athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.226
- Πόντοι
- 12.756
αρα ο Τρακης ενεργοποιειται ξανα....Νέο γήπεδο,εμπορικές χρήσεις,ΟΑΚΑ για 30 χρόνια ακόμα κτλ....
Γάτος είναι εμπορικά,αλλά εγκεφαλικά είναι για το Δαφνί.
αρα ο Τρακης ενεργοποιειται ξανα....Νέο γήπεδο,εμπορικές χρήσεις,ΟΑΚΑ για 30 χρόνια ακόμα κτλ....
Γάτος είναι εμπορικά,αλλά εγκεφαλικά είναι για το Δαφνί.
Μα πίστεψες ποτέ ότι είχε απενεργοποιηθει?αρα ο Τρακης ενεργοποιειται ξανα....
ας μας ξανακανει μεγαλους τουλαχιστονΜα πίστεψες ποτέ ότι είχε απενεργοποιηθει?
Να ξέρεις ότι είναι αδίστακτος και πολύ ικανός επιχειρηματικά.
Καλα για μαλακα τον εχω αλλα οκ καταλαβαινω πως το λες....Σιγά μην αφήσει τώρα που θα πέσει το μέλι.
Για μαλακα τον έχεις?
Τα έχει βρει σε όλα με οικογένεια.
Στο μπάσκετ ακόμα αυτός είναι.
Μεγάλη είναι η ομάδα ούτως ή άλλως Αθηναίε!!ας μας ξανακανει μεγαλους τουλαχιστον
την θελω οπως πριν...Μεγάλη είναι η ομάδα ούτως ή άλλως Αθηναίε!!
Σιγά μην πουλησει έτσι ρε συ.Καλα για μαλακα τον εχω αλλα οκ καταλαβαινω πως το λες....
Ισχυει δηλαδη ακομα αυτο με την οικογενεια.Μαλιστα.....Για τον Νικο ειχε ακουστει τοτε....
Για το μπασκετ το ξερω οτι δεν εφυγε ποτε αλλα τωρα τελευταια ακουγοταν οτι πουλησε.
Πριν ποτέ εννοείς?την θελω οπως πριν...
μην μου το θυμιζεις αυτο...για τον μπασκετικο λεγω να γινουμε οπως ειμασταν μεχρι πριν λιγα χρονιαΠριν ποτέ εννοείς?
Τότε που έκανε πλάκα ο Κόκκαλης στην οικογένεια?
Αυτό είναι δύσκολο.μην μου το θυμιζεις αυτο...για τον μπασκετικο λεγω να γινουμε οπως ειμασταν μεχρι πριν λιγα χρονια
Περα απο το να φτιαξει καλη ομαδα , το πιο σημαντικο ειναι ( και απιθανο ) να βεβαια ειναι να κοψει να καραγκιοζιλικια που κανει
Καλα και για τα επιχειρηματικα εχουν ακουστει διαφορα αλλα δεν ειναι της παρουσης....Τι να πω οτι τον αγαπαει τον Παναθηναικο ειναι δεδομενο αλλα αυτο το καψιμο που τραβαει δεν παλευεται ρε φιλε αλλο κουρασε καιρο τωραΣιγά μην πουλησει έτσι ρε συ.
Μαλακας ειναι σαν χαρακτήρας,γνωστο αυτό,σαν επιχειρηματίας όμως γαμεί να ξέρεις.
Τι έχει ακουστεί?Καλα και για τα επιχειρηματικα εχουν ακουστει διαφορα αλλα δεν ειναι της παρουσης....Τι να πω οτι τον αγαπαει τον Παναθηναικο ειναι δεδομενο αλλα αυτο το καψιμο που τραβαει δεν παλευεται ρε φιλε αλλο κουρασε καιρο τωρα
Οτι τα τρεχει ολα η ξαδερφη (του Θαναση η κορη) γιατι αυτος ειναι κικιρικου.Τωρα τι ισχυει βεβαια μονο αυτοι ξερουν....Τι έχει ακουστεί?
Άστο,ο τύπος γαμεί.Ολο νέες συμφωνίες κλείνει...Δουλεύει 16 ώρες κάθε μέρα.Και γυμναστική φούλ και έσκορτ φούλ.
Σε μας το παίζει καμπόσος και σφιχτός....
Η ξαδέρφη βιτρίνα είναι.Οτι τα τρεχει ολα η ξαδερφη (του Θαναση η κορη) γιατι αυτος ειναι κικιρικου.Τωρα τι ισχυει βεβαια μονο αυτοι ξερουν....
Γυμναστικη με το τσιγαρο στο στομα,με 300 στους δρομους και ολα αυτα στα 40+ καμια ελπιδα δηλαδη.
Σε εμας δεν το παιζει απλα καμποσος αλλα και πολλα ακομα οσοι ξερουν ξερουν.....
ας μας ξανακανει μεγαλους τουλαχιστον
Κατι τετοιο εχω ακουσει και εγωΈχει μόνο το 25%.
Τα ξαδέρφια του το έβαλαν χέρι πολλές φορές.
Στην αρχή του είπαν να μην πηγαίνει στο γήπεδο αφού δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.
Τώρα του είπαν δεν θα πληρώνουμε εμείς για να κάνεις εσυ τον πρόεδρο κ τέλος.