raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.131
- Πόντοι
- 5.006
γιατι δεν πεφτετε Γ ΕΣΚΑΝΑ να μας διαλυσετε τελειως;
Οταν εχει φτασει το σκατο στην καλτσα, μην μου το παιζεις ανετος εμενα πουστη ονεδιτη...
γιατι δεν πεφτετε Γ ΕΣΚΑΝΑ να μας διαλυσετε τελειως;
θα καταθεσω εμβασμα 10.000 ευρω για το σχεδιο του τρακηΟταν εχει φτασει το σκατο στην καλτσα, μην μου το παιζεις ανετος εμενα πουστη ονεδιτη...
Με πορδες δεν βαφουν αυγα... Αν δεν βαλει καποιος εφοπλιστης κανα χοντρο πακετο, δεν υπαρχει περιπτωση να μαζευτουν πανω απο 500 χιλιαρικα, και πολλα ειπα...Δεν σταματανε να μας ψυχαγωγουν τα βαζελια...θελουν να μαζεψουν 20 μυρια απο τον κοσμο!!!
Για να δουμε ποσοι μπουφοι θα πεταξουν τα φραγκα τους για να τα φαει ο τρακης... :S
Ξέρεις τι δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα τύπε;Δεν σταματανε να μας ψυχαγωγουν τα βαζελια...θελουν να μαζεψουν 20 μυρια απο τον κοσμο!!!
Για να δουμε ποσοι μπουφοι θα πεταξουν τα φραγκα τους για να τα φαει ο τρακης... :S
Ξέρεις τι δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα τύπε;
Οτι φοβάμαι οτι έχεις δίκιο.
Με πορδες δεν βαφουν αυγα... Αν δεν βαλει καποιος εφοπλιστης κανα χοντρο πακετο, δεν υπαρχει περιπτωση να μαζευτουν πανω απο 500 χιλιαρικα, και πολλα ειπα...
Εννοείται οτι τα ξέρω αυτά ρε τύπεΡε τυπε κοιτα να δεις : εμεις εχουμε μελη εδω και 15χρονια....ξερεις ποσα μελη γραφουμε καθς χρονο για την στηριξη του ερασιτεχνη???καμια 80 χιλιαρικα, παρολο που ο ερασιτεχνης μας εχει τεραστιες επιτυχιες και ο κοσμος γενικα στηριζει..ξερεις τι ποσο μαζευεται???2-3 μυρια...
Και ο αλλος θελει να μαζεψει 20 μυρια!!!!!
Οταν καποιος κανει μια τετοια κινηση που ειναι εκτος τοπου και χρονου, μονο κανας μαλακας θα την στηριζει...
Απλα επειδη ο τρακης ειπε οτι θα αναλαβει και θα ξεχρεωσει τα χρεη του ερασιτεχνη, σου λεει ας τσιμπησω ο,τι τσιμπησω απο τον κοσμο και μετα να το παιζει μαγκας οτι ξεχρεωνει τον ερασιτεχνη (με φραγκα αλλων)
Ψάξε τον Βγενόπουλο που το ξεκίνησε και ζει κάπου στην Λατινική Αμερική.....Εννοείται οτι τα ξέρω αυτά ρε τύπε
Και εγώ θα γούσταρα να γίνουμε και εμείς και εσείς Μπαρτσελόνα της Ελλάδας, αλλά, ειδικά αυτές τις εποχές, δε γίνονται τέτοια πράματα. Απο του χρόνου βλέπουμε, αν αρχίσει να περισσεύει και κανένα διακοσάρι να ρίχνουμε στο ταμείο, που λέει ο λόγος. Που και πάλι δεν, αλλά λέμε τώρα. Τελικά, πρέπει να βρούμε ποιός μαλάκας ξεκίνησε αυτή την παπαριά "να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες", και γίναμε κώλος απο τότε
Ευχαρίστως θα τον κρέμαγα απο τ'αρχίδια στη σέντρα στη λεοφώρο, για δημόσιο παλούκωμα... να περάσει η 13, ένας ένας, και να του χώνει ότι γουστάρει στον κώλο για όσα έκανε.Ψάξε τον Βγενόπουλο που το ξεκίνησε και ζει κάπου στην Λατινική Αμερική.....
Ψάξε τον Βγενόπουλο που το ξεκίνησε και ζει κάπου στην Λατινική Αμερική.....
Όχι ποιον Έλβις...Ο Βγενόπουλος ζει και γελάει με μας τους άρρωστους Παναθηναϊκούς.Μαζι με τον Elvis τυπε ?? :S
Όχι ποιον Έλβις...Ο Βγενόπουλος ζει και γελάει με μας τους άρρωστους Παναθηναϊκούς.
Κατέστρεψε Παναθηναικό, Κύπρο και Μarfin.Τώρα ποιος είναι στην κάσα δεν ξέρω...
Ναι οκ με τον Βγενόπουλο τα έχω πάρει...Ενας ειναι ο Ελβις !!
Κυρ θανασης πηγε ευχαριστημενος αν πιστεψουμε τη μυνηση της κορης του
το πουλι θα καταθεσει το ποσο των 10.000 ευρω για τη σωτηρια της ομαδαςΑσφαλως αυτη την εποχη ειναι απιθανο να μαζευτει ενα σοβαρο ποσο μονο απ'τον κοσμο.
Το project του νεου γηπεδου ομως μπορει να φερει χρημα(διαρκειας-εμπορικες χρησεις κλπ)
οποτε μαλλον τελικα θα εμφανιστει καποιος συμπαικτης του Γιαννακοπουλου.