φιλε τι μου θυμησες!!!ευτυχως που υπηρχαν λεφτα για ξοδεμα τοτε !!ακομα δεν μπορω να ξεχασω ποσα σκαλια κατω βρεθηκα στο γκολ του βαζεχα!!!Φιλε την ηδονη που ζησαμε οι Παναθηναικοι τον Απριλη του 96 με τη νικη στο αμστερνταμ για τους 4 του τσουλου και το σηκωμα του 1ου ευρωπαικου μια βδομαδα μετα στο μπασκετ ουτε την εχουν ζησει ουτε θα την ζησουν οι υπολοιποι οπαδοι των Ελληνικων ομαδων....Γι'αυτο και σκουζουν ολοι με τον Παναθηναικο γιατι αυτα που εχουμε ζησει αυτοι ποτε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
φαγανε τετοια τσιμοπουκια αντρες γυναικες φετος στο βολλευ που λυσσαξαν αδερφε!!!Ας πουμε και κατι που δεν θα πολυπαιχτεί στα σαιτ.
Περασαν οι 4 ξενες στο γυναικειο βολλευ με προϋπόθεση μια εκ των 3ων να έχει παίξει στην εθνική της χώρα από το 2018
Καπου εδω να πουμε οτι η Γκροθες επαιξε τελευταια φορα το 17! ενω η Αelbrecht του γαυρου το 19....
Σε τετοιο μπουρδελο ζουμε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Ειμαστε Παναθηναϊκοι, δεν χτυπαμε την αλητεια με αλητεια. Ακομα και ο περιφημος Βαρδινογιαννης, ποσα πρωταθληματα πηρε ; 5?6? Επι Βαρδινογιαννη, σηκωσε πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ,η ΑΕΚ εως και η Λαρισα. Με Κοκκαλη-Μαρινακη, καταστραφηκε το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Μια χαρα λεφτα ριχνανε για αρκετα χρονια, αλλα επεφτε πριονοκορδελα.
Και να σου θυμισω πως εμεις μπορουσαμε να ριξουμε την πουτανα την Παναχαϊκη που μας ειχε κλεψει πρωταθλημα με τα πριμ του Λουκοπουλου, οταν παιζαμε τελευταια αγωνιστικη με Εθνικο Αστερα του Λιβαθηνου, κι ομως ριξαμε τον Αστερα. Παιξαμε στα ισα.
Οι γαυροι κατσανε και φαγανε 3 γκολ απο το ΑΕΚακι πριν λιγα χρονια για να μην παρουμε πρωταθλημα εμεις, και τα χανουμια αγκαλιαζαν τον Χατζιδη στη γραμμη του πλαγιου αουτ.
Αστα.
Δεν χτυπάμε την αλητεία αλλά έχουμε τον εφευρέτη της αλητείας πρόεδρο
Όσο για τον Βαρδινογιάννη,ας υπήρχαν τότε τα δισεκατομμύρια του τσαμπιονς λιγκ και θα σου'λεγα αν θα παιρνε πρωτάθλημα ο Μητσιμπόνας κι ο Αλαβάντας
στο μπασκετ ρε μιστερ προπαγανδα οταν επαιρνα τα 20 πρωταθληματα επαιρνα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και 6 ευρωπαικα.εσυ στη μπαλα οταν εκανες τα πρωταθληματα στην ευρωπη εκανες τη τζουλια ....το ιδιο ειναι?αχταρμας...τι να πρωτοσχολιασει κανεις...
κλασικη τακτικη που ξεκινας εξαρχης με αυτο που θελεις να καταληξεις και απλα βρισκεις σκόρπια γεγονοτα για να το στηριξεις...
ξεκινας με δεδομενο την παραγκα στο ποδοσφαιρο και πετας ο,τι σου ερχεται στο μυαλο για να το στηριξεις :
λες για 21 πρωταθληματα σε 25 χρονια στο ποδοσφαιρο, ουγκαντα και ετσι....εσυ τα ιδια χρονια, εχεις 20 πρωταθληματα στο μπασκετ...εκει εχει ουγκαντα και ετσι ή οχι??? ή μηπως να σου πω οτι στα τελευταια 25 χρονια, η μπαγερν εχει 19 πρωταθληματα....και εκει παραγκα, ουγκαντα και ετσι???
ξεκινας με δεδομενο οτι ολα ηταν καλα στο μπασκετ του βαζελακοπουλου και πετας ο,τι σου ερχεται στο μυαλο για να το στηριξεις :
λες για το οτι χασαμε τους τελικους απο την αεκ ή οτι σας καναμε σκουπα το 2015, αρα δεν υπαρχει παραγκα...να σου πω και εγω οτι μας πηρες το πρωταθληματα το 2005 με μπουνια του κυριακου στον τζιοβανι που δεν δεχτηκε κοκκινη???αρα ουτε και στο ποδοσφαιρο παραγκα??? ή να σου πω για τους πολυμετοχικους που μας πηρανε το πρωταθλημα????αρα ουτε και στο ποδοσφαιρο παραγκα.....
ξεκινας με δεδομενο οτι σας κυνηγαει ο μπερτομεου στην ευρολιγκα και πετας ο,τι σου ερχεται στο μυαλο για να το στηριξεις :
λες για την σφαγη με την τσσκα το 2012...και τι δηλαδη???αμα σου πω και εγω για τον τελικο που πηρατε το 2000 απεναντι στην μακαμπι με σκορ 73-67 και βολες 40-18, τι θα γινει δηλαδη????
υγ : τα υπολοιπα προκαλουν κυριως γελιο...
για να στηριξεις και καλα οτι ο βαζελος ηταν καλυτερος στο ποδοσφαιρο, μας λες μεχρι και για την εθνικη που πηρε το γιουρο 2004 οτι ηταν κυριως παιχτες του βαζελου....μια διοργανωση που κοιμηθηκε ο θεος και απλα την πηραμε...αμα ηταν ετσι, τοτε ο χαριστεας θα επρεπε να παιζει στην ρεαλ και ο ζαγορακης στην μπαγερν....
οι απιστευτες πορειες του βαζελου στην ευρωπη ηταν οι εξης 3 μεσα σε 25 χρονια......γιατι αμα δεν ξερεις κανεις, θα νομιζει οτι κανατε καμια 15αρια πορειες ναπουμε...βεβαια δεν μας λες τι εκανες τις χρονιες που δεν εκανες πορειες...γιατι αν βγαλεις αυτα τα 3 χρονια που εκανες πορειες, τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα χρονια εβλεπες την πλατη του ολυμπιακου στην ευρωπη...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
φιλε τι μου θυμησες!!!ευτυχως που υπηρχαν λεφτα για ξοδεμα τοτε !!ακομα δεν μπορω να ξεχασω ποσα σκαλια κατω βρεθηκα στο γκολ του βαζεχα!!!
Και την άλλη χρονιά δεν βγήκες ούτε ουέφα
χεστηκα!!!και συ φετος με διπλασιο μπατζετ θα κατσεις επι του καναπεος και θα βλεπεις αιτορ στην ευρωπη!!!θα μπεις στην σαντα σοφια εκτος ευρωπης!!!Και την άλλη χρονιά δεν βγήκες ούτε ουέφα
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Κοιτα και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν τα πηρανε ολα μουφα αλλα δεν δικαιουμασταν μονο του Κυραστα.Κατι σφαγες στην Παναχαικη του Λουκοπουλου το 1990φευγα,κατι βαθμους το 2005 που τους δωσανε πισω με το ετσι θελω,κατι ντερμπυ που ληγανε 2-1 και μετα τα παιρνανε στα χαρτια και το +3 βαθμοι δικοι μας γινοτανε μηδενισμος και +3 βαθμοι δικοι τους αλλα 3-4 πρωταθληματα τα δικαιουμαστανΠέφτεις σε επικίνδυνη παγίδα.
Για το πρωταθλημα του Κυραστα ναι.Ειχαμε καλύτερη ομάδα και έγιναν όργια για να παίρνουν βαθμούς με κάθε τρόπο.
Αν σφαγιαστηκαμε από την διαιτησία που ήταν η ανύπαρκτη διοίκηση?Να έχει αρχιδια και να πράξει?
Στην Ριζουπολη μόλις έφαγε το τούβλο ο Μπασινάς έπρεπε να μείνει κάτω.Απο την στιγμή που κατέβηκες να παιξεις αποδέχτηκες.
Το γκολ του Κατσουρανη οκ δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο.Ομως πρωτάθλημα δεν παίρναμε.Τους πηγαίναμε τελευταία αγωνιστική στο -2 εμείς.Αυτοι τελευταία αγωνιστική με Ατρόμητο που ήθελε μόνο νίκη να μην πέσει...Θεωρητικά όλα μπορούσαν να συμβούν.
Να μην σου πω πόσα είχε ξοδέψει ο Κόκκαλης και πόσα η οικογένεια για παίκτες θα φρίξεις.
Ο άλλος σου έφερνε Τζιοβάνι,Ριβάλντο,Ζάχοβιτς,Ζέτεμπεργκ,Καρεμπέ κτλ.
Αφρό.
Εσυ με ανύπαρκτο σκάουτινγκ έφερνες απλά παρωχημένα ονόματα.
Διέλυσες 2 φορές καλές σου ομαδες(1994-2003)χωρίς λόγο....
Άσε για τον Δούρο πήραν την απάντηση στο κύπελο.
Είχαμε σαφώς καλύτερη ομάδα εκείνη την χρονιά.
Στεναχωρήθηκα ελαφρώς για τον κυρ Νίκο που ήταν φίλος του πατέρα μου και φοβερός άνθρωπος.....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Κοιτα και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν τα πηρανε ολα μουφα αλλα δεν δικαιουμασταν μονο του Κυραστα.Κατι σφαγες στην Παναχαικη του Λουκοπουλου το 1990φευγα,κατι βαθμους το 2005 που τους δωσανε πισω με το ετσι θελω,κατι ντερμπυ που ληγανε 2-1 και μετα τα παιρνανε στα χαρτια και το +3 βαθμοι δικοι μας γινοτανε μηδενισμος και +3 βαθμοι δικοι τους αλλα 3-4 πρωταθληματα τα δικαιουμασταν
Είπες για 2005 και θυμήθηκα αυτό.
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Ναι το θυμαμαι πεντακαθαρο πεναλντυ αδικηθηκε η αεκ τοτεΕίπες για 2005 και θυμήθηκα αυτό.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Τίποτα,μόνος του έπεσε.Ναι το θυμαμαι πεντακαθαρο πεναλντυ αδικηθηκε η αεκ τοτε
Δες πως διαμαρτύρεται....
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Στο 0.27 και στο 0.44 στο ριπλευ του βρισκει το αριστερο ποδι.Ισα ισα μεν αλλα του το βρισκειΤίποτα,μόνος του έπεσε.
Δες πως διαμαρτύρεται....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Το πόδι του Μπούρμπου πέφτει στου Μόρις!!!!Στο 0.27 και στο 0.44 στο ριπλευ του βρισκει το αριστερο ποδι.Ισα ισα μεν αλλα του το βρισκει
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Κοιτα δεν θυμαμαι πως ηταν οι κανονισμοι τοτε αλλα απο την στιγμη που τσιμπαει τη μπαλα ο μπουρμπος και παει προς το τερμα θεωρω οτι η επαφη στο απλωμενο ποδι του μορις ειναι πεναλντυ υπερ του.Αυτη ειναι η γνωμη μουΤο πόδι του Μπούρμπου πέφτει στου Μόρις!!!!
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Sad man βγες έξω από τον salierisΚοιτα δεν θυμαμαι πως ηταν οι κανονισμοι τοτε αλλα απο την στιγμη που τσιμπαει τη μπαλα ο μπουρμπος και παει προς το τερμα θεωρω οτι η επαφη στο απλωμενο ποδι του μορις ειναι πεναλντυ υπερ του.Αυτη ειναι η γνωμη μου
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
Το γκολ του Κατσουρανη οκ δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο.Ομως πρωτάθλημα δεν παίρναμε.Τους πηγαίναμε τελευταία αγωνιστική στο -2
ναι δεν το εχουμε ξαναδει, γιατι τον κατσουρανη καλυπταν μονο 5 παιχτες...δεν τον καλυπταν και 7 οπως τον μητροπουλο, τοτε τα αγνα χρονια πριν το κοκκαλη....
οταν θα καταλαβετε οτι σας δουλευουν δεκαετιες και γι αυτο δεν σηκωνετε κεφαλι ποτε, ισως κατι να αλλαξει...μεχρι τοτε, εμεις θα φτασουμε τα 100 πρωταθληματα και εσεις θα λετε οτι δεν εχουμε ξαναδει οφσαιτ οπως του κατσουρανη...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.616
- Πόντοι
- 12.756
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗναι δεν το εχουμε ξαναδει, γιατι τον κατσουρανη καλυπταν μονο 5 παιχτες...δεν τον καλυπταν και 7 οπως τον μητροπουλο, τοτε τα αγνα χρονια πριν το κοκκαλη....
οταν θα καταλαβετε οτι σας δουλευουν δεκαετιες και γι αυτο δεν σηκωνετε κεφαλι ποτε, ισως κατι να αλλαξει...μεχρι τοτε, εμεις θα φτασουμε τα 100 πρωταθληματα και εσεις θα λετε οτι δεν εχουμε ξαναδει οφσαιτ οπως του κατσουρανη...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Αφού δεν το έχουμε δει....ναι δεν το εχουμε ξαναδει, γιατι τον κατσουρανη καλυπταν μονο 5 παιχτες...δεν τον καλυπταν και 7 οπως τον μητροπουλο, τοτε τα αγνα χρονια πριν το κοκκαλη....
Πηγες προπολεμικά εσύ.
Από οσα είπα αυτό συμπέρανες?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
Κανεις μεγαλο λαθος. Για να φτασει ο Παναθηναϊκος στην σημερινη του καταντια, σφαγιαστηκε απειρες φορες και ετσι εχασε εκατομμυρια, τα οποια τσεπωνε ο γαυρος παιρνοντας πρωταθληματα με το ετσι θελω.
μπορει να το εχω βαλει και 10000000 φορες εδω μεσα, αλλα αμα εισαι λοβοτομημενος δεν προκειται να το καταλαβεις ποτε...τοσα χρονια σανο, σε πεισανε οτι εγω επαιρνα τα εκατομμυρια του τσουλου!!!!!
η αληθεια : το 2012 που ο βαζελος μπηκε σε μνημονιο αλαφουζου, ειχε παρει μεσα σε 20 χρονια, 25 μυρια λιγοτερα απο τον θρυλο!!!!!!αυτη ηταν ολο και ολο η διαφορα απο το τσουλου....25 μυρια....εγω προπερσι στο τσουλου πηρα 35 μυρια σε μια σεζον...δηλαδη μεσα σε 20 χρονια, ειχαμε διαφορα ουτε τα εσοδα μιας σεζον...1 σεζον!!!!!!
αλλα τα προβατα πιστευουν οτι για την καταντια τους φταιει που εμεις τσεπωναμε τα λεφτα τους τσουλου...ετσι τους ειπανε, ετσι λενε....
Champions League: Όλα τα χρήματα που εισέπραξαν οι ελληνικές ομάδες απ' το 1992
Η Ελλάδα έχει εκπροσωπηθεί σε 34 περιπτώσεις στους ομίλους του Champions League. Πόσα χρήματα έχουν εισπράξει συνολικά και κάθε σεζόν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και πιο είναι το φετινό ρεκόρ εσόδων των Πειραιωτών;
www.contra.gr
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.616
- Πόντοι
- 12.756
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗμπορει να το εχω βαλει και 10000000 φορες εδω μεσα, αλλα αμα εισαι λοβοτομημενος δεν προκειται να το καταλαβεις ποτε...τοσα χρονια σανο, σε πεισανε οτι εγω επαιρνα τα εκατομμυρια του τσουλου!!!!!
η αληθεια : το 2012 που ο βαζελος μπηκε σε μνημονιο αλαφουζου, ειχε παρει μεσα σε 20 χρονια, 25 μυρια λιγοτερα απο τον θρυλο!!!!!!αυτη ηταν ολο και ολο η διαφορα απο το τσουλου....25 μυρια....εγω προπερσι στο τσουλου πηρα 35 μυρια σε μια σεζον...δηλαδη μεσα σε 20 χρονια, ειχαμε διαφορα ουτε τα εσοδα μιας σεζον...1 σεζον!!!!!!
αλλα τα προβατα πιστευουν οτι για την καταντια τους φταιει που εμεις τσεπωναμε τα λεφτα τους τσουλου...ετσι τους ειπανε, ετσι λενε....
Champions League: Όλα τα χρήματα που εισέπραξαν οι ελληνικές ομάδες απ' το 1992
Η Ελλάδα έχει εκπροσωπηθεί σε 34 περιπτώσεις στους ομίλους του Champions League. Πόσα χρήματα έχουν εισπράξει συνολικά και κάθε σεζόν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και πιο είναι το φετινό ρεκόρ εσόδων των Πειραιωτών;www.contra.gr
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
Αφού δεν το έχουμε δει....
Πηγες προπολεμικά εσύ.
Από οσα είπα αυτό συμπέρανες?
και του παπουτσελη το πεναλντι οι μισοι δεν το εχουν δει...
αλλα αφου κανει καθε χρονο αφιερωμα ο πορτοκαλι βοθρος, το εχουν μαθει και οι πετρες....
το οτι εσυ εν ετει 2022 εξακολουθεις και πιστευεις οτι σαν το οφσαιτ του κατσουρανη δεν εχουμε ξαναδει, δειχνει ποσο καλα κανει την δουλεια της η προπαγανδα...
και στην ιδια σελιδα ο αλλος μου λεει οτι εμεις τσεπωναμε τα λεφτα του τσουλου....στην ιδια σελιδα οι 2 ατομα ηρθατε και ειπατε τις μπαρουφες της προπαγναδας...γιατι ετσι σας μαθανε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K