You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εχθες τα βοδια φωναζαν "Γαμιεται ο Γιαννης ο Βαρδινογιαννης"
Σημερα φευγει ο ανθρωπος ντροπη για την ομαδα
Δεν μπορει οι αλλοι να εχουν γκανγκστερ για προεδρο κι εσυ να πηγαινεις με τον σταυρο στο χερι και να περιμενεις αποτελεσματα
Για μενα η μονη λυση ειναι η Γιαννακοπουλος δηλαδη αρχιδατος παναθηναικος προεδρος η γ εθνικη για τουλαχιστον 2 χρονια και βλεπουμε
Δεν μπορει οι αλλοι να εχουν γκανγκστερ για προεδρο κι εσυ να πηγαινεις με τον σταυρο στο χερι και να περιμενεις αποτελεσματα
Για μενα η μονη λυση ειναι η Γιαννακοπουλος δηλαδη αρχιδατος παναθηναικος προεδρος η γ εθνικη για τουλαχιστον 2 χρονια και βλεπουμε
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
Εχθες τα βοδια φωναζαν "Γαμιεται ο Γιαννης ο Βαρδινογιαννης"
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.083
- Πόντοι
- 6.515
Για πείτε γνώμες για την συνέχεια του ΠΑΟ;
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Αυτο δε το καταλαβαΕχθες τα [glow=red,2,300]βοδια[/glow] φωναζαν "Γαμιεται ο Γιαννης ο Βαρδινογιαννης"
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
γνωστα ηταν ολα αυτα οτι θα συμβουνΔύσκολη νύχτα για ΠΑΟ! Αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνου!! Πιστεύω κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει! Μαγαζί γωνία!!
μη κανουμε οτι πεφτουμε απο τα συννεφα
Martinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τώρα φαίνεται και γιατί "απέτυχαν" οι διαπραγματεύσεις, γιατί να δώσει ο άλλος εκατομμύρια για κάτι που σε λίγο θα το πάρει τσάμπα;
Κάπως έτσι με απαξίωση και διόγκωση χρέους άρπαξε και την ομάδα η οικογένεια από τον Γιαννακόπουλο τον πατέρα το '79. Για δες κάτι κύκλους που κάνει η ζωή.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
αν δε συμβει αυτο που υπονοεις, θα βγεις μετα να πεις ελεγα μαλακιες;Τώρα φαίνεται και γιατί "απέτυχαν" οι διαπραγματεύσεις, γιατί να δώσει ο άλλος εκατομμύρια για κάτι που σε λίγο θα το πάρει τσάμπα;
Κάπως έτσι με απαξίωση και διόγκωση χρέους άρπαξε και την ομάδα η οικογένεια από τον Γιαννακόπουλο τον πατέρα το '79. Για δες κάτι κύκλους που κάνει η ζωή.
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αυτο δε το καταλαβα
Γενικοτερα την οικογενεια Βαρδινογιαννη εγω ως παναθηναικος και μετα απο ολα αυτα τα λαμογια που εχουν περασει για να κανουν τον χαβαλε τους δεν την βριζω.
Παο χωρις Βαρδινογιαννη σκυλε μου ειναι Javοrcekova με μικρα βυζια
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.648
- Πόντοι
- 456
το κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε το 96 από τον σταλινοτσολιά και συνεχίζει με τον φαταούλα,ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΚ ο ΠΑΟ, ο Ηρακλής ο Άρης
και ο ΠΑΟΚ ακόμη αν δεν είχε τον ναρκέμπορα να ξεπλένει, έχουν διαλυθεί, και αυτό γιατί το gayροσύστημα τα θέλει όλα δικά του.
εύχομαι να το βρουν μπροστά τους, σε ό,τι πιστεύουν και αγαπάνε.
και ο ΠΑΟΚ ακόμη αν δεν είχε τον ναρκέμπορα να ξεπλένει, έχουν διαλυθεί, και αυτό γιατί το gayροσύστημα τα θέλει όλα δικά του.
εύχομαι να το βρουν μπροστά τους, σε ό,τι πιστεύουν και αγαπάνε.
Οταν ανελαβε ο Αλαφουζος ειπε οτι το χρεος που αφησαν οι πολυμετοχικοι ηταν 28 μυρια.
Μετα απο 2-3 χρονια αφου εριξε το μπατζετ+περιορισε τα εξοδα ελεγε οτι το εφτασε σχεδον στα 10.
Με το τραγικο λαθος της προσληψης Στραματσονι το καλοκαιρι που περασε ανεβηκε παλι στα 25.
Και ξαφνικα μετα τον ελεγχο Γιαννακοπουλου εκτοξευτηκε στα 50 !!!!
Και απ'οτι λεει εβαλε αυτη την 5ετια 42 μυρια
Sοrry μαγκες αλλα τα νουμερα απλα δεν βγαινουν
Μετα απο 2-3 χρονια αφου εριξε το μπατζετ+περιορισε τα εξοδα ελεγε οτι το εφτασε σχεδον στα 10.
Με το τραγικο λαθος της προσληψης Στραματσονι το καλοκαιρι που περασε ανεβηκε παλι στα 25.
Martinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αν δε συμβει αυτο που υπονοεις, θα βγεις μετα να πεις ελεγα μαλακιες;
Αρχικά, δε θέλω να συμβεί αυτό τύπε.
Και ναι, αν δε συμβεί, θα παω στο μρ μαλακας να αυτοπροταθώ.
21/9/17, 10:20 μμ
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Γενικοτερα την οικογενεια Βαρδινογιαννη εγω ως παναθηναικος και μετα απο ολα αυτα τα λαμογια που εχουν περασει για να κανουν τον χαβαλε τους δεν την βριζω.
Εαν υποστηρίζεις τον Βαρδινογιάννη ΕΣΥ δεν εισαι πάναθηναικος αλλα
Καραγκιόζης κ .......
σιγα μην εβαλε 42 μυρια απο την τσεπη του..δεν υπαρχει αυτο που λεει..Οταν ανελαβε ο Αλαφουζος ειπε οτι το χρεος που αφησαν οι πολυμετοχικοι ηταν 28 μυρια.
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Αυτουνού εδώ και κάνα χρόνο δεν έχουν παγώσει τα περιουσιακά του στοιχεία;
Σόρρυ αν λέω μαλακίες, αλλά αν και γαύρος, αυτός δεν παίζει να έχει βάλει
τα 42 μύρια, περισσότερο να έχει βάλει στη τσέπη, παρά να έχει δώσει.
Σόρρυ αν λέω μαλακίες, αλλά αν και γαύρος, αυτός δεν παίζει να έχει βάλει
τα 42 μύρια, περισσότερο να έχει βάλει στη τσέπη, παρά να έχει δώσει.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Εγω εχω αλλη αποψηΓενικοτερα την οικογενεια Βαρδινογιαννη εγω ως παναθηναικος και μετα απο ολα αυτα τα λαμογια που εχουν περασει για να κανουν τον χαβαλε τους δεν την βριζω.
Παναθηναικος χωρις πρωταθλημα δεν ειναι Παναθηναικος
Με τον γιαννακη η ομαδα σε 13 χρονια πηρε 1 πρωταθλημα.
Δεν μπορουσε να προχωρησει ετσι η ομαδα. Οι μεγαλες ομαδες για να προχωρησουν πρεπει να παιρνουν πρωταθληματα, αλλιως διαλυονται. Αυτο ειναι νομος.
Εσυ μπορει να μου λες οτι προτιμω να βγαινω δευτερος, τριτος απο το να πεσω Γ εθνικη.
Εγω λεω, Ο παναθηναικος, ειτε βγαινει 2ος, ειτε 3ος ειτε 5ος ειτε πεσει στη Β εθνικη ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ.
Ποτε ξανα στον παναθηναικο. Τελειωσαμε με αυτους. Ας παμε γ εθνικη. Δε πειραζει.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ
δεν μπορουσαν να τα βαλουν με την ΚΟΠΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΟΚΚΑΛΗ
απομονώνω αυτή τη φράση γιατί είναι η ουσία του προβλήματος όλων των ομάδων: όταν ο πρώην αρχιπράκτορας της ΣΤΑΖΙ και επικεφαλής της πιο μισητής ομάδας στην Ελλάδα έκλεβε τα πρωταθλήματα από τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ, και μαζί και τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ κανείς δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει.
Ποιός ξεχνάει το αίσχος της Ριζούπολης, την κλοπή του πρωταθλήματος στα χαρτιά από την ΑΕΚ το 2008 τις βιαιοπραγίες σε βάρος του Σισέ και τόσα άλλα εγκλήματα?
τάδε έφη ένας αεκτζής...
Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εγω εχω αλλη αποψη
Παναθηναικος χωρις πρωταθλημα δεν ειναι Παναθηναικος
Με τον γιαννακη η ομαδα σε 13 χρονια πηρε 1 πρωταθλημα.
Δεν μπορουσε να προχωρησει ετσι η ομαδα. Οι μεγαλες ομαδες για να προχωρησουν πρεπει να παιρνουν πρωταθληματα, αλλιως διαλυονται. Αυτο ειναι νομος.
Εσυ μπορει να μου λες οτι προτιμω να βγαινω δευτερος, τριτος απο το να πεσω Γ εθνικη.
Εγω λεω, Ο παναθηναικος, ειτε βγαινει 2ος, ειτε 3ος ειτε 5ος ειτε πεσει στη Β εθνικη ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ.
Ποτε ξανα στον παναθηναικο. Τελειωσαμε με αυτους. Ας παμε γ εθνικη. Δε πειραζει.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ
Συμφωνω σε ολα οσα λες γιατι τα αποτελεσματα ειναι αυτα που λες με τους αριθμους που αναφερεις αλλα πιστευω πως οι Βαρδινογιαννηδες ηταν και ειναι παναθηναικαρες κι εχουν παρελθον πρασινο σε αντιθεση πχ με την οικογενεια Αλαφουζου.Βεβαια ειναι κι επιχειρηματιες και θελουν και το καλο της τσεπης τους.
Ας ειμαστε στο ερασιτεχνικο εγω θελω εναν προεδρο τυπου τρακη να δαγκωνει να μη μασαει σε πουστριλικια κι αλητειες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K