diopos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 826
- Πόντοι
- 376
Να πω και εγω την γνωμη μου για όσα γινονται τελευταία..
Το 2010 με Νικόλα Πατέρα, η Πανάθα πήρε νταμπλ δίχως να έχει τα 2/3 των ΕΠΣ εξαγορασμενες και την πλειοψηφία των ομάδων της επαρχίας θυγατρικές.
Και ούτε παρίστανε τον μεγάλο επενδυτή, ούτε κανάλια ήθελε να ελέγξει ο ίδιος ή ο Ανδρέας Βγενόπουλος ή άλλος μέτοχος, ούτε έκαναν πολιτική, ούτε είχαν μετατρέψει την ΠΑΕ σε υποκατάστημα πολιτικού κόμματος.
Όλο αυτό δεν άρεσε στον Βαρδινογιάννη, που κάνοντας συμφωνία με την οικ. Γιαννακόπουλων διώχνει τους μετόχους, λασπολογει τον Ν. Πατέρα, εξαπολύει λυσσαλέα επίθεση στον Βγενόπουλο και αφού διαλύει ότι εκείνοι είχαν ξεκινήσει να κτίζουν, καταδικάζει τον Παναθηναϊκό σε μαρασμό μέχρι που το '12 δωρίζει τις μετοχές στον Αλαφούζο.
Τότε ανατέλλει η εποχή που βάζει το ποδόσφαιρο σε απόλυτη ταύτιση με την πολιτική σκηνή και δρομολογούνται όσα ζούμε στο ποδόσφαιρο σήμερα.
Ιβάν Σαββίδης, Μελισανιδης, Μαρινάκης σε πρωταγωνιστικούς ρολους και ο Αλαφουζος να συνεχίζει αυτό που έκανε με επιτυχία την προηγούμενη δεκαετία ο Τζίγκερ Βαρδινογιάννης, δηλαδή να κρατά τον Παναθηναϊκό σε ρόλο κομπάρσου.
Αλωνίζουν και καταστρέφουν το πιο λαοφιλες άθλημα παίζοντας βρώμικα παραπολιτικά παιχνίδια με στρατούς ηλιθίων που ακολουθούν τους "επενδυτες" τύφλα.
Θα μας είχαν αφανίσει αν είχαμε το μέγεθος του Ηρακλή, όπως έκαναν και σε αυτόν τον ενοχλητικό της Θεσσαλονίκης.
Ο Ιβάν Σαββίδης εξαγόρασε τις περισσότερες ΕΠΣ της χώρας, ξεκίνησε στηρίζοντας ΝΔ, πέρασε απέναντι όταν άλλαξε η κατάσταση, απέκτησε ΜΜΕ, ελέγχει και πολλά άλλα, αγοράζει και πουλάει επιχειρήσεις και παριστάνει τον εξυγιαντη του ποδοσφαίρου.
Θέλετε να σας θυμίσω πως ξεκίνησε ο Μαρινάκης;
Ή μήπως να θυμηθούμε τον βίο του Μελισσανιδη;
- Οι πολυμετοχικοί φίλε μου έβαλαν πρόεδρο στην ΕΠΟ τον ψηλό Σισέ, πρόεδρο στον Άρη τον κουμπάρο του Πατέρα, μοίρασαν χορηγίες μέσω εταιριών στις μισές ομάδες και έδωσαν 3 εκ στον Παοκ δωράκι για έναν άμπαλο, που ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι.
- Σαν Ολυμπιακός, θεωρώ ότι Βγενόπουλος-Πατέρας σας κατέστρεψαν οικονομικά και έβγαλαν λεφτά εκείνοι. Το πως ακριβώς δεν το ξέρω (πχ δάνεια της Μαρφίν στην ΠΑΕ και τα λεφτά στην τσέπη τους), πρέπει να τα ψάξετε εσείς.