Από τις καλύτερες μπασκετικές αναλύσεις που έχω διαβάσει...Με λίγα λόγια τα είπες όλα αγαπητέ anal. Οταν έχεις τέτοιο παίκτη όπως ο Σάρας, του δίνεις τη μπαγκέτα και οι υπόλοιποι με πρώτο το Διαμαντίδη κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Ο Σπανούλης πράγματι είναι εκνευριστικός σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν. Οσο για τους ψηλούς, με ανύπαρκτο Μπατίστ δεν έχει καμια τύχη ο Παναθηναικός, γιατί οι υπόλοιποι δεν έχουν το ειδικό βάρος. Κρισιμότατο το αυριανό ματς...Συμπερασματα απο το σημερινο περιπατο :
1) ΟΚ, τα τριποντα μερος του μπασκετ ειναι, αλλα δεν ειναι στοιχειο καλης ομαδας να παιζει κατα 60& με τριποντα. Αν τα βαλει κερδιζει οποιαδηποτε ομαδα. Αν τα χανει παιρνει τον πουλο.
2) Αν στον Ολυμπιακο βρεθουν σε απλα καλη μερα πανω απο 3 παικτες (και κυριως ο Γουντς με το Βασιλοπουλο) δεν χανει εστω κι απο τους 2 σεντερ του ο ενας παιζει με θλαση και ο αλλος ανετοιμος.
3) Αν η διατησια παιξει 60-40 υπερ του Ολυμπιακου και δεν του δωσει 2 τεχνικες ποινες, δεν χανει.
4) Ο Σπανουλης μου σπαει τ αρχιδια σαν παικτης ακομα κι εμενα που ειμαι Ολυμπιακος με τις μαλακιες που κανει.
5) Ο Γιασκεβιτσιους ειναι ο καλυτερος παικτης στη θεση του στην Ευρωπη. Μαλλον πρεπει ο Ομπραντοβιτς να σταματησει το παραμυθι του γυρναμε τη μπαλα συνεχεια μεχρι να βρεθει καποιος σε θεση για τριποντο και να αφησει αυτον τον παικταρα να παρει πρωτοβουλιές ή να "χτισει" το παιχνιδι πανω του
6) Επειση τα 3 πρωτα που εγραψα ειναι δυσκολο να συμβουν σε 3 παιχνιδια μιας σειρας 5 αγωνων βλεπω να το παιρνει ο βαζελος με πρωτο βιολι και μαεστρο τον Γιασκεβιτσιους.
ΥΓ. Δεν έχω καμιά διάθεση να πάω στο γήπεδο μετά από το χθεσινό χάλι, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ομάδα στη δύσκολη στιγμή...