ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
τυπε μεταξυ μας δεν βγαζω γρι τι γραφει ο τυπος σταυρουπολη γουεστ....
χρονια ψυχικα τραυματα ειναι η περιπτωση σου τυπε....εχουμε και λεμε...δικαστες,εισαγγελεις,δημοσιογραφοι,μεσαμαζικης εξημερωσης,αστυνομια,πωλητικη ηγεσια(και αντιπολιτευση μεσα) χαιδευουν και επι της ουσιας επικροτουν την κατασταση αυτη...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΤΙΛΙΑΖΟΥΝ....Παλι θα την πληρωσουν τιποτα κακομοιρηδες που απλα γουσταρουν την ομαδα τους και να την ακολουθουν μεσα εξω,παλι θα μεινουν μεροκαματιαρηδες χωρις μεροκαματο,παλι θα μας κοψουν το γηπεδο -δηθεν για καταπολεμηση του φαινομενου- και ειμαι σιγουρος οτι ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....επειδη ΠΑΛΙ ειναι ανικανοι να κανουν σωστα τη δουλεια τους!
κυβιστηση..εχουμε και λεμε...δικαστες,εισαγγελεις,δημοσιογραφοι,μεσαμαζικης εξημερωσης,αστυνομια,πωλητικη ηγεσια(και αντιπολιτευση μεσα) χαιδευουν και επι της ουσιας επικροτουν την κατασταση αυτη...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΤΙΛΙΑΖΟΥΝ....Παλι θα την πληρωσουν τιποτα κακομοιρηδες που απλα γουσταρουν την ομαδα τους και να την ακολουθουν μεσα εξω,παλι θα μεινουν μεροκαματιαρηδες χωρις μεροκαματο,παλι θα μας κοψουν το γηπεδο -δηθεν για καταπολεμηση του φαινομενου- και ειμαι σιγουρος οτι ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....επειδη ΠΑΛΙ ειναι ανικανοι να κανουν σωστα τη δουλεια τους!
δεν λες αδερφος καλυτερα...θείο λες να είναι ξάδερφος του αντιπρόεδρου του εδεσσαικού? :S
αρντανιασμενο πρωτη φορα ακουτε-διαβαζετε???θείο λες να είναι ξάδερφος του αντιπρόεδρου του εδεσσαικού? :S
αρντανιασμενο πρωτη φορα ακουτε-διαβαζετε???
χουλιγκαν της κουλας δηλωνει κ οχι ο μπαμπινιωτης..
καμια κυβιστηση μωρη τρολομουντζα...κανεις το χαζο βεβαια γιατι για 10χρονια δεν θα ξαναδεις πρωταθλημα οποτε δεν σε κανει εντυπωση..κυβιστηση..
απο οπαδος σε φιλαθλος..
ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..
Ιωνιδειοςοι χούλιγκαν δλδ των άλλων ομάδων είναι του αρσάκειου, τουχατζηκυριάκειουκαι του ανατόλια?
αυτο ακριβως λεω κ εγω..οι χούλιγκαν δλδ των άλλων ομάδων είναι του αρσάκειου, του χατζηκυριάκειου και του ανατόλια?
τυπε παντως σε ολα τα κειμενα σου χρησιμοποιεις 75 φορες την λεξη ΘΑ.....καμια κυβιστηση μωρη τρολομουντζα...κανεις το χαζο βεβαια γιατι για 10χρονια δεν θα ξαναδεις πρωταθλημα οποτε δεν σε κανει εντυπωση..
σε,με κ μπουγατσα με τυρι..καμια κυβιστηση μωρη τρολομουντζα...κανεις το χαζο βεβαια γιατι για 10χρονια δεν θα ξαναδεις πρωταθλημα οποτε δεν σε κανει εντυπωση..
τα γνωστα κωλοτρυπιδιστικα των βουλγαρων..τι λεει ρε τυποι;
80 ολυμπιακοι με εφοδια
300 παοξηδες με εφοδια
το τρενο σταματημενο και οι ολυμπιακοι απ εξω παρακαλανε τους χουλιγκανους παοξηδες να βγουν αλλα αυτοι πιστοι στο μεταξα αρνουνται.
βγαινουν μονο οταν οι ολυμπιακοι αποχωρουν.
για την ιστορια,επιασαν τον τελευταιο που εμεινε πισω και καποια μηχανακια που δυστυχως εμειναν εκει και επλασαν ιστοριες απο το μυαλο τους οτι ετρεξαν ολο τον πλανητη.
ο αλλος γραφει οτι δε φανταστηκαν πως θα τραβουσαν χειροφρενο,λες και οι δικοι μας εφυγαν...
Επειδή το λοιπόν υπάρχει και ο αντίλογος, εγώ πιστεύω ότι ΑΝ πραγματικά είχαν εισακουστεί οι εισηγήσεις της Θάτσερ θα είχε καταστραφεί το Αγγλικό ποδόσφαιρο. Και παραθέτω ΕΝΑ μόλις άρθρο από τα δεκάδες που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.
γιατι ειναι πολλα για να τα γραφω.
γνωστοι για για τις κωλοτρυπιδιες τους οι παοξηδες.για την αλαμανα,καμια ιστορια που λενε δεν ταιριαζει με κποια αλλη.περσι ο κουντουραρος τους ελεγε να πανε στο ποσειδωνιο και εκαναν οτι δεν ακουγαν...τα γνωστα κωλοτρυπιδιστικα των βουλγαρων..
οτι εχω γραψει εχει συμβει ομως σε μεγαλο βαθμο,πολυ απλα γιατι οτι γραφω το γραφω αφου βλεπω τις παραμετρους και την περιρρεουσα κατασταση...θες να πεις οτι εχω ρεντα,ισως,αλλα πεφτω μεσα και συ ξερεις οτι αυτα που σου γραφω εχουν βαση και λογικη...ετσι οπως πας θα δεις πρωταθλημα του αγιου ανημερα ξανα!τυπε παντως σε ολα τα κειμενα σου χρησιμοποιεις 75 φορες την λεξη ΘΑ.....
θα δειξει λοιπον αν και η προιστορια λεει οτι ΘΑ ξαναπαρετε πρωταθλημα σε 35 χρονια ξανα
να μιλα παοξης σε ολυμπιακο και να του λεει οτι θα ξαναπαρει πρωταθλημα του αγιου πουτσου ανημερα.οταν πηρες το τελευταιο πρωταθλημα ρε τυπε,η σαπουντζακη πηγαινε δημοτικο.τι αμετροεπεια ειναι αυτη;οτι εχω γραψει εχει συμβει ομως σε μεγαλο βαθμο,πολυ απλα γιατι οτι γραφω το γραφω αφου βλεπω τις παραμετρους και την περιρρεουσα κατασταση...θες να πεις οτι εχω ρεντα,ισως,αλλα πεφτω μεσα και συ ξερεις οτι αυτα που σου γραφω εχουν βαση και λογικη...ετσι οπως πας θα δεις πρωταθλημα του αγιου ανημερα ξανα!