You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπα.... τα παιδία πίνει ;)
Και "μιλάνε" οι κλώνοι
Υπό καθεστώς προστασίας και ασυλίας ;)
Ο συγκεκριμμένος κλώνος (μήπως κανείς δεν ξέρει ποιου 32άχρονου είναι?) ποστάρει μονίμως προσβλητικά σε "ξένα" Threads χωρίς ΠΟΤΕ να παρατηρηθεί έστω από τους κυρίους που έσπευσαν άλλους να παρατηρήσουν και άλλους να banάρουν (πχ Orca ;) ) με χαρακτηριστική ευκολία, επιλεκτική ευαισθησία και μεγάλη βιασύνη
Και "μιλάνε" οι κλώνοι
Υπό καθεστώς προστασίας και ασυλίας ;)
Ο συγκεκριμμένος κλώνος (μήπως κανείς δεν ξέρει ποιου 32άχρονου είναι?) ποστάρει μονίμως προσβλητικά σε "ξένα" Threads χωρίς ΠΟΤΕ να παρατηρηθεί έστω από τους κυρίους που έσπευσαν άλλους να παρατηρήσουν και άλλους να banάρουν (πχ Orca ;) ) με χαρακτηριστική ευκολία, επιλεκτική ευαισθησία και μεγάλη βιασύνη
ποιους γαυρους εχεις εξαφανησει?εδω ειμαι να σε φαω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσε ευχαριστω personanongrata..
οτι κ να γινει παντως,εχουμε εξαφανισει τους γαβρους απο το φορουμ..
γινονται βεβαια ματαιες προσπαθειες (μεχρι και θρεντ με ευχαριστηριο μηνυμα στον κροκους ειδαμε)αλλα πλεον ειναι παρελθον τα κοκκινα τζιμανια..
μπουαχαχαχαχαχ
ποιους γαυρους εχεις εξαφανησει?εδω ειμαι να σε φαω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μπουαχαχαχαχαχ
ασε να τους τσιγκλισω ρε φιλε!!!
πως ενιωθες που επαιζες τελικο κ ελειπες απο την παλια σου πολη φιλε?μαλακια δεν ειναι?
τι γκαντεμια ρε πουστη μου...χρονια εμενα εκει,ενας τελικος δεν εγινε,τωρα που βρισκομαι αθηνα εγινε εκαιε με φιναλιστ την ομαδα μου...ε ημαρτον ρε γαμω το κερατο μου!!!!ασε να τους τσιγκλισω ρε φιλε!!!
πως ενιωθες που επαιζες τελικο κ ελειπες απο την παλια σου πολη φιλε?μαλακια δεν ειναι?
τι γκαντεμια ρε πουστη μου...χρονια εμενα εκει,ενας τελικος δεν εγινε,τωρα που βρισκομαι αθηνα εγινε εκαιε με φιναλιστ την ομαδα μου...ε ημαρτον ρε γαμω το κερατο μου!!!!
αυτο κ αν ειναι γκαντεμια αδελφε..
δεν γαμιεται,τι να κανεις..
παντως δεν περιμενα αυτα τα πρωτοσελιδα απο τις εφημεριδες της μακεδονιας..
ακριβως αυτο σχολιαζω για το εξωφυλλο στο θρεντ του γαυρου!!!αυτο κ αν ειναι γκαντεμια αδελφε..
δεν γαμιεται,τι να κανεις..
παντως δεν περιμενα αυτα τα πρωτοσελιδα απο τις εφημεριδες της μακεδονιας..
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπέρα σε όλους...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οκκαλησπερα φιλε..
βλεπω οτι στο θρεντ της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ πανε με υπουλα μεσα να σου φανε την ΠΡΟΕΔΡΙΑ..
Τα λεμε μετα,παω καφεδακι..
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λέω να προσφύγω στο casκαλησπερα φιλε..
βλεπω οτι στο θρεντ της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ πανε με υπουλα μεσα να σου φανε την ΠΡΟΕΔΡΙΑ..
λέω να προσφύγω στο cas
θα σε στηριξει κ ο γκαγκατσης αδελφε..χαχαχαχα
τα λεμε μετα!
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πρέπει να τον πιάσω κολλητό... μεθαύριο πάντως εγκυκλοπαιδικά συνεδριάζει το cas για την υπόθεση Βάλνερ...θα σε στηριξει κ ο γκαγκατσης αδελφε..χαχαχαχα
τα λεμε μετα!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε λαπλάσ ντρόπη ρε....υποστηρίζεις τον π...τον αλλόθρησκο?.....θα πέσει φωτιά να μας κάψει ρε..... > εδώ και σε εμένα δωροδοκία έκανε προσφέροντας μου ...βουλγάρες για να τον ψηφίσω..... ....μέχρι το τσουλί στην βάθης δίνει......καλησπερα φιλε..
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καπάκι και μερικές Βουλγάρες ακόμα..ρε λαπλάσ ντρόπη ρε....υποστηρίζεις τον π...τον αλλόθρησκο?.....θα πέσει φωτιά να μας κάψει ρε..... > εδώ και σε εμένα δωροδοκία έκανε προσφέροντας μου ...βουλγάρες για να τον ψηφίσω..... ....μέχρι το τσουλί στην βάθης δίνει......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K