Ελα μαλάκα,όχι μανάδες και τέτοια.ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ!!!
ΠΑΡΕ Κ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ..
Αντε γαμίσου!
Ελα μαλάκα,όχι μανάδες και τέτοια.ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ!!!
ΠΑΡΕ Κ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ..
οχι στα 12 νομιζω μου ειχε πει ο κοινος γνωστος μας οτι ειχε ατυχημα με το ποδηλατο
δεν πιανανε τα φρενα του bmx, μπηκε καθετα στη γρηγοριου λαμπρακη και τον πατησε ενα φορτηγακι στεγνοκαθαριστηριου
Τυπε μην τα βαζεις αυτα βραδιάτικα και βλεπουν εφιαλτες με μπατιστ και μητσο!Δεν παρακολουθω/γραφω συχνα στο συγκεκριμενο thread, αλλά το ωραιο ειναι που ανέσυραν πάλι το non-call με την φάση να γινεται στα 3,1 δευτερολεπτα πριν το τελος (αρκετος χρονος για μπασκετ) και ακομα και αν ευστοχουσαν στις 2 βολες, χωρις να σκοραραμε ή να κερδιζαμε καποιο φαουλ εμεις μετα, δεν επαιρναν άμεσα πρωταθλημα, η σειρα θα πηγαινε στο 1-2 όπου την ιδια χρονια τους ειχαμε περασει ηδη 2 χέρια στο ΣΕΦ (κυπελλο και πρωταθλημα) ;)
Όσο για τον ερασιτεχνη, ας αγορασουν και κανενα άλλο ΙΕΚ μετα το Ξυνή...
Να θυμηθουμε λίγο και το καυλωτικο διπλο εκεινης της χρονιάς...
Τυπε μην τα βαζεις αυτα βραδιάτικα και βλεπουν εφιαλτες με μπατιστ και μητσο!
ο whois εχει κορονοϊο απο 6 μηνωνO whois πάντως πρέπει να είναι πολύ κοντά στα 60, από όσα γράφει κατά καιρούς.
σε όλα μέσα είναι σε όλους τους στόχους. Ειδικά στο κύπελλο .πουλι ειναι εντελως τυχαιο και συγκυρια που δεν εχεις πεσει κατηγορια ηδη....αυτη ειναι η ομαδα σου
αδερφε το ακουω στο ραδιο....σε όλα μέσα είναι σε όλους τους στόχους. Ειδικά στο κύπελλο .
:Sαδερφε το ακουω στο ραδιο....
προσεχε περιγραφη
επιτιθετε ο πελκας και αμυνετε ο πουγγουρας
ΔΛΔ ΓΑΜΩ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ?
αδερφε το ακουω στο ραδιο....
προσεχε περιγραφη
επιτιθετε ο πελκας και αμυνετε ο πουγγουρας
ΔΛΔ ΓΑΜΩ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ?
οταν κανουνε μετρο στην πλατεια στην νεα σμυρνη θα παρουνε καλουπι τον κωλο σου...Σιγά ρε μπουχαλομασούρα κι εσύ
Δεν παρακολουθω/γραφω συχνα στο συγκεκριμενο thread, αλλά το ωραιο ειναι που ανέσυραν πάλι το non-call με την φάση να γινεται στα 3,1 δευτερολεπτα πριν το τελος (αρκετος χρονος για μπασκετ) και ακομα και αν ευστοχουσαν στις 2 βολες, χωρις να σκοραραμε ή να κερδιζαμε καποιο φαουλ εμεις μετα, δεν επαιρναν άμεσα πρωταθλημα, η σειρα θα πηγαινε στο 1-2 όπου την ιδια χρονια τους ειχαμε περασει ηδη 2 χέρια στο ΣΕΦ (κυπελλο και πρωταθλημα) ;)
Όσο για τον ερασιτεχνη, ας αγορασουν και κανενα άλλο ΙΕΚ μετα το Ξυνή...
Να θυμηθουμε λίγο και το καυλωτικο διπλο εκεινης της χρονιάς...
Τυπε εξηγησε μου πως γινεται ολες οι αμφισβητουμενες φασεις να ειναι υπερ σας?