athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
που πανε τα λεφτα
που πανε τα λεφτα
Γάμα τα με κεφαλαια γράμματαπου πανε τα λεφτα
Γάμα τα με κεφαλαια γράμματα
ρε μαλακα τοσο χαλια ειναι τα πραγματα;πουθενα δεν υπαρχουν ανταλλακτικα;Βριζει επειδη τον επνιξε το δικιο !!
Εχει δικιο παντως τυποι , δεν ειναι κατασταση αυτη .. ασε που στην Μερσεντες εδω ειναι μουναπανακια ..
Εγω παντως θα το πηγαινα στην ραμπα του συνεργειου , στην αρχη της ραμπας που ειναι και κατηφορα , θα τους εβαζα νεκρα και ενα πετονι βενζινη με στουπι αναμενο , και θα εκλεινα την πορτα αφηνοντας το να κυλισει μεσα στο συνεργειο ..
Είναι,ούτε λάστιχα για τη μηχανή να βάλω δεν έχει,το Σεπτέμβρη μου λένερε μαλακα τοσο χαλια ειναι τα πραγματα;πουθενα δεν υπαρχουν ανταλλακτικα;
φιλε μου πρεπει να ειναι μπουρδελο , βεβαια εγω με το δικό μου δεν εχω τετοια προβληματα, το κανανε επιτηδες ζημιαρικο για να πουλησουν ανταλλακτικα , εχουν πλυμμυρίσει ολη την υφήλιο , σε λιγο θα περπατας στο πεζοδρομιο και θα πεφτεις πανω σε ανταλλακτικο σασμαν rangeρε μαλακα τοσο χαλια ειναι τα πραγματα;πουθενα δεν υπαρχουν ανταλλακτικα;
το σκεφτεσαι καποια στιγμη στο εγγυς μελλον για ηλεκτρικο;φιλε μου πρεπει να ειναι μπουρδελο , βεβαια εγω με το δικό μου δεν εχω τετοια προβληματα, το κανανε επιτηδες ζημιαρικο για να πουλησουν ανταλλακτικα , εχουν πλυμμυρίσει ολη την υφήλιο , σε λιγο θα περπατας στο πεζοδρομιο και θα πεφτεις πανω σε ανταλλακτικο σασμαν range
καλά λάστιχα έχει , απλα το ενα ειναι απο παραγωγη 4 εβδομαδα του 2018 και το άλλο απο την ιδρυση της PiaggioΕίναι,ούτε λάστιχα για τη μηχανή να βάλω δεν έχει,το Σεπτέμβρη μου λένε
τωρα ακομα ειμαι καλυμμενος με το υβριδικο το μικρο , μετα θα παρω ΜΕΡΣΕΝΤΕτο σκεφτεσαι καποια στιγμη στο εγγυς μελλον για ηλεκτρικο;
Ναι έτσι μου είπε έχω πισινα μου λέει,του λέω βάλτα στο πάτο σου και φερε μου πίσω μπροςκαλά λάστιχα έχει , απλα το ενα ειναι απο παραγωγη 4 εβδομαδα του 2018 και το άλλο απο την ιδρυση της Piaggio
ρε μαλακατωρα ακομα ειμαι καλυμμενος με το υβριδικο το μικρο , μετα θα παρωΜΕΡΣΕΝΤΕ
Πλακα πλακα εχει βγαλει κάτι καλα , θα αγοράσω 2 , το ενα να το εχω στο παρκινγκ για ανταλλακτικα , θα το κάνω δότη οργάνων
ο αλλος ελεγε την αλλη φορα ρε τυπε , ημουν μπροστα , δεν μπορεις να βρεις ιδια εβδομαδα η μηνα μπροστινο και πισινο μαζι , 4 μηνες λεει φτιαχνουν μονο μπροστινα και 4 μηνες μονο πισινά ..Ναι έτσι μου έχω πισινα μου λέει,του λέω βάλτα στο πάτο σου και φερε μου πίσω μπρος
Εεεπ,λίγα με τον πρόεδρο,μην ξύνεσαι στην γκλίτσα.....ελαχιστα εγκεφαλικα κυτταρα εχει ακομα ζωντανα...οντως καπου τοσα τον συνοδευουν 4-5..
κριμα ο προεδρας μαν μουΕεεπ,λίγα με τον πρόεδρο,μην ξύνεσαι στην γκλίτσα.....
Ζαχαρη την περνάει ο πουστης , ενα βουνο λεφτά εχει να κανει οτι θελει ο τρελοςκριμα ο προεδρας μαν μου
εννοειται αλλα η κακια συνηθεια θα τον φαει αλα ΜΑΡΑΝΤΟΝΑΖαχαρη την περνάει ο πουστης , ενα βουνο λεφτά εχει να κανει οτι θελει ο τρελος
Είναι καλό και ευγενικό παιδί.κριμα ο προεδρας μαν μου
καπνιζει και δεν τον πιανει τιποτα , να δεις θα πινει και φαντα μπλεεννοειται αλλα η κακια συνηθεια θα τον φαει αλα ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ