Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,2%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 135 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,0%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
συνελθε
ξεκινησες με ροζ φανελα,στην εκανα ασπρη και οταν κυλιοσουν στα χορταρια εγινε και πρασινη
φυσικα στο καραισκακη ηρθες με την ασπρη για να μην φανει το εγκλημα της 4αρας

και η Γιουβε που σας εχυσε 7 φορες,με ροζ φανελα ξεκινησε!!!

 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΥΛΑΡΑ Κ ΦΕΡΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ..

εσυ εφερες ντομινικ,γιασε,γκαλη,σπανουλη ειχες κλεισει πετροβιτς κ θα μασησεις για μουρινιο??
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
Ο ΘΕΟΣ να κοβει χρονια απο τον κροκους κ να τα δινει σε σενα ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΑΡΑ ΜΑΣ..
[youtube=425,350]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
oποιος δεν ακουει δηλωσεις βγενοπουλου ΧΑΝΕΙ..το ειπε καθαρα:ΘΑ Γ@@@ΣΩ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΥΣ Κ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΟΝΟ...

λετε να του κανει αγωγη ο κροκους?


χαχαχα τωρα λεει θα αγορασει τον κροκους να τον βαλει προεδρο στην παναθα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
 

Range

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
φετος για τα 100 ψευτικα χρονια πουστιας θα παρεις μονο ενα πρωταθλημα στο βολευ γυναικων και αυτο το πηρες γιατι κατεβασες τα τραβελια απο τους "αντρες"
μια ζωη στην πουτσα θα σας εχουμε λαγοι


...Δωρητη κωλοτρυπιδας ,  το Σαββατο  στις 19:00  στο ΟΑΚΑ  το πρωτο καβλι που τοσο λαχταρουσες...κι εδω δεν εχει ελβετικα δικαστηρια να σε σωσουν....
 

Συνημμένα

  • panathinaikos.jpg
    panathinaikos.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 13

xeskoufotos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ Range
μη τους μιλας για μπασκετ,
αυτοι δεν ηταν στο παπαστρατειο που οταν εβγαιναν οι αντιπαλοι στον αφνιδιασμο φωναζαν για off-side?  :2funny: :2funny: :2funny:

Παναγιωτη Γιαννακη παραιτησου απ την Εθνικη και αντε και........ :birdman:
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
τι καβλα ρε παιδια αυτα τα ματς με γκει?
παλι με διαιτησια προκριθηκε ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...εμαθα οτι η αρμαδα του ζοτς εχει να χυσει 1 εβδομαδα κ θα τους κανει ΚΑΤΑΣΠΡΗ παλι την φανελιτσα..


ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΣΠΕΡΜΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Η ΚΛΑΨΙΑΡΑ Η ΔΡΑΚΑΙΝΑ..  :rockon: :rockon: :rockon:


Υ.Γ. παρτα ρε αρχιδι τουρκοκυπριε..ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ προδοτη,ρουφιανε..
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΝΑΘΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..........καλησπέραααααααααα........12,5% ο παυλάρας και 10% ο θανασάρας....22,55% οι γιαννακοπουλαίοι.........το ποιός είναι παναθηναικός φαίνεται.......ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ξημερώνει επιτέλους........ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
γαμιεται ο κροκους η ροκο η σαλτιμπαγκος
θα του πηδηξει ολους ο βγενο
δεν μασαει ο τυπος
βγενο κ ξερο ψωμι
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρουσίασε -όχι αναλυτικά- το νέο μοντέλο διοίκησης του Παναθηναϊκού, μίλησε όμως και για την υπόθεση προπονητή, επιβεβαιώνοντας το ραντεβού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά δηλώνοντας: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν κρέμεται από κανέναν προπονητή», ενώ απάντησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρη, Λ.Σκόρδα, «δεν απαγορεύεται να συζητάς με άλλο προπονητή αλλά με παίκτες».

Το νέο μοντέλο...

Το νέο μοντέλο διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περιλαμβάνει 20μελές διευρυμένο Δοιηκητικό Συμβούλιο και αυξημένη πλειοψηφία 2/3 για τη λήψη αποφάσεων.

«Αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε έκπληξη, αφού ξέρετε το θέμα της συζήτησης. Θα αναπτύξω το σχέδιο για την πολυμετοχικότητα. Καταρχάς, στις 6 Ιουνίου θα γίνει η Γενική Σευνέλευση, όπου θα αποφασιστεί η διαφοροποίηση του Δ.Σ. και η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, με δημόσια εγγραφή. Εφόσον συμπληρωθεί το ποσό των 80 εκ. ευρώ, η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα παραμείνει κάτοχος του 50% της ΠΑΕ.

Αφού συζητήσαμε με διάφορους γνώστες, αποφασίσαμε ένα μοντέλο διοίκησης δημοκρατικό και ευέλικτο. Ένα διευρυμένο Δ.Σ. 20μελές, ζυγός αριθμός, που μπορεί να προκαλέσει εντύπωση σε ορισμένους. Από την οικογένειά μου θα υπάρχουν δέκα μέλη. Σε αυτό το Δ.Σ. θα εκλέγεται ο πρόεδρος και οι δύο αντιπρόεδροι με αυξημένη πλειοψηφία, θα χρειάζονται τα 2/3 δηλαδή για να βγει ο καθένας.

Στο θέμα του προϋπολογισμού, προβλέπεται αυξημένη πλειοψηφία, θα χρειάζεται τα 2/3 του Δ.Σ. για να εγκρίνεται. Θα υπάρχει τετραμελής εκτελεστική επιτροπή, από πρόεδρο, αντιπρόεδρο, μέλος του Δ.Σ και Γενικό Διευθυντή. Αυτό θα είναι το όργανο που θα εκτελεί τις αποφάσεις του Δ.Σ. Η δημιουργία της αποφασίστηκε για να υπάρχει ένα ευέλικτο σχήμα, όπως απαιτείται στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα θα υπάρχει και μια τριμελής ελεγκτική επιτροπή. Μπορεί ανάλογα με τις περιστάσεις να υπάρξουν και άλλες επιτροπές, όπως παράδειγμα για τον εορτασμό των 100 χρόνων ή την κατασκευή του γηπέδου, αλλά αυτές δεν θα είναι σταθερές. Σε γενικές γραμμές αυτή θα είναι η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού με ένα αυξημένο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αρκετός κόσμος έχει δείξει το ενδιαφέρον. Υπάρχουν συζητήσεις που γίνονται με ορισμένους ανθρώπους, όπως τον Πατέρα και τον Βγενόπουλο, αλλά δεν έχουν καθοριστεί οι ρόλοι. Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση για τα 80 εκ. ευρώ, αλλά πιστεύω ότι θα καλυφθεί. Εδώ να σημειώσω ότι υπάρχει ένα μίνιμουμ ποσό συμμετοχής που είναι 10.080 ευρώ. Ανώτατο όριο δεν υπάρχει, θεωρητικά μπορεί να υπερκαλυφθεί το ποσό. Όσον αφορά την τοποθέτηση του Γιαννακόπουλου είναι ενδιαφέρουσα και την καλωσορίζουμε όπως και άλλες τέτοιες προτάσεις.

Το μπάτζετ δεν είναι απόφαση δική μου, αλλά απόφαση που θα πάρουμε όλοι. Να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και οι σωστοί άνθρωποι να πάρουν τις αποφάσεις. Δεν μπορεί να προκαθοριστεί ακόμα.»

Το ονειρό του...

«Εγώ ονειρεύομαι τον νέο Παναθηναϊκό με καινούργιο γήπεδο, κάτι που θα αλλάξει τη διάστασή του και στο εξωτερικό. Το γήπεδο προχωράει αργά, αλλά προχωράει. Δεν έχουμε κολλήσει. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άτομα όχι μόνο που θα τον ενισχύουν οικονομικά, αλλά που θα στέκονται δίπλα του και θα τον βοηθούν στις καλές και τις κακές στιγμές. Ένας Παναθηναϊκός σε σωστές βάσεις, με υγιή διοίκηση, μπορούν να συσπειρώσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να φέρουν στο γήπεδο τους φιλάθλους. Αυτό που ονειρεύομαι είναι έναν Παναθηναϊκό όπου όλοι θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους».

»Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο όχι για εμένα, αλλά για την ομάδα. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να σταθούν όλοι δίπλα. Όταν θα απαλλαχθούμε από τα αρνητικά στοιχεία, θα μπορεί ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο.

Ο κόσμος φαίνεται οτι έχει απαλλαγεί απο τη διάσπαση. Οφείλουμε όσοι συμμετέχουμε στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό να τον διαφυλάξουμε και να μην είμαστε διασπαστικοί, γιατί ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας, δεν είναι ο Παναθηναϊκός του μεν, του δε ή ο Παναθηναϊκός του βόλεϊ».

Η υπόθεση Μπάγεβιτς

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν είπε ότι συναντήθηκε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο δεν διέψευσε και το το γεγνός, ούτε ότο ο Σέρβος προπονητής ενδιαφέρει τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θέλει να βρει η ομάδα ένα προπονητή. Ο Μπάγεβιτς μάς ενδιαφέρει. Από κει και πέρα δεν απαγορεύεται σε κάποια ομάδα να μιλάει με έναν προπονητή. Υπάρχει περίπτωση να γίνει επαφή με τον Μπάγεβιτς. Δεν είναι ούτε αντιδεολογικό ούτε αντιεπαγγελματικό να συζητήσεις με έναν προπονητή. Οτι είναι καλός προπονητής είναι δεδομένο, όπως υπάρχουν και άλλοι καλοί προπονητές. Ο Παναθηναϊκός δεν κρέμεται από κανέναν προπονητή».

Για τον Παύλο Γαννακόπουλο

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε και σε ερώτηση για την τοποθέτηση του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος ως γνωστό δήλωσε ότι θα προσφέρει 10 εκατομύρια ευρώ. «Είναι μία συμβολική και σημαντική τοποθέτηση. Δείχνει το παράδειγμα σε άλλους» είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΔΟΛ 
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε» ήταν η ατάκα του Ανδρέα Βγενόπουλου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο «Πεντελικόν», καθώς όπως εξήγησε αποσύρεται από την αθλητική επικαιρότητα και η ΠΕΚ θα αναστείλει τις δραστηριότητές της! Θα καλύψει τα 20.000.000 ευρώ των 80 που απαιτούνται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ για τον Μπάγεβιτς είπε: «Καλός, αλλά όχι ο μόνος»...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος:

«Η σημερινή ημέρα είναι μέρα μεγάλης χαράς και ικανοποίησης για εκατομμύρια πράσινες καρδιές, γιατί βλέπουν ότι γίνεται ένα μεγάλο βήμα, ώστε το όραμα όλων μας για έναν ενιαίο, αδιαίρετο Παναθηναϊκό προχωράει για να γίνει πραγματικότητα. Η ΠΕΚ δημιουργήθηκε σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός ήταν βαθύτατα διαιρεμένος.

»Υπήρχε σημαντική διχόνοια και με τη δραστηριότητα που κάναμε ορισμένοι φίλαθλοι, δώσαμε έναν αγώνα με συνέπεια, βρήκαμε γόνιμο έδαφος γιατί αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι που διοικούσανε τον Παναθηναϊκό, αγαπούσανε τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας έχει φτάσει στο τέλος του και μπορούμε να μιλάμε πλέον για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

«Δείξαμε συνέπεια, περάσαμε μήνυμα ενότητας γιατί ενωμένοι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα του Παναθηναϊκού. Είναι πιθανό να κάναμε και κάποια λάθη. Ολα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Η σημερινή κατάσταση είναι ότι η ΠΑΕ ανοίγει τις πόρτες και θα γίνει πολυμετοχική και υπάρχει υπόσχεση από τον Ερασιτέχνη ότι θα ανοίξει τις πόρτες του για να γίνουν δεκάδες χιλιάδες μέλη φίλαθλοι ΠΑΟ».

«Είμαστε στα πρόθυρα της υλοποίησης του μοντέλου της πολυμετοχικότητας. Δεν υπάρχει λόγος πλέον να αμφιβάλουμε και μπορούμε να πούμε ότι η ΠΕΚ θα αναστείλει τις δραστηριότητες της, αλλά θα παραμείνει θεματοφύλακας της παναθηναϊκής ενότητας. Ελπίζουμε να μην χρειαστούν πρωτοβουλίες για να αποκατασταθεί η ενότητα».

«Θέλω να συγχαρώ τον κ. Βαρδινογιάννη γιατί απέδειξε πως η αγάπη του προς τον Παναθηναϊκό είναι πάνω απ' όλα. Θέλω να συγχαρώ επίσης την οικογένεια Γιαννακοπουλου γιατί είναι παρόντες στο νέο κάλεσμα.

»Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Σταθοκωστόπουλο και θέλω να τους καλέσω να συναντηθούν για να ξεπεράσουν παλαιοτέρα προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του Παναθηναϊκού που με την τοποθέτηση του δίπλα στην ομάδα έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο για να οδηγηθούμε σ' αυτές τις εξελίξεις».

«Στην καινούργια εποχή, όλοι επιθυμούμε να παίξουμε τον ρόλο του μετόχου και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε. Μετά την σημερινή μέρα, αποσύρομαι από την αθλητική επικαιρότητα για να ασχοληθώ με τον νέο μου ρόλο του κύριου μετόχου. Δεν με ενδιαφέρει να εμπλακώ στα διοικητικά και να έχω ρόλο παράγοντα».

«Δεν χρειάζεται συζήτηση ότι ο Μπάγεβιτς είναι καλός προπονητής. Είναι νόμιμο να συναντιέται ο πρόεδρος μίας ΠΑΕ με τον προπονητή μιας άλλης. ο Βαρδινογιάννης έκανε μια συζήτηση διερευνητική, όμως είναι στο χέρι του κ. Μπάγεβιτς το τι θα γίνει.

»Δεν είναι, όμως, η μόνη λύση ο Μπάγεβιτς. Υπάρχουν άλλοι τρεις ξένοι προπονητές. Δεν είναι μεγάλο θέμα για εμάς, είναι διαδικαστικό. Ελπίζουμε να έρθει ένας μεγάλος προπονητής για να χτίσει τον ΠΑΟ που θέλουμε».

«Σημασία έχει το πως θα εκλέγετε το Δ.Σ.. Ορισμένοι μεγάλοι μέτοχοι θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου το ποσό που ζητάμε και στη συνέχεια θα έχουμε αυξημένες αρμοδιότητες.

»Για να μπορούν να παίρνονται αποφάσεις, θα πρέπει να συμφωνούν τα 2/3 του Δ.Σ.. Εμείς ζητήσαμε από τον κ. Βαρδινογιάννη να κρατήσει 30 εκ. ευρώ και για την ΠΕΚ ζητήσαμε 50 εκ. ευρώ. Ο κ. Γιαννακόπουλος έβαλε 10, εγώ βάζω 20, οπότε υπολείπονται 20 εκ. ευρώ για τα υπόλοιπα μέλη της ΠΕΚ. Είμαι αισιόδοξος πως θα υπερκαλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».

«Το θέμα της Holders Company το απορρίψαμε νωρίς. Δεν ισχύει η καχυποψία ότι ο κ. Βαρδινογιάννης θα βρει έναν τρόπο ούτως ώστε να εξασφαλίσει μεγαλύτερο ποσοστό. Εχει δεσμευθεί απέναντι μας ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Η οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού για να πετύχει τους στόχους του θα είναι τεράστια».

«Ο Παναθηναϊκός έχει διοίκηση, μέχρι να γίνει η αλλαγή, υπάρχει ο κ. Βαρδινογιάννης. Κάποια στιγμή θα γίνει μια συνάντηση για ν' αρχίσουμε να λειτουργούμε με το νέο μοντέλο διοίκησης, ακόμη και αν άτυπα δεν έχει ολοκληρωθεί η αύξηση. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, οι αποφάσεις θα παίρνονται συναινετικά, όπως είπε και ο κ. Βαρδινογιάννης, μέχρι να έχουμε το Δ.Σ.».

«Η πολυμετοχικότητα δεν είναι εύκολο εγχείρημα, θα έχει παιδικές ασθένειες, μπορεί και χρόνιες, όμως είναι καλύτερο απ' το να παίρνει αποφάσεις μόνο ένας άνθρωπος. Θα καθόμαστε σε ένα τραπέζι και θα συζητάμε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ. Αν γίνονται ψηφοφορίες, δεν είναι σωστό να βγαίνει η μειοψηφία και να λέει 'εγώ διαφώνησα'».

«Οι παιδικές ασθένειες είναι οτι υπάρχει πολύ μεγάλη γκρίνια μεταξύ δημοσιογράφων με δημοσιογράφους, γράφεται μια δήλωση που δεν έχει γίνει και δημιουργείται μια νοσηρή κατάσταση. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που δεν θα το δεχθούμε. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ομόνοια, αγάπη, να είμαστε στις χαρές και τις λύπες μαζί.

»Κάποιες μεγάλες αλλαγές θα πρέπει να τις συζητάμε και με άλλους φορείς για να πάρουμε την οριστική απόφαση. Εγώ έχω πει την άποψη μου και είναι γνωστά τα σημεία που θα διαφωνήσω, όπως το θέμα των οπαδών, των παλαιμάχων και του Ερασιτέχνη. Αν διαφωνώ με κάτι άλλο δεν θα το μάθετε ποτέ».

«Από την στιγμή που είμαι μέτοχος και έχω την δυνατότητα με την ψήφο μου να επηρεάσω τις εξελίξεις, είμαι συνυπεύθυνος σε όποια απόφαση παρθεί. Ο λόγος που δεν θέλω να συμμετέχω, είναι γιατί δεν μπορώ -και να πω την αλήθεια δεν έχω τις γνώσεις- για να συνεισφέρω.

»Αναλαμβάνω την ευθύνη από τώρα για ό,τι γίνει και δεν σκοπεύω να κάνω αντιπολίτευση. Δεν πρόκειται ποτέ να με δείτε στην διοίκηση της ΠΑΕ ή του Ερασιτέχνη. Είμαι υπερήφανος πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης με τίμησε με το χρυσό τριφύλλι και το τιμώ».

«Το μεταγραφικό μπάτζετ θ' αποφασιστεί από μια επιτροπή. Πρώτα απ' όλα θέλουμε έναν προπονητή, να δει την ομάδα και να πει ότι θέλουμε σε αυτές τις θέσεις παίκτες.

»Οι εισηγήσεις θα γίνουν αποδεκτές και θ' αποκτηθούν παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα. Επειδή διαβάζω ότι θα πληρώνουμε παίκτες παραπάνω απ' όσα αξίζουν δεν πρόκειται να γίνει, δεν είμαστε τρελοί. Οι επιθυμίες του προπονητή θα γίνουν αποδεκτές και στην συνέχεια με τον διευθυντή ποδοσφαίρου θα μιλάει για τα θέματα της ομάδας. Υπάρχει πλέον η βεβαιότητα ότι αυτές οι αποφάσεις θα παίρνονται με περισσότερες φωνές και απόψεις. Οι πολυμετοχικές εταιρείες εξελίσσονται».
Newsroom ΔΟΛ  με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ,
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πορτα φαγατε απο τον ΒΑΤΡΑΧΑ ρε,αρε ΒΓΕΝΟ μονο με τον Γιωργακη και τον Αλεξ τα βαζεις...,
σας την εφερε ο Σκορδας
 

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Μηνύματα
2.445
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πορτα φαγατε απο τον ΒΑΤΡΑΧΑ ρε,αρε ΒΓΕΝΟ μονο με τον Γιωργακη και τον Αλεξ τα βαζεις...,
σας την εφερε ο Σκορδας

Ποιός τον γ@μει το Σκόρδα ο Σέρβος κόλωσε και όταν τον απολύσει τον Οκτώβριο θα κλαίγεται
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ποιός τον γ@μει το Σκόρδα ο Σέρβος κόλωσε και όταν τον απολύσει τον Οκτώβριο θα κλαίγεται
Φοβηθηκε μην τον κυνηγανε οι Αρειανοι μαζι με τους Χανουμηδες...,ο Σκορδας σας την εφερε γιατι εφερε τον Βατραχο στο χειλος του γκρεμου!!!!!!!!!!!
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
βρε ...αχόρταγε....εδώ εσάς σας έφτυσε ο τεσσεραγγούρια ...ο νέος μουρίνιο και κουβέντα δεν λέτε....ο βάτραχος σας πείραξε?.......ξέρεις πως λέγεται αυτό....επιλεκτική μνήμη...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
1.062
Like
0
Πόντοι
16
βρε ...αχόρταγε....εδώ εσάς σας έφτυσε ο τεσσεραγγούρια ...ο νέος μουρίνιο και κουβέντα δεν λέτε....ο βάτραχος σας πείραξε?.......ξέρεις πως λέγεται αυτό....επιλεκτική μνήμη...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τι ασχολείσαι μωρέ με τους κομπλεξικούς τους έχει ο Κρόκους σούζα το αλογάκι ενώ εμείς παιρνάμε καλά χανούμια και Βάζελοι με τα ταβερνάκια μας και αυτοί βαστάνε εδώ μέσα σκοπιά μην γράψει κανείς τίποτα για τον θρήνο...
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
ντελ πιερο κ λιπι λενε οι φυλλαδες...νομιζουν οτι εχουν να κανουν με τπτ μαλακες κ αμπαλους..
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ...αυτοι ουτε σε 10 χρονια δεν ερχονται..
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
λαπλασάκο..την έκανε χτές με ελαφρά πηδηματάκια.....κατεγράφει απουσία....απο τη επόμενη..κυρώσεις.... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
λαπλασάκο..την έκανε χτές με ελαφρά πηδηματάκια.....κατεγράφει απουσία....απο τη επόμενη..κυρώσεις.... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

δεσμευομαι αδελφε!!!απο τωρα δεσμευομαι..χιλια συγνωμη σε ολους!!!!
φιλε θα χτυπησεις διαρκειας????
2 χρονια εχω να αγορασω διαρκειας κ το σκεφτομαι..αν ειναι να παρουμε κανα διπλανο  :rockon:
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
περίμενεεεεεεεεεεε........να δούμε πρώτααααα...ο καμμένος στο χυλό , φυσάει και το γιαούρτι...που έλεγε και η αεκτζου γιαγιά μου...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom