επειδη απο το υφος και το περιεχομενο αυτων που γραφεις φαινεσαι να εισαι το πολυ 16-17 χρονων
1) μαθε να δειχνεις περισσοτερο σεβασμο σε καποιον, δηλαδη στο μυθικο πουλι, που ηταν στη θυρα 13 οταν εσυ ησουν σε υγρα μορφη
2) μαθε να αφηνεις τα πολιτικα εξω απο τον αθλητισμο, οπως το κανω κι εγω και πολλοι αλλοι, γιατι εαν τα μπλεξουμε κι εμεις, το πιο πιθανο ειναι να πονεσει ο δικος σου ο κωλος
3) δεν ειμαι χρυσαυγιτης και τους χρυσαυγιτες τους βριζω εδω μεσα, περισσοτερο απο καθε αλλον. παραδειγμα ο γνωστος πανιβλακας χρυσαυγιτης ακαποειρα που τον τελευταιο 1 χρονο του εχω χυσει στο κεφαλι 10 τονους ιντερνετικο σκατο
4) εαν εισαι αναρχοαριστερος, μην νομιζεις οτι διαφερεις και πολυ απο τους χρυσαυγιτες. ειστε οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος. ακροδεξιος φασιστας ειναι αυτος, ακροαριστερος φασιστας εισαι εσυ. η μονη σας διαφορα ειναι οτι εκεινος κανει τα μπαχαλα με τη σβαστιγγα στην μπλουζα, ενω εσυ τα κανεις με το Α της αναρχιας.
5) μεγαλο κομματι της θυρας 13 απο εκεινο το καταραμενο ματς με την αεκ στο οακα που εγινε μαδομουνι με τα ματ και μετα τον φονο του γρηγοροπουλου απο τον κορκονεα καταντησε μια ΕΜΕΤΙΚΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ που αδελφοποιηθηκε με τους οπαδους του αστερα εξαρχειων και μετατραπηκε σε περιφερομενο γκρουπουσκουλο για μπαχαλα κατα της αστυνομιας. ACAB 13, αντιφα 13 ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ. ειναι που ειναι παρμενος ο κοσμος του Παναθηναικου με την καταντια της ομαδας, κανονιστε να γυρισει το μυαλο πολλων και απο το No Politica να δουμε κανενα αλλο εργο και να φυγετε απο το γηπεδο αναπηροι απο το ξυλο μερικοι
6) οσο για το αν θα μιλαω εγω υπερ η κατα του βαρδινογιαννη ειναι δικαιωμα μου και δεν θα μου το απαγορευσει κανενα τσουτσεκακι της σημερινης ΕΜΕΤΙΚΗΣ 13. τον απριλιο του 2008 ημουν στην πορεια εναντιον του, εκανα τα παντα για να φυγει, δεν θελω να πω τωρα που συμμετειχα και τι ενεργειες εκανα τοτε, αλλα εκ των υστερων αναγνωριζω οτι εγω ειχα λαθος και εκεινος ειχε δικιο. μας πηραν τα μυαλα οι απατεωνες και μας καταντησαν να μην εχουμε λεφτα ουτε για τους μαναβηδες της παιανιας. και κοιτα εσυ να μην υπερασπιστεις πουθενα εξω κανενα βγενοπουλο και κανεναν πατερα και σε ακουσει κανενας σαν κι εμενα γιατι θα φας τιποτα καρπαζιες στη μεση του δρομου. βλακα πιτσιρικα