Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Τύπε έχω κολλητό δικό σας τύπο με μεταπτυχιακό,οικογένεια κτλ που ήταν στην Λαυριου και ρίσκαρε τα πάντα για μια μαλακια.
Μαλάκας με μεταπτυχιακό δηλαδή
Τύπε έχω κολλητό δικό σας τύπο με μεταπτυχιακό,οικογένεια κτλ που ήταν στην Λαυριου και ρίσκαρε τα πάντα για μια μαλακια.
ραο παπι γραψε μας κι ενα σεντονι για την ιστορια των ΙΕΚ ξυνη στο χαντμπολΜαγκες όπως είναι γνωστο σε ολους, εχω αφιερωσει την ζωη μου σε 2 πραγματα : στην προστασια του κυριου Μαρινακη + στο να βγαζω στην φορα τις πουστιες και τα ψεμματα του βαζελου…
θα καταντήσετε σαν τους αεκτζήδες που παίζανε μαχαιριές με τα παόκια έξω απο το ολυμπιακό στάδιο και μαχαίρωνε ο αλβανός τον έλληνα.Τύπε η ζωή κύκλους κάνει...Ποτέ μα ποτέ μην το ξεχνάς...
Καλό ήταν που δώσαμε και στους ταλαίπωρους Σύριους την δυνατότητα να ξεφύγουν και να δούνε ματς της ομάδας μας.
Είμασταν πάντα δημοκρατική ομάδα(φοιτητομάδα αρχικά) στην βάση της και συνεχίζουμε να είμαστε(νοποτζηδες και λοιποί αναρχιδοι είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για πάντα)!Για το μόνο που συγχαίρω τον μαλακα Αλαφούζο,αυτό που έκανε με τους πρόσφυγες!
Και εσείς κάποτε είσασταν οκ και καταντήσατε να υπερισχύουν τα ναζίδια
Μεγάλη ομάδα είσαι σε όλα και όχι μόνο στους τίτλους.
ελα ρε παιχτουρα που πιανεις κουβεντα με τον βαζελολαγο..θα καταντήσετε σαν τους αεκτζήδες που παίζανε μαχαιριές με τα παόκια έξω απο το ολυμπιακό στάδιο και μαχαίρωνε ο αλβανός τον έλληνα.
τέτοια σκατά που προσφέρει στον τηλεοπτικό δίαυλό του ο αλαφούζος τα βάζει και στο γήπεδο.
είπαμε, στην ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι, τώρα όποιος περνάει τα σύνορα είναι πρόσφυγας.
πριν 100 χρόνια οι πόντιοι ήταν "έλληνες", μετά το θάνατο του χότζα οι αλβανοί ήταν "βορειοηπειρώτες" και σιγά σιγά γίνεσαι σουηδία η οποία κυνηγάει την πρώτη θέση σε βιασμούς στον κόσμο ανταγωνίζοντας κάτι αφρικανικές χώρες.
Τον αντιρατσισμό και τα βρισίδια στο γήπεδο τα παιρνάνε για να κυλάει το χρήμα.
Τον πακιστανομόγγολο και τον κινεζοκύπριο τον γράφουνε στ' αρχίδια τους, όπως γράφουνε και εσένα, γιατί στα βόρεια προάστια έχει ιδιωτική ασφάλεια και αυτοί γύρω τους 5-10 φουσκωτούς.
ραο παπι γραψε μας κι ενα σεντονι για την ιστορια των ΙΕΚ ξυνη στο χαντμπολ
που λεμε παραμυθια ρε περουκακια;Εμείς δεν είμαστε μαλωμενοι με την αλήθεια ρε μουλε...ο,τι έχουμε κάνει το λέμε έτσι όπως είναι...
Σε αντίθεση με εσάς που όπως είδες και στο άρθρο που σου έβαλα, μέχρι και στην ενόργανη γυμναστική!!! λέτε παραμύθια... :S
που λεμε παραμυθια ρε περουκακια;
το 62 φτιαξαμε τμημα κι εσεις το 72 μεσα στη χουντα
παντου 2οι και καταϊδρωμενοι ειστε
επειδη εισαι τερμα καθυστερ και το παιχνιδι ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ
την αποψαρα μου και τα σχεδιακια στα εβαλα για να τα τυπωσεις, να τα κανεις ρολο και να τα βαλεις στο ΜΠΑΤΟ ΣΟΥ καθυστερημενε καροτσακια με συνδρομο τουρετ που σου τρεχουν τα σαλακια στο πετο κι ερχεται η γεωργιανη και στα σκουπιζει καθε 5λεπτοΘΕΟΧΑΖΕ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΑΠΟΨΗ Κ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΣΟΥ..
ΜΕΣΑ ΗΜΟΥΝ Κ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΕΠΙ 3ΩΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΧΕΙΣ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΟΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΒΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΜΟΥΝΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ..
ΚΛΑΨΕ ΟΣΟ ΘΕΣ..
ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΕΛΑΤΑΚΟ..
βρες και τιποτα δικο σου μωρη τρουπακι εκτος απο το να κανεις καθρεφτακι και να παραθετεις ποστ με χαχαναμυριζει ψαριλα εδω η ειναι η ιδεα μου?
πλυθειτε ρε καριολες...ντροπη ειναι ερχεται ο μπαμπας
οχι...εισαι το ειδωλο μου....βρες και τιποτα δικο σου μωρη τρουπακι εκτος απο το να κανεις καθρεφτακι και να παραθετεις ποστ με χαχανα
τις μαλακιες με Ιοχι...εισαι το ειδωλο μου....
ποσταρω της μαλακιες σου
δεν μου λες πουλι?της μαλακιες που ελεγες για τριτη θεση το καλοκαιρι και μετα ελεγες οτι τα εβγαζα απο το κεφαλι μου στα ποσταρα πριν 4 μερες αλλα δεν απαντησες....βρες και τιποτα δικο σου μωρη τρουπακι εκτος απο το να κανεις καθρεφτακι και να παραθετεις ποστ με χαχανα
απο το κεφαλι σου εβγαλες το κλειδωσε η τριτη θεση απο τη δευτερη αγωνιστικη ρε αγιαναργυρεδεν μου λες πουλι?της μαλακιες που ελεγες για τριτη θεση το καλοκαιρι και μετα ελεγες οτι τα εβγαζα απο το κεφαλι μου στα ποσταρα πριν 4 μερες αλλα δεν απαντησες....
καυλα εισαι.....
καθυστερημενος εξυπνος