Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Για αρχή να φύγει το συναιτεράκι του χοντρού.Αυτό απο μόνο του είναι λόγος για να πάρει πούλο.
Απο κει κ πέρα είναι πολύ καφενειακή η ερώτηση κ δεν είμαι εγώ αυτός που θα απαντήσει..
Εγώ μόνο να ονειρεύομαι μπορω,ότι ίσως κάποτε ξαναδώ την Πανάθα με την οποία μεγάλωσα..
Ας φύγει ο καράφλας κ δε χανόμαστε..όλο κ κάποιος θα βρεθεί.Είτε λέγεται Πατέρας,είται Γιαννακόπουλος με συμπαίκτες,είτε Βαρδινογιάννης..είτε οτιδήποτε.
ωραία λύση

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Απο το να είμαι παράρτημα του χοντρού,την προτιμώ.
Εσύ δλδ είσαι ικανοποιημένος??Να μείνει ο καράφλας κ αν δε βρεθεί ποτέ κάποιος άλλος,να είμαστε για τα επόμενα χρόνια οι τάνες του κάθε Κομπότη?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Απο το να είμαι παράρτημα του χοντρού,την προτιμώ.
Εσύ δλδ είσαι ικανοποιημένος??Να μείνει ο καράφλας κ αν δε βρεθεί ποτέ κάποιος άλλος,να είμαστε για τα επόμενα χρόνια οι τάνες του κάθε Κομπότη?
Να  θυμίσω μόνο ότι ο Αλαφούζος έχει βάλει σύμφωνα με το Γιαννακόπουλο 30 εκατομμύρια ευρώ όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης πλέον έχει αποφασίσει να αποσυρθεί αλλά μια ελάχιστη βοήθεια τη δίνει στην ομάδα. Αν φύγει απλά όλοι οι παίχτες θα κάνουν πρόσφυγες και η ομάδα θα διαλυθει, θα σβησει αυτό θα γίνει. Άρα η απάντηση είναι δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά τουλάχιστον είμαι ζωντανός. Μια ομάδα προχωρά με ρεαλισμό όχι με ευχές και θαυματα

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Να  θυμίσω μόνο ότι ο Αλαφούζος έχει βάλει σύμφωνα με το Γιαννακόπουλο 30 εκατομμύρια ευρώ όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης πλέον έχει αποφασίσει να αποσυρθεί αλλά μια ελάχιστη βοήθεια τη δίνει στην ομάδα. Αν φύγει απλά όλοι οι παίχτες θα κάνουν πρόσφυγες και η ομάδα θα διαλυθει, θα σβησει αυτό θα γίνει. Άρα η απάντηση είναι δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά τουλάχιστον είμαι ζωντανός. Μια ομάδα προχωρά με ρεαλισμό όχι με ευχές και θαυματα
Δεν είναι αβάσιμα αυτά που γράφεις,αλλά...
Όπως η ομάδα δε διαλύθηκε μετά την πολυμετοχικότητα,έτσι δε θα διαλυθεί ούτε τώρα.
Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.
Τον ευχαριστούμε που βγήκε μπροστά στη δύσκολη ώρα,αλλά απέτυχε.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Δεν είναι αβάσιμα αυτά που γράφεις,αλλά...
Όπως η ομάδα δε διαλύθηκε μετά την πολυμετοχικότητα,έτσι δε θα διαλυθεί ούτε τώρα.
Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.
Τον ευχαριστούμε που βγήκε μπροστά στη δύσκολη ώρα,αλλά απέτυχε.
Η κριτική σου θα είχε βάση αν ο Αλαφούζος έλεγε δε πουλάω. Από τη στιγμή που θέλει να φύγει και προσκαλεί όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει δε βλέπω γιατί είναι καλύτερο η ομάδα να βρεθεί στον αέρα με την ελπίδα ότι κάποιος θα βρεθεί. Και αν αυτός ο κάποιος βρεθεί μετά από 2 χρόνια; Τι γίνεται μέχρι τότε; Και αυτόν τον κάποιο τι τον εμποδίζει να εμφανιστεί τώρα;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Συνέλθετε βαζελια.... Για την κατασταση δεν φταιει ουτε ο καραφλουτσος ουτε ο Ουζουνιδης ουτε οι παικτες. Αυτα μπορουν αυτα κανουν.Βαλτε τα κατω  και δειτε ποσοι απο αυτους θα χωρουσαν στην 11αδα του Ολυμπιακου, της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ. Απάντηση : ΟΥΔΕΙΣ
Ο καραφλουστος ειναι ο μονος που δεν φταειι και αν δεν ηταν αυτος τώρα  θα παιζατε με τα Ανω Κρεμαστα αλα Αεκακι.
Ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την δημιουργία του σημερινου εκτρωματος ειναι ο σκατοψυχος Βγενοπουλος που  σας πουλησε παραμυθι και εσεις το χαψατε οτι με την Παναθηναϊκή συμμαχία θα εχει μπατζετ ο ΠΑΟ ισαμε 10 Αμπραμοβιτσ. Τα θυμαστε ή τα ξεχασατε;
Απο εκει ξεκινησαν ολα....
Αν δεν γινει κατι να παρει (τσαμπα ομως) την ΠΑΕ ο Τρακης, θυμηθητε με για το που θα παίζετε σε κανα δυο χρονια, για να μη πω απο του χρονου....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Συνέλθετε βαζελια.... Για την κατασταση δεν φταιει ουτε ο καραφλουτσος ουτε ο Ουζουνιδης ουτε οι παικτες. Αυτα μπορουν αυτα κανουν.Βαλτε τα κατω  και δειτε ποσοι απο αυτους θα χωρουσαν στην 11αδα του Ολυμπιακου, της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ. Απάντηση : ΟΥΔΕΙΣ
Ο καραφλουστος ειναι ο μονος που δεν φταειι και αν δεν ηταν αυτος τώρα  θα παιζατε με τα Ανω Κρεμαστα αλα Αεκακι.
Ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την δημιουργία του σημερινου εκτρωματος ειναι ο σκατοψυχος Βγενοπουλος που  σας πουλησε παραμυθι και εσεις το χαψατε οτι με την Παναθηναϊκή συμμαχία θα εχει μπατζετ ο ΠΑΟ ισαμε 10 Αμπραμοβιτσ. Τα θυμαστε ή τα ξεχασατε;
Αν δεν γινει κατι να παρει (τσαμπα ομως) την ΠΑΕ ο Τρακης, θυμηθητε με για το που θα παίζετε σε κανα δυο χρονια, για να μη πω απο του χρονου....
Ειδικά η ΑΕΚ έχει μεγάλους παιχταραδες στην ενδεκάδα της. 2 κλάσεις ανώτεροι από αυτούς του παναθηναικου

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Συνέλθετε βαζελια.... Για την κατασταση δεν φταιει ουτε ο καραφλουτσος ουτε ο Ουζουνιδης ουτε οι παικτες. Αυτα μπορουν αυτα κανουν.Βαλτε τα κατω  και δειτε ποσοι απο αυτους θα χωρουσαν στην 11αδα του Ολυμπιακου, της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ. Απάντηση : ΟΥΔΕΙΣ
Ο καραφλουστος ειναι ο μονος που δεν φταειι και αν δεν ηταν αυτος τώρα  θα παιζατε με τα Ανω Κρεμαστα αλα Αεκακι.
Ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την δημιουργία του σημερινου εκτρωματος ειναι ο σκατοψυχος Βγενοπουλος που  σας πουλησε παραμυθι και εσεις το χαψατε οτι με την Παναθηναϊκή συμμαχία θα εχει μπατζετ ο ΠΑΟ ισαμε 10 Αμπραμοβιτσ. Τα θυμαστε ή τα ξεχασατε;
Φταίει ο Βγαινόπουλος επειδή έβαλε 20 μύρια απο την τσέπη του κ του τα έφαγε ο Τζίγγερ??Σύνελθε ρε τύπε..
Πάλι καλά που βρέθηκε κ αυτός κ είδαμε ένα νταμπλ κ μερικούς παιχταράδες..

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Η κριτική σου θα είχε βάση αν ο Αλαφούζος έλεγε δε πουλάω. Από τη στιγμή που θέλει να φύγει και προσκαλεί όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει δε βλέπω γιατί είναι καλύτερο η ομάδα να βρεθεί στον αέρα με την ελπίδα ότι κάποιος θα βρεθεί. Και αν αυτός ο κάποιος βρεθεί μετά από 2 χρόνια; Τι γίνεται μέχρι τότε; Και αυτόν τον κάποιο τι τον εμποδίζει να εμφανιστεί τώρα;
Δεν ξέρω ρε μαν,τι γίνεται απο πίσω χωρίς να το μαθαίνουμε.
Τυχαία τον λένε όλοι γαυρο κ διαχειριστή??Είμαι σίγουρος οτι αν πάρει πούλο θα βρεθεί αμέσως η διάδοχη κατάσταση,όπως όταν πάρκαρε τις μετοχές ο Τζίγγερ..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

τωρα που τον ξεχασαν ολοι :
1) οι πρωην φιλοι του (ο ρωσοποντιος και ο λαθρεμπορας)
2) τα ΑΡΔ (που προτιμησαν τα λεφτα του ρωσοποντιου και δεν γραφουν τιποτα για το πεναλντι και και κοκκινη εχθες)
3) οι οπαδοι της μπυρας 13 (επειδή τελειωσαν τα 50αρικα και τα σουβλάκια)
4) ο μπαλτακος (παρολο που τον εβαλε ο ιδιος στον ερασιτεχνη και τον κατεστρεψε ολοκληρωτικα)

ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ....ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΟ!!!!!!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι το σημερινό βραδυνό ραντεβού, Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ.

alafouzos.jpg

Μέσα στη μέρα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε ένα καθοριστικό ραντεβού για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την εμπλοκή του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ μέσω του πρότζεκτ του «PAO Foundation».

Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για πρώτη φορά επί της ουσίας για όλα τα θέματα του εγχειρήματος και κυρίως για τα οικονομικά, αφού αυτά αποτελούν το βασικό ζήτημα της συμμετοχής του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και άλλα πρακτικά θέματα για την μετάβαση στη νέα εποχή.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FMο Τάσος Νικολογιάννης και οι δύο πλευρές είναι θετικές στο να δρομολογήσουν εξελίξεις, αφού είναι δεδομένη από τη μια η πρόθεση του Αλαφούζου να αποχωρήσει, καθώς και η θέση του Γιαννακόπουλου να κάνει πράξη το όραμα του για έναν ενιαίο και δυνατό Παναθηναϊκό.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
[quote author=DPG]
PAO FOUNDATION[/quote]

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟ-ΠΟΥΛΕ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
οι οροι που εβαλε ο τρακης είναι για γελια....ουτε ο τσακας να ητανε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasbinder

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ο Καραφλουζος είναι τοσο ταπι και ψωμολυσσσας που είναι ικανος να δωσει την ομαδα στον Τουρκαλα τον Ατζουν με ανταλλαγμα τα δικαιώματα για το Τουρκικο "Next Top Model"

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]Χωρίς συμφωνία η συνάντηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου[/size]

131039.jpg

Η κατάληξη που όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιθυμούσαν από τη σημερινή συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν ήρθε...

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης το ραντεβού που είχαν οι δύο άνδρες ολοκληρώθηκε χωρίς ευτυχές αποτέλεσμα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή με γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει ότι το ενδιαφέρον του, πλέον, επικεντρώνεται στις διαπραγματεύσεις που έχει με την πολιτική ηγεσία για το OAKA PAO ARENA με στόχο άνοδο της δυναμικής της ομάδας μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών είχε διάρκεια περίπου μια ώρα, με τους δύο άνδρες να αποχωρούν και τον κ.Γιαννακόπουλο να ενημερώνει για το τέλος των συζητήσεων με γραπτή δήλωση.

Το αρνητικό αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε σήμερα με τον Γιάννη Αλαφούζο για το "αύριο" της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω γραπτής δήλωσης που εξέδωσε.

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/incoming/article4642565.ece/ALTERNATES/w620/4020404.jpg[/img[/URL]]

Αναλυτικά αναφέρει η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«[i]Οταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.

Λόγω αστοχιών και ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, σήμερα αυτός ο αριθμός χρεών έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, όπως επίσης έχουν υπογραφεί δεσμεύσεις άλλων 30 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν σε υποχρεώσεις των επόμενων ετών.

Παρά ταύτα, λόγω της κατάστασης στο Σύλλογο αλλά και της πίστης μου ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος θα ανταποκρινόταν με θέρμη στο κάλεσμά μου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Συλλόγου, έφτασα μέχρι και να προτείνω στον κ. Αλαφούζο την ανάληψη μέρους των χρεών σε ύψος 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τη διαχείριση όλων των μελλοντικών υποχρεώσεων.

Δυστυχώς και αυτή μου η πρόταση δεν έτυχε της αποδοχής και ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε χωρίς θετική κατάληξη. Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο ίδιος...

Οφείλω να επισημάνω ότι από τους ελέγχους που έγιναν, προκύπτει ότι ο κ. Αλαφούζος έχει συνδράμει με ποσό άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι να του το αναγνωρίσουμε.

Πλέον, όλες μου οι δυνάμεις επικεντρώνονται στο να έχουν αίσια έκβαση οι διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία για το ΟΑΚΑ PAO ARENA, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ξαναγίνει το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος[/i]»

ΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ...

ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΥΘΙΣΗ

[img]https://i2.wp.com/peculiarpresents.com/wp-content/uploads/2017/04/42266424-5ae0-40f9-ae28-c0c67333ed75.PNG._CB282857733_-3.png?fit=636%2C636

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
αυτο ηταν τελος ο παναθηναικος.....θα σας περασει μεχρι και η αεκ

Stories

Νέο!

Stories