Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Kρίμα και για τον Θανάση...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...
ενας απο τους ποιο σπουδαιους,παραγοντες,αλλα και φιλαθλους,που εβγαλε ο τοπος μας...δεν κρυφτηκε ποτε,δεν μασησε τα λογια του,και πεθανε,΄πρασινος΄....RIP.
Ετσι ειναι...
και Δεν μπορει ο καθες βλακας να βριζει νεκρους επειδη ηταν στο αντιπαλο στρατοπεδο...
Εδω στην αρχαια Ελλαδα κανανε ανακωχη για να μαζεψουν και να τιμησουν τους νεκρους τους.
Δεν γινεται το καθε πρεζονι να βριζει ανεξελεκτα....
Τα τελευταία σου λόγια θα ηχούν σαν καμπάνες και θα μας κόβουν την καρδιά στα 2.
«Φίλοι μου αγαπημένοι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και επίσης γιατι ακολουθείτε την Παναθηναικη ιδέα.
Σας παρακαλώ θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία.
Εχω μια παρεναιση και μια παράκληση.
ΌΤΑΝ ΠΕΘΆΝΩ ΝΑ ΜΕ ΘΆΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ»
Αντίο δικε μας άνθρωπε.
Αντίο τυφώνα Θανάση Γιαννακοπουλε.
Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
να εκφρασω τα συλληπητηρια απο ανθρωπινης μεριας
επισης να παραδεεχτω οτι ηταν μεγαλος πραγοντας για τον παναθηναικο αλλα και γενικοτρα ελληνικο μπασκετ
αλλα σαν γαυρος που ειμαι τον θεωρω αηδια σαν αντιπαλο αφου με υπογειους μεθοδους επισης εφερε κ στερησε πολλους τιτλους απο το θρυλο κατι σαν τον κοκκαλη δλδ
gia μενα σεβασμος στο νεκρο αλλα μπασκετικα για μενα ηταν εκτρωμα οπως και για τους λλους ειναι ο κοκκαληςειχε ένα πολύ σημαντικο χαρακτηριστικο (όπως και ο κοκκαλης) και γι αυτό κερδισε την καθολικη αποδοχή εχθρων και φιλων : ηταν παναθηναικος και δεν ηταν αντι- ....δεν ηταν αντιολυμπιακος, αντιαεκτσης και παει λεγοντας...ηταν παναθηναικος και εκανε τα παντα για την ομαδα του..ναι, δημιουργησε αυτό το εκτρωμα του βαζελακοπουλου, αλλα αυτό το εκανε για την ομαδα του...
συγκρινε τον μονο με αλλους παραγοντες που γεννουν στρατιες αντιολυμπιακων και οδηγούνται μοιραια στην διαλυση των ομαδων τους... :S
ειχε ένα πολύ σημαντικο χαρακτηριστικο (όπως και ο κοκκαλης) και γι αυτό κερδισε την καθολικη αποδοχή εχθρων και φιλων : ηταν παναθηναικος και δεν ηταν αντι- ....δεν ηταν αντιολυμπιακος, αντιαεκτσης και παει λεγοντας...ηταν παναθηναικος και εκανε τα παντα για την ομαδα του..ναι, δημιουργησε αυτό το εκτρωμα του βαζελακοπουλου, αλλα αυτό το εκανε για την ομαδα του...
συγκρινε τον μονο με αλλους παραγοντες που γεννουν στρατιες αντιολυμπιακων και οδηγούνται μοιραια στην διαλυση των ομαδων τους... :S
Και πως νομιζεις παιρνοντε τα Ευρωπαικα στο ποδοσφαιρο με κοψιματα αφου εχει χτυπησει η μπαλα στο ταμπλο?Προς το τέλος του βίντεο λέει 'δεν είμαι παναθηναικός,είμαι αντι-ολυμπιακός'.
Αλλά η διαφορά των Γιαννακόπουλων με τον Κόκκαλη είναι ότι αυτοί πήραν και ευρωπαικά,ενώ ο θείος βολευόταν μόνο με το πρωτάθλημα και ας γινόταν Τζούλια στην Ευρώπη.
Και πως νομιζεις παιρνοντε τα Ευρωπαικα στο ποδοσφαιρο με κοψιματα αφου εχει χτυπησει η μπαλα στο ταμπλο?
επι κοκκαλη πηρε το πρωτο ευρωπαικο ο ολυμπιακος.επισης δεν αποκλειστηκε ποτε απο ομαδα που τη λενε καμπαλα.Προς το τέλος του βίντεο λέει 'δεν είμαι παναθηναικός,είμαι αντι-ολυμπιακός'.
Αλλά η διαφορά των Γιαννακόπουλων με τον Κόκκαλη είναι ότι αυτοί πήραν και ευρωπαικά,ενώ ο θείος βολευόταν μόνο με το πρωτάθλημα και ας γινόταν Τζούλια στην Ευρώπη.
Αν βγάλουμε αυτό,πήραν άλλα 5.Εντάξει άλλο το ποδόσφαιρο,τσαμπιονς λιγκ δεν μπορείς να πάρεις αλλά τουλάχιστον μην ξεφτιλίζεσαι και κάθε χρόνο από τις Χέρενβεν και τις Μόλντε.
Καταρα ψηλε να θυμασε Μολντε και Χερενφεν οταν οι Καμπαλες και το υπολοιπο ανατολικο μπλοκ εχει περασει πανω απο το κορμακι σου τα τελευταια χρονια,οταν οι Ευρωπαιοι διοργανωτες σε εχουν πεταξει σαν χυμενη καποτα και δεν θελουν καν να σε δουν στις διοργανωσεις τους,οταν η σημαια του συλλογου σου λεει εγω δεν ειμαι Παναθηναικος αλλα αντιολυμπιακος.Αν βγάλουμε αυτό,πήραν άλλα 5.Εντάξει άλλο το ποδόσφαιρο,τσαμπιονς λιγκ δεν μπορείς να πάρεις αλλά τουλάχιστον μην ξεφτιλίζεσαι και κάθε χρόνο από τις Χέρενβεν και τις Μόλντε.
επι κοκκαλη πηρε το πρωτο ευρωπαικο ο ολυμπιακος.επισης δεν αποκλειστηκε ποτε απο ομαδα που τη λενε καμπαλα.
οι 6αρες που ριξαμε?Για το ποδόσφαιρο λέμε.Στο μπάσκετ δεν ξεφτιλίστηκες στην Ευρώπη όσο ασχολούνταν ο Κόκκαλης.Στο τσαμπιονς λιγκ όμως τί να θυμηθούμε,7αρες,3αρες απ'τη Μακάμπι,Μόλντε,Χερενβεν;
ειπες οτι η διαφορα γιαννακοπουλων κοκκαλη,ηταν οτι οι γιαννακοπουλοι πηραν και ευρωπαικα.κι ο κοκκαλης πηρε σου ειπα εγω και ειναι γεγονος.Για το ποδόσφαιρο λέμε.Στο μπάσκετ δεν ξεφτιλίστηκες στην Ευρώπη όσο ασχολούνταν ο Κόκκαλης.Στο τσαμπιονς λιγκ όμως τί να θυμηθούμε,7αρες,3αρες απ'τη Μακάμπι,Μόλντε,Χερενβεν;