kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Γενικα καλα τα λες αλλα εδω εισαι λαθος απλα η πικρα σου σε κανει να μην το βλεπεις.
Να διδαξει ηθος ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ Παναθηναικος παει πολυ ρε φιλε.
Αυτη την εποχη εισαι στα κατω σου,απο ποδοσφαιρο μεχρι ερασιτεχνη,επειδη εγω βρεθει και εγω εκει να σου πω οτι εσυ στην θεση μου εκανες χειροτερα,εγω τουλαχιστον στο ποδοσφαιρο δεν ηρθα να σου κλεβω παικτες οπως εκανες εσυ για επιδειξη δυναμης.Και να σου πω και κατι?Οι γαυροι απο οτι φαινετε πιο πολυ σεβονται τον Παναθηναικο απο τους ιδιους τους βαζελους,οταν εισαι στο χειλος του γκρεμου και χτες με την Κερκυρα ειχες 3000 κοσμο να ενισχυσει την ομαδα δεν σου φταιει κανενας Ολυμπιακος.
Με κοροιδευεις ετσι? Φυσικα εισαι λαθος.
Κανενας ολυμπιακος δεν φταιει για τη κατασταση του ερασιτεχνη παναθηναικου. Οπως και καμια αθλητρια του ολυμπιακου(νομιζω οτι το εγραψα καθαρα). Ο μισσας ομως μεγαλε ειναι ομοσπονδιακος προπονητης ο οποιος ηθελε και "σεβασμο" το καλοκαιρι απο τον αντετοκουνμπο. Ηταν που τον σεβαστηκε ο ιδιος και ο προεδρος του κανοντας ρεζιλι ολη την χωρα με τις δηλωσαρες τους οταν εφυγε ο αντετοκουνμπο.
Κανενας σεβασμος στον μισσα. Και εννοειται οτι εχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα με τον τυπο καιρο τωρα. Και απλα οτι εγινε χτες, με εκανε να βγω τωρα να χωσω.
Αν δεν ηταν και ομοσπονδιακος, μαλλον(τι μαλλον, σιγουρα) δεν θα εγραφα τωρα. Μου την εδωσε ασχημα το καλοκαιρι ομως.
Επειδη ομως το πηρατε υπερ ομαδος και δεν σας ενδιαφερει καν ο μισσας και οσα εγραψα, τιποτα δεν παει πολυ μεγαλε. Δεν ηρθε ποτε ο βαζελος να σου ριξει 6-7 γκολ για να βγαλει γουστα και απωθημενα αν αγωνιστηκες με πιτσιρικια γιατι πολυ απλα οταν εσυ ησουν κατω, ο βαζελος δεν ειχε απωθημενα εναντιον σου(πως να ειχε? για την ομαδα του σαραβακου μιλαμε τοτε)