diopos (1)
Φιλε αν ακολουθουσες και τα χρονια του κορυδαλλου μαγκια σου..Αφου τα εζησες λοιπον (οπως και εγω) ξερεις οτι με το μπασκετακι μια ετσι και μια γιουβετσι εισασταν μεχρι το βερολινο.Οπως και οι ομαδες σας.
Ναι το νον κολ βαση κανονισμων ηταν φαουλ τελευταιος αγωνας κρινοταν τιτλος στο δινω.Το 10 ομως αδικηθηκατε μονο στον τριτο αγωνα και με δυο ματς να απομενουν στη σειρα χασατε και το επομενο μεσα στο σεφ.Οσο για το 11 οταν στα τελευταια 40 δευτερα ειστε πισω με εναν ποντο ριχνετε 4 βολες (2 παπαλουκας στα 40" και 2 μαυροκεφαλιδης στα 20") και βαζετε την μια τοτε δεν φταιει κανενας γυψος αλλα το τρεμουλο στα χερια των παιχτων σας.Εκει βαζεις τις βολες και κερδιζεις απλα πραγματα....Και σου θυμιζω παλι χωρις διαμαντιδη εμεις ολο το ματς εκεινο το βραδυ....
Οσο και να γκρινιαζετε για διαιτησια ξερετε μεταξυ σας οτι πολλες φορες ειμασταν καλυτεροι και οτι οι δικοι σας απλα δεν μπορουσαν.Δεν ειναι τυχαιο ουτε οι καρεκλες που ριξατε μετα απο ηττα στους παιχτες σας σε τελικο κυπελλου στο ελληνικο μεταξυ μας,ουτε οι φαπες στο παρκινγκ του σεφ σε μπαρτζωκα και σια μετα το καζο απο τα πιτσιρικια μας,ουτε οι αποχες σας ειδικα οργανωμενα απο το γηπεδο ουτε και η μουρμουρα προς τον σπανουλη που σταματησε μολις σας πηρε το πρωταθλημα μεσα στο οακα....
Τα επεισοδια τα ανεφερα οχι για να δειξω οτι εμεις ειμαστε αγγελουδια αλλα οτι επειδη ειμασταν καλυτεροι και χανατε σπαγατε το σεφ στα τελευταια ματς των τελικων.Οπως ακριβως καναμε και εμεις στην μπαλα στα δυο ματς που ανεφερες...Τωρα αν πιασουμε ριζουπολες,τσιρωνηδες,μπαλωκες,ευθυμιαδηδες,τζηλους κλπ κλπ δεν θα τελειωσουμε ποτε.
Οταν επιασε ο αμαθος βαγγελας ναι ειχα ονειρευτει αυτα που λες.Οταν ειδα ομως οτι ο ανθρωπος αποδειχτηκε οχι απλα αξιος αλλα οτι χειροτερο εχει περασει ειλικρινα χαρισμα σας!Και για να σε προλαβω δεν ειναι του γουστου μου ουτε ο δημητρακης μας....Παυλο και θαναση μπορουμε να ξαναεχουμε?Ολα τα αλλα αστα κλαφτα.....Το πως βρεθηκαμε εμεις με αλαφουζο ειναι αλλη ιστορια και το μπασκετ για να μας το κοψετε πρεπει πρωτα να παρετε καμια 20αρια πρωταθληματα ακομα και 2-3 ευρωλιγκες .Μετα το συζηταμε....
ΥΓ γνωριζω τον αγωνα αλλα νομιζα οτι εννοουσες κατι σε μεταξυ μας παιχνιδι...
Πολύ συνοπτικά, πολλές χρονιές είχες καλύτερη ομάδα και με κέρδισες δίκαια. Ακόμα και αν πήρες σφυρίγματα, θεωρώ ότι και χωρίς αυτά, πάλι θα κέρδιζες.
Παράδειγμα βάζω το 2009 ( και δεν αναφέρομαι μόνο στη φάση του Παπαλουκά, αλλά στη γενική φιλοσοφία των σφυριγμάτων).
Το 2007 νομίζω ήταν φανερό ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και αδικήθηκε (πάλι δεν αναφέρομαι στη φάση του Πεν, αλλά γενικά σε όλες τις διαιτησίες).
Επίσης και το 2011, πάλι για μένα αδικήθηκα στους τελικούς. Επικεντρώνεσαι στις βολές του Παπαλουκά, για να δείξεις ότι βασική αιτία ήταν το λουζεριλίκι της ομάδας (που υπάρχει σε κάποιο βαθμό, αλλά όχι όσο μεγάλο φαντάζεσαι, γιατί κάθε χρόνο άλλαζαν πολλοί παίκτες), αλλά αυτό είναι λίγο φτηνή δικαιολογία. Σαν να σου λεώ εγώ ότι ο Κυράστας δε μπορούσε να κερδίσει την Παναχαική, άρα τι πρωτάθλημα θέλει?
Από το 12 και μετά πάντως, όποιο αγωνιστικό πλεονέκτημα είχες νομίζω εξανεμίστηκε. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε με καλύτερους παίκτες, είχε ομοιογένεια σαν ομάδα και καλύτερη ψυχολογία, αλλά και πάλι έχανε τους τίτλους, αφού όποτε ζόριζαν τα πράγματα κατέβαινε στα αποδυτήρια ο τράκης.
Όσον αφορά τώρα τους προέδρους, η λάσπη που έχει φάει ο Βαγγέλας έχει ξεπεράσει κατά πολύ και την λάσπη του Κόκκαλη. Γενικά , για καμμία άλλη ομάδα πλην Ολυμπιακού δεν ασχολούνται τόσο πολύ με τις δουλειές του προέδρου.
Μελισσαν-πήγε φυλακή για λαθρεμπόριο, Αλαφούζος-φουλ διαπλεκόμενος καναλάρχης με ένα σωρόο κομπίνες και φέσια, Σαββίδης-πλούτισε με την κατάρρευση της Σοβ.Ενωσης με ό,τι σημαίνει αυτό, Βγενοπουλος-για μένα απατεώνας μεγαλύτερου εκτοπίσματος από τον Κοσκωτά, Βαρδινογιάννηδες κλπ..
Πες με υπάλληλο, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν φύγει ο Βαγγελας από τον Ολυμπιακό δεν θα ξανακουστεί για σκάνδαλο το όνομά του, όπως έγινε και με Κόκκαλη.
Οι γέροι Γιαννακόπουλοι έχωσαν πολύ χρήμα, αλλά δεν είναι παρθένες, όπως παρουσιάζονται. Πέρα από τη διαιτησία, ήταν μικρόψυχο το να διώξουν τον Γιαννάκη από την εθνική ,να βάζουν τον Μανο να λέει νταβατζή του μπάσκετ τον Παπαλουκά.
Επίσης χαρτζιλίκωναν σχεδόν όλους τους μπασκετοαρδ, που ποτέ δεν τόλμησαν να γράψουν κάτι, όχι για αβάντα του βάζελου, αλλά ούτε καν για τις άλλες μαλακίες του μαμρα στο μπασκετ.