Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
ο θωμαιδης θα παει Ε τιβι?

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εχθες τα βοδια φωναζαν "Γαμιεται ο Γιαννης ο Βαρδινογιαννης"
Σημερα φευγει ο ανθρωπος ντροπη για την ομαδα
Δεν μπορει οι αλλοι να εχουν γκανγκστερ για προεδρο κι εσυ να πηγαινεις με τον σταυρο στο χερι και να περιμενεις αποτελεσματα
Για μενα η μονη λυση ειναι η Γιαννακοπουλος δηλαδη αρχιδατος παναθηναικος προεδρος η γ εθνικη για τουλαχιστον 2 χρονια και βλεπουμε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Εχθες τα βοδια φωναζαν "Γαμιεται ο Γιαννης ο Βαρδινογιαννης"
Δεν μπορει οι αλλοι να εχουν γκανγκστερ για προεδρο κι εσυ να πηγαινεις με τον σταυρο στο χερι και να περιμενεις αποτελεσματα
Για μενα η μονη λυση ειναι η Γιαννακοπουλος δηλαδη αρχιδατος παναθηναικος προεδρος η γ εθνικη για τουλαχιστον 2 χρονια και βλεπουμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εχθες τα [glow=red,2,300]βοδια[/glow] φωναζαν "Γαμιεται ο Γιαννης ο Βαρδινογιαννης"
Αυτο δε το καταλαβα

t77777

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
343
Πόντοι
21
Δύσκολη νύχτα για ΠΑΟ! Αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνου!! Πιστεύω κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει! Μαγαζί γωνία!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δύσκολη νύχτα για ΠΑΟ! Αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνου!! Πιστεύω κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει! Μαγαζί γωνία!!
γνωστα ηταν ολα αυτα οτι θα συμβουν

μη κανουμε οτι πεφτουμε απο τα συννεφα

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Τώρα φαίνεται και γιατί "απέτυχαν" οι διαπραγματεύσεις, γιατί να δώσει ο άλλος εκατομμύρια για κάτι που σε λίγο θα το πάρει τσάμπα;

Κάπως έτσι με απαξίωση και διόγκωση χρέους άρπαξε και την ομάδα η οικογένεια από τον Γιαννακόπουλο τον πατέρα το '79. Για δες κάτι κύκλους που κάνει η ζωή.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Τώρα φαίνεται και γιατί "απέτυχαν" οι διαπραγματεύσεις, γιατί να δώσει ο άλλος εκατομμύρια για κάτι που σε λίγο θα το πάρει τσάμπα;

Κάπως έτσι με απαξίωση και διόγκωση χρέους άρπαξε και την ομάδα η οικογένεια από τον Γιαννακόπουλο τον πατέρα το '79. Για δες κάτι κύκλους που κάνει η ζωή.
αν δε συμβει αυτο που υπονοεις, θα βγεις μετα να πεις ελεγα μαλακιες;

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο δε το καταλαβα

Γενικοτερα την οικογενεια Βαρδινογιαννη εγω ως παναθηναικος και μετα απο ολα αυτα τα λαμογια που εχουν περασει για να κανουν τον χαβαλε τους δεν την βριζω.
Παο χωρις Βαρδινογιαννη σκυλε μου ειναι Javοrcekova με μικρα βυζια

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.648
Πόντοι
456
το κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε το 96 από τον σταλινοτσολιά και συνεχίζει με τον φαταούλα,ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΚ ο ΠΑΟ, ο Ηρακλής ο Άρης
και ο ΠΑΟΚ ακόμη αν δεν είχε τον ναρκέμπορα να ξεπλένει, έχουν διαλυθεί, και αυτό γιατί το gayροσύστημα τα θέλει όλα δικά του.

εύχομαι να το βρουν μπροστά τους, σε ό,τι πιστεύουν και αγαπάνε.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Οταν ανελαβε ο Αλαφουζος ειπε οτι το χρεος που αφησαν οι πολυμετοχικοι ηταν 28 μυρια.
Μετα απο 2-3 χρονια  αφου εριξε το μπατζετ+περιορισε τα εξοδα ελεγε οτι το εφτασε σχεδον στα 10.
Με το τραγικο λαθος της προσληψης Στραματσονι το καλοκαιρι που περασε ανεβηκε παλι στα 25.
Και ξαφνικα μετα τον ελεγχο Γιαννακοπουλου εκτοξευτηκε στα 50 !!!!
Και απ'οτι λεει εβαλε αυτη την 5ετια 42 μυρια  :think:
Sοrry μαγκες αλλα τα νουμερα απλα δεν βγαινουν  :grin:

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
αν δε συμβει αυτο που υπονοεις, θα βγεις μετα να πεις ελεγα μαλακιες;

Αρχικά, δε θέλω να συμβεί αυτό τύπε.
Και ναι, αν δε συμβεί, θα παω στο μρ μαλακας να αυτοπροταθώ.

21/9/17, 10:20 μμ

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Γενικοτερα την οικογενεια Βαρδινογιαννη εγω ως παναθηναικος και μετα απο ολα αυτα τα λαμογια που εχουν περασει για να κανουν τον χαβαλε τους δεν την βριζω.

Εαν υποστηρίζεις τον Βαρδινογιάννη ΕΣΥ δεν εισαι πάναθηναικος αλλα
Καραγκιόζης κ .......

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Οταν ανελαβε ο Αλαφουζος ειπε οτι το χρεος που αφησαν οι πολυμετοχικοι ηταν 28 μυρια.
Μετα απο 2-3 χρονια  αφου εριξε το μπατζετ+περιορισε τα εξοδα ελεγε οτι το εφτασε σχεδον στα 10.
Με το τραγικο λαθος της προσληψης Στραματσονι το καλοκαιρι που περασε ανεβηκε παλι στα 25.
Και ξαφνικα μετα τον ελεγχο Γιαννακοπουλου εκτοξευτηκε στα 50 !!!!
Και απ'οτι λεει εβαλε αυτη την 5ετια 42 μυρια  :think:
Sοrry μαγκες αλλα τα νουμερα απλα δεν βγαινουν  :grin:
σιγα μην εβαλε 42 μυρια απο την τσεπη του..δεν υπαρχει αυτο που λεει..

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αυτουνού εδώ και κάνα χρόνο δεν έχουν παγώσει τα περιουσιακά του στοιχεία;
Σόρρυ αν λέω μαλακίες, αλλά αν και γαύρος, αυτός δεν παίζει να έχει βάλει
τα 42 μύρια, περισσότερο να έχει βάλει στη τσέπη, παρά να έχει δώσει.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εγω εχω αλλη αποψη

Παναθηναικος χωρις πρωταθλημα δεν ειναι Παναθηναικος

Με τον γιαννακη η ομαδα σε 13 χρονια πηρε 1 πρωταθλημα.

Δεν μπορουσε να προχωρησει ετσι η ομαδα. Οι μεγαλες ομαδες για να προχωρησουν πρεπει να παιρνουν πρωταθληματα, αλλιως διαλυονται. Αυτο ειναι νομος.

Εσυ μπορει να μου λες οτι προτιμω να βγαινω δευτερος, τριτος απο το να πεσω Γ εθνικη.

Εγω λεω, Ο παναθηναικος, ειτε βγαινει 2ος, ειτε 3ος ειτε 5ος ειτε πεσει στη Β εθνικη ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ποτε ξανα στον παναθηναικο. Τελειωσαμε με αυτους. Ας παμε γ εθνικη. Δε πειραζει.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

talbot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
δεν μπορουσαν να τα βαλουν με την ΚΟΠΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΟΚΚΑΛΗ

απομονώνω αυτή τη φράση γιατί είναι η ουσία του προβλήματος όλων των ομάδων: όταν ο πρώην αρχιπράκτορας της ΣΤΑΖΙ και επικεφαλής της πιο μισητής ομάδας στην Ελλάδα έκλεβε τα πρωταθλήματα από τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ, και μαζί και τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ κανείς δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει.

Ποιός ξεχνάει το αίσχος της Ριζούπολης, την κλοπή του πρωταθλήματος στα χαρτιά από την ΑΕΚ το 2008 τις βιαιοπραγίες σε βάρος του Σισέ και τόσα άλλα εγκλήματα?

τάδε έφη ένας αεκτζής...

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εγω εχω αλλη αποψη

Παναθηναικος χωρις πρωταθλημα δεν ειναι Παναθηναικος

Με τον γιαννακη η ομαδα σε 13 χρονια πηρε 1 πρωταθλημα.

Δεν μπορουσε να προχωρησει ετσι η ομαδα. Οι μεγαλες ομαδες για να προχωρησουν πρεπει να παιρνουν πρωταθληματα, αλλιως διαλυονται. Αυτο ειναι νομος.

Εσυ μπορει να μου λες οτι προτιμω να βγαινω δευτερος, τριτος απο το να πεσω Γ εθνικη.

Εγω λεω, Ο παναθηναικος, ειτε βγαινει 2ος, ειτε 3ος ειτε 5ος ειτε πεσει στη Β εθνικη ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ποτε ξανα στον παναθηναικο. Τελειωσαμε με αυτους. Ας παμε γ εθνικη. Δε πειραζει.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

Συμφωνω σε ολα οσα λες γιατι τα αποτελεσματα ειναι αυτα που λες με τους αριθμους που αναφερεις αλλα πιστευω πως οι Βαρδινογιαννηδες ηταν και ειναι παναθηναικαρες κι εχουν παρελθον πρασινο σε αντιθεση πχ με την οικογενεια Αλαφουζου.Βεβαια ειναι κι επιχειρηματιες και θελουν και το καλο της τσεπης τους.
Ας ειμαστε στο ερασιτεχνικο εγω θελω εναν προεδρο τυπου τρακη να δαγκωνει να μη μασαει σε πουστριλικια κι αλητειες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom