kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Ισχυει,δυστυχως αργησαμε πολυ να ενισχυθουμε μπροστα αδερφε μου αυτο ειναι αληθεια...Ελπιζω να μη το πληρωσουμε και θα ναι κριμα...Μονο άμυνα έχουμε αυτό είναι το πρόβλημα
Ισχυει,δυστυχως αργησαμε πολυ να ενισχυθουμε μπροστα αδερφε μου αυτο ειναι αληθεια...Ελπιζω να μη το πληρωσουμε και θα ναι κριμα...Μονο άμυνα έχουμε αυτό είναι το πρόβλημα
ολα καλα με πρωην προφεσορ...ακουσε τα σοφα λογια της θυρας 7, πηρε εισιτηριο και πεταει για εξωτερικο...δεν μας κουρασε καθολου...Τάκη ελπίζω να μην ακουμπήσες τον άπλυτο σήμερα στου ρεντη
δεν θα παραιτηθειολα καλα με πρωην προφεσορ...ακουσε τα σοφα λογια της θυρας 7, πηρε εισιτηριο και πεταει για εξωτερικο...δεν μας κουρασε καθολου...
Τουλάχιστον αυτοί που φέρνουμε τώρα φαίνονται αρκετά καλοί στα χαρτιά τουλάχιστονΙσχυει,δυστυχως αργησαμε πολυ να ενισχυθουμε μπροστα αδερφε μου αυτο ειναι αληθεια...Ελπιζω να μη το πληρωσουμε και θα ναι κριμα...
Φήμες που βγηκαν λένε ότι ήταν κουδούνι και δεν κατάλαβε καν τι του είπανολα καλα με πρωην προφεσορ...ακουσε τα σοφα λογια της θυρας 7, πηρε εισιτηριο και πεταει για εξωτερικο...δεν μας κουρασε καθολου...
Εχεις δίκιο, αλλά πιστεύω πολύ στον Ιβαν, φαίνεται ήρεμος και συγκροτημένος άνθρωπος, ελπίζω να βοηθήσει την ομάδα μας !Ισχυει,δυστυχως αργησαμε πολυ να ενισχυθουμε μπροστα αδερφε μου αυτο ειναι αληθεια...Ελπιζω να μη το πληρωσουμε και θα ναι κριμα...
Για να πάρει αποζημίωση?δεν θα παραιτηθει
θα τα σκασει ο παχυσαρκος για να φυγει ο Λιγδας να το ξεςΓια να πάρει αποζημίωση?
Με Μαρινακη δεν παίζουν αυτά...
Αύριο θα τρώει μπακαλιάρο στην Λισαβόνα.
εχει ηδη πακεταρει τα φλασκιά με το αλκοολ και το μοναδικο φανελακι που φορουσε χειμωνα καλοκαιρι εδω και 4 χρονια....σαββατο πρωι πεταει προς αγνωστη κατευθυνση....δεν θα παραιτηθει
Ο Σποραρ ειναι καλος ναι.Απ αυτους που χουμε τωρα ειναι πολλες κλασεις ανωτερος φορ...Αν και θα φανει στο χορταρι.Εγω θελω τον Βερμπιτς επισης.Εξτρεμαρα,θα ανεβασει πολλα επιπεδα την ομαδα μπροστα,τον εχω δει,παιχταρας...Και ενα 10αρι επειγοντως,εκει πασχουμε...Τουλάχιστον αυτοί που φέρνουμε τώρα φαίνονται αρκετά καλοί στα χαρτιά τουλάχιστον
Του στείλανε του καμένου 20 δικαβαλα από την Δραπετσώνα την ώρα που ήταν στο 3ο τζονιΓια να πάρει αποζημίωση?
Με Μαρινακη δεν παίζουν αυτά...
Αύριο θα τρώει μπακαλιάρο στην Λισαβόνα.
Στην Σπόρτινγκ έδειξε ότι έχει ποιότητα.Ο Σποραρ ειναι καλος ναι.Απ αυτους που χουμε τωρα ειναι πολλες κλασεις ανωτερος φορ...Αν και θα φανει στο χορταρι.Εγω θελω τον Βερμπιτς επισης.Εξτρεμαρα,θα ανεβασει πολλα επιπεδα την ομαδα μπροστα,τον εχω δει,παιχταρας...Και ενα 10αρι επειγοντως,εκει πασχουμε...
Ακριβως αδερφε,μετα απο πολλα χρονια επιτελους εμπιστευομαι προπονητη μας!Αν και χρειαζομαστε και παιχτες,οσο καλος και να ναι ο coach,χωρις παιχτες,δεν...Εχεις δίκιο, αλλά πιστεύω πολύ στον Ιβαν, φαίνεται ήρεμος και συγκροτημένος άνθρωπος, ελπίζω να βοηθήσει την ομάδα μας !
Ο βερμπιτς έκλεισε σχεδόν τύπε και θα το παλέψουν μάλλον και για βιτινιο Θέλω και εγώ πολύ δυνατό 10αρι να κάνει την διαφοράΟ Σποραρ ειναι καλος ναι.Απ αυτους που χουμε τωρα ειναι πολλες κλασεις ανωτερος φορ...Αν και θα φανει στο χορταρι.Εγω θελω τον Βερμπιτς επισης.Εξτρεμαρα,θα ανεβασει πολλα επιπεδα την ομαδα μπροστα,τον εχω δει,παιχταρας...Και ενα 10αρι επειγοντως,εκει πασχουμε...
Αυτο με τους τραυματισμους του το φοβαμαι και γω...Αλλα μη ξεχναμε κιολας οτι και ο Μπεργκ σαν κουτσο αλογο μας ειχε ερθει,και ολοι ξερουμε τι παπαδες εκανε!Αλλιως ειναι ενας πολυ καλος φορ ο Σλοβενος,δεν ειναι καθολου στατικος,κυνηγαει τις φασεις,σπαει την μπαλα,τον νοιωθουν οι αντιπαλες αμυνες.Μακαρι να φανει ανταξιος των προσδοκιων και των χρηματων που δοθηκαν...Στην Σπόρτινγκ έδειξε ότι έχει ποιότητα.
Δεν εκανε καλή καριέρα όμως λόγω των τραυματισμών.
Είναι επιρρεπής...
Αλλιώς πως θα ερχόταν?
Οψόμεθα.Ο βερμπιτς έκλεισε σχεδόν τύπε και θα το παλέψουν μάλλον και για βιτινιο Θέλω και εγώ πολύ δυνατό 10αρι να κάνει την διαφορά
ενταξει τον μουλο Αλαφουζο τον εχουμε,τον ξερουμε..ελπιδα μας ειναι ο ΙβανΟψόμεθα.
Πιστεύω και εγώ πολύ σε Ιβάν.
Με εξέπληξε σε πολλά επίπεδα....
Απο την άλλη παντρεύτηκαμε Αλαφούζο....
Ελπίζω να είναι γέφυρα για το άμεσο μέλλον.
Λυπάμαι αλλά έρχεται και η δική σου σειρά << επί του καναπέος>>ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β δεν τον λαμβανω υποψην μου φυσικα
Εσείς την γλυτώσατε φέτος....ούτε Ευρώπη,ούτε κάζο και κράξιμοΛυπάμαι αλλά έρχεται και η δική σου σειρά << επί του καναπέος>>
Φορτίζουμε τα τσάκρα και τις ενεργειακές μας ροές για το πρωτάθλημα.........Εσείς την γλυτώσατε φέτος....ούτε Ευρώπη,ούτε κάζο και κράξιμο
Στο χάντμπολ?Φορτίζουμε τα τσάκρα και τις ενεργειακές μας ροές για το πρωτάθλημα.........