χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
παιδια συγχαρητηρια
παιδια συγχαρητηρια
Ρε μπούφο εσείς δεν περιμένετε στη γωνία να χάσουμε να μας τη πείτε;στο ξαναλεω πάντα θα χαίρομαι όταν χάνετε μου αρέσει να σας βλέπω στεναχωρημένους,δεξου τοπαντως στην ομονοια για ματς του γαυρου εμεις ακομα δεν εχουμε βγει να πανηγυρισουμε
εγω τα ξερωΡε μπούφο εσείς δεν περιμένετε στη γωνία να χάσουμε να μας τη πείτε;στο ξαναλεω πάντα θα χαίρομαι όταν χάνετε μου αρέσει να σας βλέπω στεναχωρημένους,δεξου το
Δε νομίζεις ότι 4 χιλιάδες ολυμπιακοί είναι μια ελάχιστη δύναμη του κόσμου του;πως το βλέπεις;εγω τα ξερω
στον αλλον τον μυαλοφυγοδικο πες τα που κανει οτι δεν ξερει οτι βγηκατε 4 χιλιαδες ατομα με καπνογονα και πανω στο πασαλιμανι να πανηγυρισετε για αποκλεισμο του παναθηναικου, επειδη... ηταν το 1996
λες και το 73-38 στο μπασκετ που μας λετε ο,τι και να σας πουμε τωρα που πεσατε β εθνικη εγινε περσι
πω πω μια ευκαιρια τυπε που εχασε η λαρισα μαςτυπε τρενο το πατε το παραρτημα σας φετος...με το στανιο να μπει η ξανθη στα πλευ οφ...2 ανετες νικες εσυ, αμα κοψει και κανα βαθμο απο τους αλλους, τσουπ το πρωταθλημα στον ρωσοποντιο παλι....ξερει τι κανει ο μπουγατσομαφιοζος...στηριξω!!!!
το οτι 4.000 μαλακες σηκωθηκαν απο τον καναπε τους 12 η ωρα τη νυχτα, πηραν καπνογονα και βαρελοτα και συναντηθηκαν στο πασαλιμανι για να πανηγυρισουν αποκλεισμο του αντιπαλου, δειχνει το μεγεθος του κομπλεξ, της ελλειματικοτητας και του φθονου που νιωθετε ανεπαντι στο μεγαλυτερο αθλητικο σωματειο που ανεδειξε ποτε αυτη η γωνια του κοσμου μετα τους πρασινους της βυζαντινης αυτοκρατοριαςΔε νομίζεις ότι 4 χιλιάδες ολυμπιακοί είναι μια ελάχιστη δύναμη του κόσμου του;πως το βλέπεις;
μαν ειπαμε η καταρα των εφτα γκολ θα σπασει οταν ξαναπαιξετε εισεις τσαμπιονς λιγκδε με ενδιαφερει το incest αδερφικο γαμησακι που σας εριξε ο εθνικος αστερας
εγω περιμενω κυριως το ματσακι μπαγερν - οφσπ που αναμενεται σπασιμο του καταραμενου ρεκορ της γιουβε και δευτερευοντως το ματσακι τοτεναμ - οφσπ που θα ειναι ζοχαδιασμενοι κι αυτοι απο το 2-7 και θα εχει κατηφορα λογω αγγλιας
στο μπασκετακι παλι περιμενω οτι θα καταστρεψετε κι αλλες ευρωπαικες ομαδες
περιμενουν ολοι στη σειρα να ριξουν την 30αρα τους
ξερουμε αν ο ηλεκτρονικος πινακας του αλιανζ αρινα καταγραφει και διψηφια σκορ;μαν ειπαμε η καταρα των εφτα γκολ θα σπασει οταν ξαναπαιξετε εισεις τσαμπιονς λιγκ
όπως ο Οικονόμου και ο Αλβέρτης τζιτζιφιογκο τότε που πανηγυριζανε και μετά λες για κόμπλεξ ρε άντε για ύπνο...το οτι 4.000 μαλακες σηκωθηκαν απο τον καναπε τους 12 η ωρα τη νυχτα, πηραν καπνογονα και βαρελοτα και συναντηθηκαν στο πασαλιμανι για να πανηγυρισουν αποκλεισμο του αντιπαλου, δειχνει το μεγεθος του κομπλεξ, της ελλειματικοτητας και του φθονου που νιωθετε ανεπαντι στο μεγαλυτερο αθλητικο σωματειο που ανεδειξε ποτε αυτη η γωνια του κοσμου μετα τους πρασινους της βυζαντινης αυτοκρατοριας
σ.σ. Πρωταγωνιστές της Στασης του Νικα ήταν οι δήμοι των «Πράσινων και «Βένετων» (μπλε), οργανώσεις φιλάθλων με λαϊκή καταγωγή, που ζούσαν για τις αρματοδρομίες στις εξέδρες του Ιπποδρόμου της Κωνσταντινούπολης. Οι «Ρούσσοι» (κοκκινοι) και οι «Λευκοί» υπολείπονταν αρκετά σε δημοτικότητα των άλλων δύο δήμων. Οι αρματοδρομίες ήταν ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα εκείνη την περίοδο, όπως σήμερα είναι το ποδόσφαιρο.
στοιχημα παιζεις;;;;;;;;;;ξερουμε αν ο ηλεκτρονικος πινακας του αλιανζ αρινα καταγραφει και διψηφια σκορ;
Που ειναι οι εποχες που οι οπαδοι του Παναθηναικου πηδαγανε μαντρες και σπαγανε αυτοκινητα των παιχτων,εποχες που ευχοντουσαν καρκινο στον Βαρδινογιαννη και ολο του το σοι?
Πλεον καθεστε καναπε και βλεπετε τα χωρια να σας περνανε απο πανω.
Να μην εχεις διαθεση να σηκωθεις και να πηδηξεις μια μαντρα στη Παιανια,αυτο κυριοι ειναι ονειδος.