Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ενας απο τους ποιο σπουδαιους,παραγοντες,αλλα και φιλαθλους,που εβγαλε ο τοπος μας...δεν κρυφτηκε ποτε,δεν μασησε τα λογια του,και πεθανε,΄πρασινος΄....RIP.

Ετσι ειναι...
και  :respect:    Δεν μπορει ο καθες βλακας να βριζει νεκρους επειδη ηταν στο αντιπαλο στρατοπεδο...
Εδω στην αρχαια Ελλαδα κανανε ανακωχη για να μαζεψουν και να τιμησουν τους νεκρους τους.
Δεν γινεται το καθε πρεζονι να βριζει ανεξελεκτα....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ετσι ειναι...
και  :respect:    Δεν μπορει ο καθες βλακας να βριζει νεκρους επειδη ηταν στο αντιπαλο στρατοπεδο...
Εδω στην αρχαια Ελλαδα κανανε ανακωχη για να μαζεψουν και να τιμησουν τους νεκρους τους.
Δεν γινεται το καθε πρεζονι να βριζει ανεξελεκτα....

Εντάξει,τον σώπασαν.Επιτελους.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
καλο ταξιδι στον κυρΘαναση…
από τους τελευταίους μεγαλους παναθηναικους...
:hi:

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
690
Πόντοι
80
Καλο ταξειδι στον προεδρο, τον ευχαριστουμε για τις στγμες που μας χαρισε

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Τα τελευταία σου λόγια θα ηχούν σαν καμπάνες και θα μας κόβουν την καρδιά στα 2.

«Φίλοι μου αγαπημένοι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και επίσης γιατι ακολουθείτε την Παναθηναικη ιδέα.
Σας παρακαλώ θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία.
Εχω μια παρεναιση και μια παράκληση.
ΌΤΑΝ ΠΕΘΆΝΩ ΝΑ ΜΕ ΘΆΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ»

Αντίο δικε μας άνθρωπε.
Αντίο τυφώνα Θανάση Γιαννακοπουλε.
Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.319
Πόντοι
5.006
:cool2:
Τα τελευταία σου λόγια θα ηχούν σαν καμπάνες και θα μας κόβουν την καρδιά στα 2.

«Φίλοι μου αγαπημένοι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και επίσης γιατι ακολουθείτε την Παναθηναικη ιδέα.
Σας παρακαλώ θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία.
Εχω μια παρεναιση και μια παράκληση.
ΌΤΑΝ ΠΕΘΆΝΩ ΝΑ ΜΕ ΘΆΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ»

Αντίο δικε μας άνθρωπε.
Αντίο τυφώνα Θανάση Γιαννακοπουλε.
Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
:hi: :cool2:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
να εκφρασω τα συλληπητηρια απο ανθρωπινης μεριας

επισης να παραδεεχτω οτι ηταν μεγαλος πραγοντας για τον παναθηναικο αλλα και γενικοτρα  ελληνικο μπασκετ

αλλα σαν γαυρος που ειμαι τον θεωρω αηδια σαν αντιπαλο αφου με υπογειους μεθοδους επισης  εφερε κ στερησε πολλους τιτλους απο το θρυλο κατι σαν τον κοκκαλη δλδ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
να εκφρασω τα συλληπητηρια απο ανθρωπινης μεριας

επισης να παραδεεχτω οτι ηταν μεγαλος πραγοντας για τον παναθηναικο αλλα και γενικοτρα  ελληνικο μπασκετ

αλλα σαν γαυρος που ειμαι τον θεωρω αηδια σαν αντιπαλο αφου με υπογειους μεθοδους επισης  εφερε κ στερησε πολλους τιτλους απο το θρυλο κατι σαν τον κοκκαλη δλδ

ειχε ένα πολύ σημαντικο χαρακτηριστικο (όπως και  ο κοκκαλης) και γι αυτό κερδισε την καθολικη αποδοχή εχθρων και φιλων : ηταν παναθηναικος και δεν ηταν αντι- ....δεν ηταν αντιολυμπιακος, αντιαεκτσης και παει λεγοντας...ηταν παναθηναικος και εκανε τα παντα για την ομαδα του..ναι, δημιουργησε αυτό το εκτρωμα του βαζελακοπουλου, αλλα αυτό το εκανε για την ομαδα του...
συγκρινε τον μονο με αλλους παραγοντες που γεννουν στρατιες αντιολυμπιακων και οδηγούνται μοιραια στην διαλυση των ομαδων τους... :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
ειχε ένα πολύ σημαντικο χαρακτηριστικο (όπως και  ο κοκκαλης) και γι αυτό κερδισε την καθολικη αποδοχή εχθρων και φιλων : ηταν παναθηναικος και δεν ηταν αντι- ....δεν ηταν αντιολυμπιακος, αντιαεκτσης και παει λεγοντας...ηταν παναθηναικος και εκανε τα παντα για την ομαδα του..ναι, δημιουργησε αυτό το εκτρωμα του βαζελακοπουλου, αλλα αυτό το εκανε για την ομαδα του...
συγκρινε τον μονο με αλλους παραγοντες που γεννουν στρατιες αντιολυμπιακων και οδηγούνται μοιραια στην διαλυση των ομαδων τους... :S
gia μενα σεβασμος στο νεκρο αλλα μπασκετικα για μενα ηταν εκτρωμα οπως και για τους λλους ειναι ο κοκκαλης

αναγνωριζω ομως τις ικανοτητες του και τη ησμαντικοτητα οτυ στο παο κ ελληνικο μπασκετ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Προς το τέλος του βίντεο λέει 'δεν είμαι παναθηναικός,είμαι αντι-ολυμπιακός'.

Αλλά η διαφορά των Γιαννακόπουλων με τον Κόκκαλη είναι ότι αυτοί πήραν και ευρωπαικά,ενώ ο θείος βολευόταν μόνο με το πρωτάθλημα και ας γινόταν Τζούλια στην Ευρώπη.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

Αλλά η διαφορά των Γιαννακόπουλων με τον Κόκκαλη είναι ότι αυτοί πήραν και ευρωπαικά,ενώ ο θείος βολευόταν μόνο με το πρωτάθλημα και ας γινόταν Τζούλια στην Ευρώπη.
Και πως νομιζεις παιρνοντε τα Ευρωπαικα στο ποδοσφαιρο με κοψιματα αφου εχει χτυπησει η μπαλα στο ταμπλο?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και πως νομιζεις παιρνοντε τα Ευρωπαικα στο ποδοσφαιρο με κοψιματα αφου εχει χτυπησει η μπαλα στο ταμπλο?

Αν βγάλουμε αυτό,πήραν άλλα 5.Εντάξει άλλο το ποδόσφαιρο,τσαμπιονς λιγκ δεν μπορείς να πάρεις αλλά τουλάχιστον μην ξεφτιλίζεσαι και κάθε χρόνο από τις Χέρενβεν και τις Μόλντε.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36

επι κοκκαλη πηρε το πρωτο ευρωπαικο ο ολυμπιακος.επισης δεν αποκλειστηκε ποτε απο ομαδα που τη λενε καμπαλα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.993
Πόντοι
5.506
Αν βγάλουμε αυτό,πήραν άλλα 5.Εντάξει άλλο το ποδόσφαιρο,τσαμπιονς λιγκ δεν μπορείς να πάρεις αλλά τουλάχιστον μην ξεφτιλίζεσαι και κάθε χρόνο από τις Χέρενβεν και τις Μόλντε.
:think: :think: :think:
πας καλα?που εχεις να δεις ευρωπαικη νικη απο την εποχη του παπαδοπουλου....
φετος μιλαν προχειρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.  :hi:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Καταρα ψηλε να θυμασε Μολντε και Χερενφεν οταν οι Καμπαλες και το υπολοιπο ανατολικο μπλοκ εχει περασει πανω απο το κορμακι σου τα τελευταια χρονια,οταν οι Ευρωπαιοι διοργανωτες σε εχουν πεταξει σαν χυμενη καποτα και δεν θελουν καν να σε δουν στις διοργανωσεις τους,οταν η σημαια του συλλογου σου λεει εγω δεν ειμαι Παναθηναικος αλλα αντιολυμπιακος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
επι κοκκαλη πηρε το πρωτο ευρωπαικο ο ολυμπιακος.επισης δεν αποκλειστηκε ποτε απο ομαδα που τη λενε καμπαλα.

Για το ποδόσφαιρο λέμε.Στο μπάσκετ δεν ξεφτιλίστηκες στην Ευρώπη όσο ασχολούνταν ο Κόκκαλης.Στο τσαμπιονς λιγκ όμως τί να θυμηθούμε,7αρες,3αρες απ'τη Μακάμπι,Μόλντε,Χερενβεν;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.993
Πόντοι
5.506
Για το ποδόσφαιρο λέμε.Στο μπάσκετ δεν ξεφτιλίστηκες στην Ευρώπη όσο ασχολούνταν ο Κόκκαλης.Στο τσαμπιονς λιγκ όμως τί να θυμηθούμε,7αρες,3αρες απ'τη Μακάμπι,Μόλντε,Χερενβεν;
οι 6αρες που ριξαμε?
εχεις να περασεις ομαδα δεκαετια στην ευρωπη....παλευεις με β εθνικη χρονια τωρα και παρολαυτα βγαζεις γλωσσα....
καληνυχτα τυπε....καριολα της ευρωπης

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ειπες οτι η διαφορα γιαννακοπουλων κοκκαλη,ηταν οτι οι γιαννακοπουλοι πηραν και ευρωπαικα.κι ο κοκκαλης πηρε σου ειπα εγω και ειναι γεγονος.
οπως αναφερει ο φιλος 8/2/1981,σε εχει γλεντησει στην ευρωπη κι εσενα και τους αλλους,το τελευταιο κατσικοχωρι που δεν εχει παει ακομη αυτοκινητο.ειναι ακρως γελοιο να αποκαλει ελληνας οπαδος-φιλαθλος τον ολυμπιακο τζουλια.με τον κωλο σας γελανε...
το χειροτερο ομως ειναι αυτο που παλι ανεφερε ο 8/2/1981 και δεν ειναι αλλο απο το να απαρνειται η ιδια σας η σημαια την παναθηναικοφροσυνη του και να δηλωνει αντιολυμπιακος.μεγαλη πικρα αδερφε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom