Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Συμπερασματα απο το σημερινο περιπατο :
1) ΟΚ, τα τριποντα μερος του μπασκετ ειναι, αλλα δεν ειναι στοιχειο καλης ομαδας να παιζει κατα 60& με τριποντα. Αν τα βαλει κερδιζει οποιαδηποτε ομαδα. Αν τα χανει παιρνει τον πουλο.
2) Αν στον Ολυμπιακο βρεθουν σε απλα καλη μερα πανω απο 3 παικτες (και κυριως ο Γουντς με το Βασιλοπουλο) δεν χανει εστω κι απο τους 2 σεντερ του ο ενας παιζει με θλαση και ο αλλος ανετοιμος.
3) Αν η διατησια παιξει 60-40 υπερ του Ολυμπιακου και δεν του δωσει 2 τεχνικες ποινες, δεν χανει.
4) Ο Σπανουλης μου σπαει τ αρχιδια σαν παικτης ακομα κι εμενα που ειμαι Ολυμπιακος με τις μαλακιες που κανει.
5) Ο Γιασκεβιτσιους ειναι ο καλυτερος παικτης στη θεση του στην Ευρωπη. Μαλλον πρεπει ο Ομπραντοβιτς να σταματησει το παραμυθι του γυρναμε τη μπαλα συνεχεια μεχρι να βρεθει καποιος σε θεση για τριποντο και να αφησει αυτον τον παικταρα να παρει πρωτοβουλιές ή να "χτισει" το παιχνιδι πανω του
6) Επειση τα 3 πρωτα που εγραψα ειναι δυσκολο να συμβουν σε 3 παιχνιδια μιας σειρας 5 αγωνων βλεπω να το παιρνει ο βαζελος με πρωτο βιολι και μαεστρο τον Γιασκεβιτσιους.
Από τις καλύτερες μπασκετικές αναλύσεις που έχω διαβάσει...Με λίγα λόγια τα είπες όλα αγαπητέ anal. Οταν έχεις τέτοιο παίκτη όπως ο Σάρας, του δίνεις τη μπαγκέτα και οι υπόλοιποι με πρώτο το Διαμαντίδη κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Ο Σπανούλης πράγματι είναι εκνευριστικός σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν. Οσο για τους ψηλούς, με ανύπαρκτο Μπατίστ δεν έχει καμια τύχη ο Παναθηναικός, γιατί οι υπόλοιποι δεν έχουν  το ειδικό βάρος. Κρισιμότατο το αυριανό ματς...
ΥΓ. Δεν έχω καμιά διάθεση να πάω στο γήπεδο μετά από το χθεσινό χάλι, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ομάδα στη δύσκολη στιγμή...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε Βαζελες απο μπασκετ δεν κατεχω η ερωτηση μου ειναι ο Ντικουδης και ο Χατζηβρετας γιατι δεν παιζουν???και οι δυο θυμαμαι ηταν παικταραδες???ο Σπανουλης γιατι δεν παιζει???

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ρε Βαζελες απο μπασκετ δεν κατεχω η ερωτηση μου ειναι ο Ντικουδης και ο Χατζηβρετας γιατι δεν παιζουν???και οι δυο θυμαμαι ηταν παικταραδες???ο Σπανουλης γιατι δεν παιζει???

ελα ντε φιλε..κ εγω αναρωτιεμαι..

κ κατι αλλο για τους παναθες: Η ΑΕΚ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΤΟΝ..

Αρα ερχεται σε εμας..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΛΕΙΤΟΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ελα ντε φιλε..κ εγω αναρωτιεμαι..

κ κατι αλλο για τους παναθες: Η ΑΕΚ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΤΟΝ..

Αρα ερχεται σε εμας..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΛΕΙΤΟΝ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?
F=Bil o Κλειτον ειναι παικτακη...τι να τον κανεις,ακομα και ο γερο Λουτσιανο καλυτερος του ειναι.Ο Ιβα ειναι πολυ καλυτερος του και προφανως τα λεφτα που γραφονται ειναι τσατσοδουλειες των δημοσιοτσατων κολλητων του Μποτου...και του Ιβιτσ που βρισκεται πισω απο τον κλειτον γι αυτο και ο Σωκρατες τον σουταρε!!!!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
F=Bil o Κλειτον ειναι παικτακη...τι να τον κανεις,ακομα και ο γερο Λουτσιανο καλυτερος του ειναι.Ο Ιβα ειναι πολυ καλυτερος του και προφανως τα λεφτα που γραφονται ειναι τσατσοδουλειες των δημοσιοτσατων κολλητων του Μποτου...και του Ιβιτσ που βρισκεται πισω απο τον κλειτον γι αυτο και ο Σωκρατες τον σουταρε!!!!!!!

συμφωνω σε ολα φιλε..
τους ξεβρακωσε το μουνακι ο μποτος..

αυτος κ εμενα μπορει να τους πουλησει,για φορ..

ξενερωσαμ,δεν τον θελω με τοσα λεφτα..ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΙΒ θελω..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
συμφωνω σε ολα φιλε..
τους ξεβρακωσε το μουνακι ο μποτος..

αυτος κ εμενα μπορει να τους πουλησει,για φορ..

ξενερωσαμ,δεν τον θελω με τοσα λεφτα..ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΙΒ θελω..
F=Bil σημερα ημουν σε δρομολογιο και βαζει ο οδηγος Σπορφμ και ακουω τον Καρπετοπουλο να λει οτι ο Μποτος ειναι στο Μοντεκαρλο και γι αυτο δεν προχωραει του κλειτον και ειναι κριμα και κατι παπαριες,τωρα αυτοι ειναι δημοσιογραφοι ή τσατσοι
Αλλες μαλακιες ειναι πχ για τον Παπασταθοπουλο και τον Νινη,ακομα δεν εχουν παιξει και δηθεν τους ζητανε ΟΜΑΔΑΡΕΣ με 5 μυρια τον Παπασταθο.10+ τον Νινη.και  το χειροτερο για τον Παπαδοπουλο του Αρη που θελουν να μας τον φορτωσουν.
Εδω ο Τοροσιδης που παιζει εθνικη,εχει παιξει Τσαμπιον λιγκ και δεν κανει πανω απο 5
αν ειναι δυνατον(προσωπικα δεν μου αρεσει)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Στον Βασιλόπουλο απευθυνόταν ο Διαμαντίδης όταν είπε ''άντε γ.... μωρή αδερφή; :2funny: Βρωμόστομος και ο 3D!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ότι δεν γουστάρετε να βλέπετε τον γιαννάκη στον αντίπαλο ότι πιο λογικό
παρόμοια περιστατικά έχουν συμβει και στο παρελθόν με όλες τις ομάδες.
έχει συμβεί και στο εξωτερικό δεν προτοτυπήσαμε πουθενά σαν χώρα
αν ξαφνικά τον μισείτε δικαίωμά σας, ίσως το κάνουμε και εμείς σε μερικά χρόνια αν πάει πχ στην αεκ

απο τη μέρα που βγήκε ανακοίνωση για την πρόσληψή του υπήρχαν αντιδράσεις.
το να φτάσουμε στο σημερινό σημείο λοιπόν ήταν θέμα χρόνου.
το δεξί φρύδι να σήκωνε θα το μεταφράζατε όπως γουσταρατε!
ξαφνικά θυμηθήκαμε όλοι πως είναι φραγκοφονιάς πως οι διεθνείς έχουν πρόβλημα και όλα τα όμορφα.

θέλετε να τα χώσετε στον γαύρο? γράψτε "γαμιέται ο θρύλος και ο πειραιάς", δικαίωμά σας.
είναι προτιμότερο απτο να εκτίθεστε με αστεία επιχειρήματα για να δικαιολογήσετε το μίσος σας

και ένα για γιαννάκη και φιέστα
άλλη μια απόδειξη πως βγαίνει μια φήμη και πως διατηρείται το μίσος.

έγραψε ένας τριπάπαρος -σε κάποιο έντυπο φαντάζομαι- πως τον έκανε ζουμ η tv και ήταν συγκινημένος
εγώ σαν γαύρος που έβλεπα την φιέστα τον είδα γύρω στα 7 δευτερόλεπτα γιατι με το που ανακοινώθηκε το όνομά του σηκώθηκε μια κάρια και έβλεπα την σκατόφατσά της
τώρα που στον πούτσο ο άλλος πρόλαβε και του έκανε ψυχογράφημα ας μας εξηγήσει κάποιος

και στην τελική αυτός που το έγραψε κάνει την δουλειά του, ή πουλάει οπαδιλίκι ή απλώς τιμάει τα λεφτά του
εσείς που πιστεύετε τον κάθε μαλάκα τι δικαιολογία έχετε?
κατα τα άλλα όταν πέφτουν σφαλιάρες στα γήπεδα φταίνε οι πιτσιρικάδες που "έχουν χαζέψει με το wow"

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
"γαμιέται ο θρηνος ΤΟΥ πειραιά",

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Στον Βασιλόπουλο απευθυνόταν ο Διαμαντίδης όταν είπε ''άντε γ.... μωρή αδερφή; :2funny: Βρωμόστομος και ο 3D!
Δε νομίζω αγαπητέ να ήταν στο Βασιλόπουλο, που είναι και συμπαίκτες στην Εθνική (και βάζελος δυστυχώς ο Παναγιώτης)Μάλλον σε κάποιον από τους ξένους του Ολυμπιακού, με πιθανότερο τον Τεόντοσιτς...
Τουλάχιστον ο Μήτσος ήταν ο μόνος που είχε νεύρα που χάναμε και μάλιστα τόσο εύκολα...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Άρσεναλ και Μαν. Γιουνάιτεντ για Νίνη!

Αρέσει και απασχολεί τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο λόγος για τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος μέρα με τη μέρα βλέπει το ποδοσφαιρικό του όνειρο να παίρνει σάρκα και οστά. Μετά τις Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμη δύο «κολοσσοί» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωσή του. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστέθηκαν στη λίστα των επίδοξων «μνηστήρων» και οι εξελίξεις αναμένονται «καυτές»…

πηγη:supersport.gr

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για μισό λεπτό ρε μάγκες.....δεν λέω να σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του παιδιού αλλ΄....έναν παίκτη καλό βγάλαμε τα τελευταία χρόνια,να μην τον χαρούμε 1-2 χρόνια εμείς και μετά ας πάει όπου θέλει.....για σκεφτείτε το...18 είνα;ι ακόμα...και στα 20-21 να φύγει μα χαρά θα είναι..και ποιό ώριμος...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
για μισό λεπτό ρε μάγκες.....δεν λέω να σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του παιδιού αλλ΄....έναν παίκτη καλό βγάλαμε τα τελευταία χρόνια,να μην τον χαρούμε 1-2 χρόνια εμείς και μετά ας πάει όπου θέλει.....για σκεφτείτε το...18 είνα;ι ακόμα...και στα 20-21 να φύγει μα χαρά θα είναι..και ποιό ώριμος...
+1908,αντε κ με την νικη αδελφε..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Δε νομίζω αγαπητέ να ήταν στο Βασιλόπουλο, που είναι και συμπαίκτες στην Εθνική (και βάζελος δυστυχώς ο Παναγιώτης)Μάλλον σε κάποιον από τους ξένους του Ολυμπιακού, με πιθανότερο τον Τεόντοσιτς...
Τουλάχιστον ο Μήτσος ήταν ο μόνος που είχε νεύρα που χάναμε και μάλιστα τόσο εύκολα...
στο φροντιστη το πε οι παιχτες εχουν καλες σχεσεις

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σ'ημερα μάγκες έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι το ποιό δύσκολο ματσάκι....όποιός κερδίσει....[δηλαδη εμείς] το πήρε.....και το αναλύω...ο γάβρος θα έχει μια καλή ψυχολογία μετά το απρόσμενο γι αυτόν +15 οπότε θα το χτυπήσει δυνατά...αν έχει δυνάμεις βέβαια...απο την άλλη εμείς μετά τον μπούλο της τρίτης και κυρίως την κάκιστη εμφάνιση θα πρέπει να ξεπεράσουμε το σοκ , και ξέρουμε ότι παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο αν χάσουμε...οπότε με μια καλή ψυχολογική προετημασία το πήραμε ...αλλιώς....

εγώ πάντως θα δω μόνο το 1ο ημίχρονο και μετά θα την κάνω...δεν το πολυαντέχω σήμερα..και είμαι σε κρίσιμη ηλικία εμφράγματος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και όποιος πούστης με πει ..πουρό...να τον κυνηγαει να τον πηδήξει ο...εθνικός σταρ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παντως εδω κ καιρο εχουμε κανει κοιλια..φοβαμαι μην μας στοιχησει η ελειψη ενος ΟΚ σεντερ..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καθόλου καλά δεν πάμε στο 1ο 10λεπτο....λείπουν απο την ομάδα οι αυτοματισμοί της..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
o Πολιτης ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ..ντροπη του!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αρχιδοπρίχτης έχει καταντήσει και αυτός...επι παντός επιστητού.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom