το μονο που μενει ειναι να "δεσει" με τον Σεκενφελντ.Ειμαστε καλυτεροι και στο τερμα,στα ακραια μπακ επισης.Επιθετικα ενισχυθηκαμε πολυ με τους δυο Σλοβενους παιχταραδες Βερμπιτς,Σποραρ,που μαζι με Αιτορ και Παλασιος φτιαχνουν μια δυνατη μπροστινη γραμμη.Το μονο μας θεμα ειναι στον αξονα,λειπει το καλο 8αρο10αρι που θα ενωνει την αμυνα με την επιθεση,μονο εκει θελουμε παιχτη και κλεισαμε το ροστερ.Καλος ο Τσεριν αλλα φυσικα δεν αρκει...Και πιστευω θα παρουμε και εκει μεταγραφη.Και φυσικα εχω εμπιστοσυνη στον Ιβαν οπως εχω προαναφερει...Ολα αυτα φυσικα ειναι στην θεωρια ετσι,στο χορταρι θα φανει αν θα επιβεβαιωθουν.Δυσκολη η Σλαβια,αλλα οχι και να φαμε 4αρα οπως προαναφερθηκε,χαλαρωστε λιγο...
Τελευταία τροποποίηση:
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.608
- Πόντοι
- 6.536
Για ποιον λες?Να στείλουμε άσβερκους.καλα οκ...
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Λίγος πολύ λίγος ο βιγιαεπίσης πιστεύω , ο καλύτερος προπονητής στη χώρα είναι,
αλλά θέλει κ παίκτες ο καλός προπονητής πχ βιγιαφάνες κομβική παιχτούρα,
αντικαταστάθηκε απο ποιόν ?
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.647
- Πόντοι
- 3.656
Μεσοαμυντικα μια χαρα ειμαστε ρε.Ο Βελεθ εφυγε και αντικατασταθηκε απο καλυτερο,τον Μαγκνουσον.Ο Ισλανδος περα απ τις αμυντικες του αρετες ξερει και πολυ μπαλα (για στοπερ),μπορει να φτιαχνει παιχνιδι απ την αμυνα.Το μονο που μενει ειναι να "δεσει" με τον Σεκενφελντ.Ειμαστε καλυτεροι και στο τερμα,στα ακραια μπακ επισης.Επιθετικα ενισχυθηκαμε πολυ με τους δυο Σλοβενους παιχταραδες Βερμπιτς,Σποραρ,που μαζι με Αιτορ και Παλασιος φτιαχνουν μια δυνατη μπροστινη γραμμη.Το μονο μας θεμα ειναι στον αξονα,λειπει το καλο 8αρο10αρι που θα ενωνει την αμυνα με την επιθεση,μονο εκει θελουμε παιχτη και κλεισαμε το ροστερ.Καλος ο Τσεριν αλλα φυσικα δεν αρκει...Και πιστευω θα παρουμε και εκει μεταγραφη.Και φυσικα εχω εμπιστοσυνη στον Ιβαν οπως εχω προαναφερει...Ολα αυτα φυσικα ειναι στην θεωρια ετσι,στο χορταρι θα φανει αν θα επιβεβαιωθουν.Δυσκολη η Σλαβια,αλλα οχι και να φαμε 4αρα οπως προαναφερθηκε,χαλαρωστε λιγο...
Καλά,μη μασας κατευθείαν το σανο των αρδ ότι όλοι είναι παιχταράδες
Κι ένα Βιτάλ που είχατε πέρσι,έλεγαν οι αρδ τρελαίνει κόσμο στην προετοιμασία και γελάγαμε
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.413
- Πόντοι
- 3.506
Ξερεις μερικοι απο μας βλεπουμε και Ευρωπαικο ποδοσφαιρο και τυγχανει να ξερουμε καποιους παιχτες.Οπως τους Μαγκνουσον,Βερμπιτς,Σποραρ.Και οι 3 με πολλα παιχνιδια στο ΤσουΛου τοσα χρονια.Και ναι ειναι παιχταραδες οπως τους εχω δει.Ναι τον Τσεριν δεν τον εχω δει.Για τους αλλους ομως εχω μια γνωμη,ποτε δεν λεω κατι χωρις να το γνωριζω.Καλά,μη μασας κατευθείαν το σανο των αρδ ότι όλοι είναι παιχταράδες
Κι ένα Βιτάλ που είχατε πέρσι,έλεγαν οι αρδ τρελαίνει κόσμο στην προετοιμασία και γελάγαμε
Εσυ που μας τα πρηζεις φωστηρα για θυμησε μου,η ομαδα σου ποτε παιζει Ευρωπη,σ εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.647
- Πόντοι
- 3.656
Ξερεις μερικοι απο μας βλεπουμε και Ευρωπαικο ποδοσφαιρο και τυγχανει να ξερουμε καποιους παιχτες.Οπως τους Μαγκνουσον,Βερμπιτς,Σποραρ.Και οι 3 με πολλα παιχνιδια στο ΤσουΛου τοσα χρονια.Και ναι ειναι παιχταραδες οπως τους εχω δει.Ναι τον Τσεριν δεν τον εχω δει.Για τους αλλους ομως εχω μια γνωμη,ποτε δεν λεω κατι χωρις να το γνωριζω.
Εσυ που μας τα πρηζεις φωστηρα για θυμησε μου,η ομαδα σου ποτε παιζει Ευρωπη,σ εχω ξαναρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα...
Κι εσύ την άλλη βδομάδα ξεμπερδεύεις με την Ευρώπη,οπότε κλάιν
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.413
- Πόντοι
- 3.506
Εγινε φωστηρα οτι πεις,μην κρυφτεις ομως ετσι και περασω,σε θελουμε εδω να μας δωσεις τα φωτα σου,μη σε χασουμε...Κι εσύ την άλλη βδομάδα ξεμπερδεύεις με την Ευρώπη,οπότε κλάιν
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.413
- Πόντοι
- 3.506
Γαμω την γκαντεμια μας μεσα ρε...
Πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Nοκ άουτ για το πρώτο ματς με τη Σλάβια ο Σένκεφελντ
Πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Nοκ άουτ για το πρώτο ματς με τη Σλάβια ο Σένκεφελντ
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Χανουμακη φτιάξε δικό σας νήμα.....Καλά,μη μασας κατευθείαν το σανο των αρδ ότι όλοι είναι παιχταράδες
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.880
- Πόντοι
- 3.506
Για να δούμε πως θα πάει η ομάδα αύριο..μακάρι να έχουμε θετικό αποτέλεσμα
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.413
- Πόντοι
- 3.506
Εκτος λογω ιωσης και ο Αλεξανδροπουλος μετα τον Σεκενφελντ.Παμε με δυο σημαντικες απουσιες μεσοαμυντικα,αλλα δεν φοβομαστε εννοειται.Δυσκολο παιχνιδι αλλα ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Πιστη στην ομαδα και τον κοουτς αδερφε,μακαρι να παρουμε θετικο αποτελεσμα...Και μετα ας...κοπιασουν στο καμινι της Λεωφορου...Για να δούμε πως θα πάει η ομάδα αύριο..μακάρι να έχουμε θετικό αποτέλεσμα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.880
- Πόντοι
- 3.506
Ετσι μπράδερ, θετική σκέψη πάνω από όλα, αν όλα πάνε καλά αύριο θα βγάλω ειστήριο για λεωφόροΕκτος λογω ιωσης και ο Αλεξανδροπουλος μετα τον Σεκενφελντ.Παμε με δυο σημαντικες απουσιες μεσοαμυντικα,αλλα δεν φοβομαστε εννοειται.Δυσκολο παιχνιδι αλλα ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Πιστη στην ομαδα και τον κοουτς αδερφε,μακαρι να παρουμε θετικο αποτελεσμα...Και μετα ας...κοπιασουν στο καμινι της Λεωφορου...
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.413
- Πόντοι
- 3.506
Μακαρι να μπορουσα να μαι και γω στην Λεωφορο...Ας πανε ολα καλα αυριο και εδω μετα δεν χανεται η προκριση μπραδερ!Ετσι μπράδερ, θετική σκέψη πάνω από όλα, αν όλα πάνε καλά αύριο θα βγάλω ειστήριο για λεωφόρο
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.880
- Πόντοι
- 3.506
Είσαι πολύ μακρια ρε δυστυχώς...Μακαρι να μπορουσα να μαι και γω στην Λεωφορο...Ας πανε ολα καλα αυριο και εδω μετα δεν χανεται η προκριση μπραδερ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K