Γενικα καλα τα λες αλλα εδω εισαι λαθος απλα η πικρα σου σε κανει να μην το βλεπεις.Ο ΑΟ Τερψιθεας μπορει να μου διδαξει οσο ηθος θελει. Εσυ δεν ησουν ποτε σε θεση(ΤΣΣΚΑ με 5 παικτες if you know what i mean) γιατι πολυ απλα μονο εσυ τα κανεις αυτα για να βγαλεις απωθημενα.
Εκτος αν εβγαλε και ο βαζελος απωθημενα απεναντι στην γλυφαδα, λογω χρονιων ηττων και δεν το ξερω.
Συγγνωμη ξανα για τον Ομοσπονδιακο Τεχνικο βεβαια, ο οποιος αυριο μεθαυριο θα θελει και εθνικη στηριξη(την οποια φυσικα και δεν θα εχει). Ο μισσας δεν αξιζει να ναι προπονητης εθνικης και πιτσιρικων και δεν θα παραμεινει. Τοσο απλα.
Να διδαξει ηθος ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ Παναθηναικος παει πολυ ρε φιλε.
Αυτη την εποχη εισαι στα κατω σου,απο ποδοσφαιρο μεχρι ερασιτεχνη,επειδη εγω βρεθει και εγω εκει να σου πω οτι εσυ στην θεση μου εκανες χειροτερα,εγω τουλαχιστον στο ποδοσφαιρο δεν ηρθα να σου κλεβω παικτες οπως εκανες εσυ για επιδειξη δυναμης.Και να σου πω και κατι?Οι γαυροι απο οτι φαινετε πιο πολυ σεβονται τον Παναθηναικο απο τους ιδιους τους βαζελους,οταν εισαι στο χειλος του γκρεμου και χτες με την Κερκυρα ειχες 3000 κοσμο να ενισχυσει την ομαδα δεν σου φταιει κανενας Ολυμπιακος.