raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.058
- Πόντοι
- 5.006
καλο αφανισμο μουνοπανα
εμεις αφανισμενοι εσεις τσιμπουκωμενοι......
εμεις αφανισμενοι εσεις τσιμπουκωμενοι......
ειναι η πρωτη φορα που γραφω για αθλητικα εδω μεσα οποτε δεν εχω αποδειξει κατι αλλη φορα....ακυρος σε αυτο....εγραψες οτι αφανιζομαστε και σου εδειξα πως σας ξηγηθηκανε οι αφανισμενοι απλα πραγματα κανενα θεμα σγκρισης οπως νομιζεις.μπραβο τυπε..απεδειξες για μια ακομα φορα ποσο προβατο εισαι....μακαρι να σε κερδίζαμε εμεις 1-0 και ας διαλυόμασταν....
κλασσικη μπαχαλοφατσα τυπεο υπερκαλτ τύπος με το σκατί δερμάτινο 2 νούμερα μεγαλύτερο, γυαλί, σκούφο και μαλλί είναι έτοιμος για μανούρες
φιλε μου ψαξου (αν θες) λιγο με την ιστορια βαρδινογιαννης στον παναθηναικο και θα καταλαβεις γιατι τους βριζουν ακομαΟταν βρίζουν ακομα τους Βαρδινογιαννηδες μετα απο τοσα χρόνια δυο είναι τα τινά η είναι τέρμα στόκοι η από κάπου τα παίρνουν.
Ας κανουν καμια μαλακια και πειραξουν τον Ολυμπιακο και βλεπω ο Δημος Πειραια να κηρυσσετε ανεξαρτητο κρατος και να ζητηνε καρτα φιλαθλου για να πλησιαζουν στο λιμανι.Εσυ να ευχεσαι να αναλαβει ο Κουλης πρωθυπουργος οσο το δυνατον γρηγογοροτερα γιατι αυτα που θα σας βρουνε δεν εχουν προηγουμενο. Αυτα που επαθε η Γιουβεντους πριν 8 χρονια θα ειναι πταισμα. Και δεν στα λεω να σε πικαρω. Αυτα στα λεει ενας δικηγορος που ειναι 8 ωρες μεσα στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Εσυ να ευχεσαι να αναλαβει ο Κουλης πρωθυπουργος οσο το δυνατον γρηγογοροτερα γιατι αυτα που θα σας βρουνε δεν εχουν προηγουμενο. Αυτα που επαθε η Γιουβεντους πριν 8 χρονια θα ειναι πταισμα. Και δεν στα λεω να σε πικαρω. Αυτα στα λεει ενας δικηγορος που ειναι 8 ωρες μεσα στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
φιλε πιο πιθανο ειναι να ενωθουν οι μπαχαλακηδες με τους χρυσαγιτες παρα οι γαβροι με τους παναθηναικους.δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα τουλαχιστον σε οπαδικο επιπεδο.οσο ο κλεφτοκοτας μελλισανιδης "κτιζει" την "αγια σοφια του" θα συνεχιζει να προκαλει οποιον "αμφισβητει" την ομαδα του
ας ενωθουν οι παναθηναικοι με τους ολυμπιακους για να γινει εφιαλτης "το κοινωνικο του εργο"
οποιοι και να ειναι φιλαρακο πρεπει να δωσουν ενα μυνημα στον κλεφτοκοτα μελλισανιδη οτι οι μαγκιες δεν περνανε σε μεγαλες ομαδεςφιλε πιο πιθανο ειναι να ενωθουν οι μπαχαλακηδες με τους χρυσαγιτες παρα οι γαβροι με τους παναθηναικους.δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα τουλαχιστον σε οπαδικο επιπεδο.
ρε φιλε εχουμε 20 χρονια χουντα απο εποχες κροκους μεχρι φαταουλ και μου λες για τον μελισσανιδη?ποιος τον γαμαει και αυτον και την αεκ.....οποιοι και να ειναι φιλαρακο πρεπει να δωσουν ενα μυνημα στον κλεφτοκοτα μελλισανιδη οτι οι μαγκιες δεν περνανε σε μεγαλες ομαδες
ρε φιλε εχουμε 20 χρονια χουντα απο εποχες κροκους μεχρι φαταουλ και μου λες για τον μελισσανιδη?ποιος τον γαμαει και αυτον και την αεκ.....
οχι φιλαρακο δεν παει ετσιρε φιλε εχουμε 20 χρονια χουντα απο εποχες κροκους μεχρι φαταουλ και μου λες για τον μελισσανιδη?ποιος τον γαμαει και αυτον και την αεκ.....