Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Ειμαι απο τους ανθρωπους που ειμαι ενάντια στην βια χωρις σοβαρό λόγο, αλλα αυτη τι στιγμη θα γούσταρα πολυ να κατέβαιναν καμια 100σταρια άτομα στο Φαληρο και να του κάνουν το μαγαζί καλοκαιρινό :ak: :uzi:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Κακα τα ψέμματα οι εποχές επι Καπετάνιου ήταν πιο άγριες.. αυτο που κάνει ο Αλαφούζος τώρα πριν κάποια χρονια θα κινδύνευε ακομη και η ζωή του.. πλέον έχουν προσγειωθει αρκετά οι φανατίλες..

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Ξεκίνησε επίσης η πρωτοβουλία της "Αιώνιας Παναθηναϊκής Ιδέας", μαζεύονται λάηκς και υποσχέσεις στο φέησμπουκ.

Η πλάκα είναι πως πάλι ο απλός φίλαθλος του παο καλείται να τα σκάσει.

Τα έσκασε επί μπαμπα για να γίνει μέλος, τα έσκασε επί αλαφούζου για τριπλές ιπτάμενες εξέδρες, θα τα έσκαγε επί γιαννακό με το παοφουντέσιο, τα σκάει και τώρα που δεν είναι κανείς επάνω.

Ούτε στα πρόβατα τόσο κούρεμα. Κρίμα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και τυπικά τέλος η χρηματοδότηση στον Παναθηναϊκό...
Δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, συνεργάτες του οποίου ενημέρωσαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι κλείνει οριστικά η κάνουλα χρηματοδότησης.
Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλησε να έχει μία συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του αναφορικά με την ομάδα και το τι συνεπάγεται η ανακοίνωση αποχώρησής του. Άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει και στη συνέντευξη Τύπου πως κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν.
Η συνάντηση τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε και ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε για τις προθέσεις του mr. ΣΚΑΪ από τους άμεσους συνεργάτες του. Αυτό που του γνωστοποιήθηκε είναι αυτό που πρακτικά είχε φανεί από την προηγούμενη Πέμπτη. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει πρόθεση να χρηματοδοτήσει άλλο ο Γιάννης Αλαφούζος το τριφύλλι.
Πρόκειται κυριολεκτικά για μια απόφαση-σταθμό στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να καταλήγει σε αυτό το πρωτοφανές «έγκλημα» στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Αλαφούζος είχε τονίσει πριν καιρό ότι η χρηματοδότηση θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν και έρχεται τώρα να πάρει πίσω όσα πίστεψε ο κόσμος του τριφυλλιού, με το να κλείσει τις κάνουλες από την αρχή κιόλας της αγωνιστικής περιόδου.
Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος είχε δεσμευτεί το καλοκαίρι ότι δεν θα αφήσει την ομάδα, προχώρησε σε μεταγραφές και τώρα ανακοινώνει επί της ουσίας ότι λεφτά... δε θα πάρει κανείς.
Με αυτόν τον τρόπο μπαίνει και τυπικά τέλος στην χρηματοδότηση της ΠΑΕ και πλέον είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να τακτοποιηθεί καμία οικονομική οφειλή πριν τις 30 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνει ο πρώτος έλεγχος της UEFA. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα μπει σε καθεστώς επιτήρησης και εφόσον φανεί ασυνεπής και στη συνέχεια θα του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου να πληρωθούν οι δόσεις των συμβολαίων των παικτών που είναι προγραμματισμένες για το τέλος Οκτωβρίου. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για υποχρεώσεις σε πρώην παίκτες και τους συλλόγους τους που έχουν διακανονιστεί. Αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα πως η μη καταβολή των δόσεων προς τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και στα αποδυτήρια των πρασίνων.
Αρα προσφυγές και ολοι ελευθεροι. Ο Παναθηναικός τελειωσε. Υποβιβασμος ακομη και αγωνιστικά φετος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δηλαδή, δεκαπεντακόσιες χιλιάδες σε αλαφουζικά μαθηματικά

μα καλά πως γίνεται να μην υπάρχει ένας επιχειρηματίας να σώσει τον πανθναηκό;
Εννοεις πώς δεν βρισκεται καποιος να χασει 40 εκατομμυρια ευρω? Ε δεν θα βρεθει ρε τύπε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Νεότερη εξέλιξη: www.tokoulouri.com/sports/pa8anaikos/]Σε «Παθαναϊκός» θα μετονομαστεί για το σβήσιμο των χρεών ο ΠΑΟ, θα αγωνίζεται μόνο στο προ-παιδικό πρωτάθλημα[/url]

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Νεότερη εξέλιξη: www.tokoulouri.com/sports/pa8anaikos/]Σε «Παθαναϊκός» θα μετονομαστεί για το σβήσιμο των χρεών ο ΠΑΟ, θα αγωνίζεται μόνο στο προ-παιδικό πρωτάθλημα[/url]

Σε ποια κατηγορία παιζει τωρα ο Τριφυλλιακος; (Ομάδα του Πολυγώνου) Νομιζω ακόμα στο Γ' τοπικο είναι. (Εκεί έκανα τα πρωτα ποδοσφαιρικά μου βηματα... χα χα χα ....) Αν ήμουν "Παθαναϊκάκιας" για παν ενδεχόμενο θα την έσπρωχνα να ανέβει άμεσα κατηγορίες.
Ιδιο σημα (την αλογοτροφή) έχει με τους σιχαμενους....
Υπάρχει και μια άλλη λυση... Φτιαχνεις μια ομάδα πάλι με σημα την αλογοτροφη (δεν απαγορευεται αυτο) και όνομα "Παθαναϊκος" (νονος ο Αντισθενης χα χα χα) και με 3 κατοσταρικα το χρονο ανετα ανεβαινει σε 3 χρονια Γ' εθνική.... Ο νοων νοήτω....

Lemmy13

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
0
Κακα τα ψέμματα οι εποχές επι Καπετάνιου ήταν πιο άγριες.. αυτο που κάνει ο Αλαφούζος τώρα πριν κάποια χρονια θα κινδύνευε ακομη και η ζωή του.. πλέον έχουν προσγειωθει αρκετά οι φανατίλες..

Ξεκίνησε επίσης η πρωτοβουλία της "Αιώνιας Παναθηναϊκής Ιδέας", μαζεύονται λάηκς και υποσχέσεις στο φέησμπουκ.

Η πλάκα είναι πως πάλι ο απλός φίλαθλος του παο καλείται να τα σκάσει.

Τα έσκασε επί μπαμπα για να γίνει μέλος, τα έσκασε επί αλαφούζου για τριπλές ιπτάμενες εξέδρες, θα τα έσκαγε επί γιαννακό με το παοφουντέσιο, τα σκάει και τώρα που δεν είναι κανείς επάνω.

Ούτε στα πρόβατα τόσο κούρεμα. Κρίμα...

έχεις δίκιο φίλε μου ΚΑΙ γι αυτό φταίει η Θύρα 13 που φωνάζει και υπάρχει γιατί τους χαλάει την σούπα.
Τέτοια εκδίκηση μας φύλαγε η Μαριάννα και ο μπροστινός τους καράφλας.
Αν η ομάδα καταστραφεί καλύτερα να κυκλοφορούν με στρατό.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
βρεθηκε και το παραθυρακι για να γλιτωσει την υποχρεωτικη 3ετια στα τοπικα ο βάζελος..ολα πανε βασει σχεδιου

Σημαντική εξέλιξη, όσον αφορά στην επιλογή του Ηρακλή για ποδοσφαιρική επανεκκίνηση μέσω της Γ΄ Εθνικής.
Με βάση, όμως, τα όσα διευκρινίστηκαν από την ΕΠΟ στους παράγοντες του Ερασιτέχνη και του Ιδρυτικού, για την περίπτωση ομάδων όπως ο Ηρακλής, δεν ισχύει αυτός ο χρονικός περιορισμός ανόδου.

Συγκεκριμένα, ξεκαθαρίστηκε ότι για ομάδες οι οποίες εγκαταλείπουν τη Football League στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου δεν δεσμεύονται από τον σχετικό κανονισμό. Ο Ηρακλής, δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στη Β΄ Εθνική και «διάλυση» της ΠΑΕ, μόλις προ μικρού χρονικού διαστήματος και πολύ μετά το όριο της 1ης Ιουλίου, με συνέπεια να μην ισχύει για την περίπτωσή του αυτός ο καταναγκαστικός περιορισμός.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Αν δεν βρεθεί ο Πράσινος Μαρινακης ξεχάστε το .  Τα 30 εκατομμύρια είναι ασήμαντο πόσο για τα δεδομένα του Ολυμπιακού .  Τσάμπιονς ληγκ, αγοραπωλησίες παιχτών, 20.000 διάρκειας κλπ κάνουν τα 30 ασήμαντο πόσο . 
Όμως πρέπει να βρεθεί κάποιος να γυρίσει 130 εκατομμύρια . Πολύ σωστά το λέει ο Γιαννακόπουλος .
Οποιαδήποτε άλλη λύση είναι καταστροφή .  Ακόμα και ο Αλαφούζος να έμενε δεν έχει κανένα νόημα .  Πρωτάθλημα δεν έβλεπε με τίποτα ούτε σε εκατό χρόνια . 
Αν είναι έτσι καλύτερα να την κλείσουν την Ομάδα και να περάσει στην ιστορία .
Στην Ελληνική μιζέρια και με την Παγκόσμια απαξίωση του ποδοσφαίρου δεν υπάρχει θέση για κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνει ο Μαρινακης .

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Η Λάρισα κάνει 3 εκατομμύρια, η Ομάδα που κάποτε πήρε Πρωτάθλημα και είχαν κάψει την Εθνική για πάρτη της .
Κάποιος αν έχει 30-40 εκατομμύρια αντί να καλύψει τα χρέη του Παναθηναϊκού μπορεί να τα ρίξει στην Λάρισα, να βγει Τσάμπιονς Λίγκα και να αρχίσει να μετράει κέρδη .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Λάρισα κάνει 3 εκατομμύρια, η Ομάδα που κάποτε πήρε Πρωτάθλημα και είχαν κάψει την Εθνική για πάρτη της .
Κάποιος αν έχει 30-40 εκατομμύρια αντί να καλύψει τα χρέη του Παναθηναϊκού μπορεί να τα ρίξει στην Λάρισα, να βγει Τσάμπιονς Λίγκα και να αρχίσει να μετράει κέρδη .

oντως . Και γηπεδαρα εχει και κοσμο

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
αυτο μου θυμιζει κατι απλοικους συλλογισμους του στυλ

ο ροναλντο ειναι ανθρωπος, ο ροναλντο εχει μαλλια. Εγω ειμαι ανθρωπος, εχω μαλλια αρα ειμαι ροναλντο

δεν ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα, παιζουν και αλλα πραγματα ρολο...

Επισκέπτης
αυτο μου θυμιζει κατι απλοικους συλλογισμους του στυλ

ο ροναλντο ειναι ανθρωπος, ο ροναλντο εχει μαλλια. Εγω ειμαι ανθρωπος, εχω μαλλια αρα ειμαι ροναλντο

δεν ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα, παιζουν και αλλα πραγματα ρολο...

Ακριβως και να προσθεσω οτι δεν σας κανει εντυπωση οτι μια ομαδα σαν τη Λαρισα με γηπεδαρα και τοσο κοσμο οπως σωστα λετε δεν εχει τραβηξει απο τον Πηλαδακη και μετα εναν επιχειρηματια της προκοπης;

Τον Πηλαδακη που τα βροντηξε και εφυγε ξερετε τι πολεμο του κανανε οι οργανωμενοι και η Ερασιτεχνικη;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ΔΕΗ κ Νερο ρε παιδια πληρωθηκαν? :grin:
Οχι τπτ μην τα πληρωσει ο απλος κ τιμιος κοσμακης!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Ατοπο....
Η Λαρισα το πηρε και εκανε ομαδαρα, γιατι τοτε ο καμπος γεννοβολουσε αβερτα καθαροαιμα ατια.
Βαλαωρας, Καραπιαλης, Βουτυριτσας, Μητσιμπονας, Παραφεστας, Αργυρουλης, οι συγχωρεμενοι Κοκολιτσιος και Μουσιαρης και τοσοι άλλοι.
Τωρα πια, στερεψε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom