Να ζήσεις Βαζελίνο και χρόνια πολλά
Τσιμπούκια να κάνεις κι ας εισαι γριά
Συχνά να τον παίρνεις και πίσω και μπρος
Και όλοι να λένε "τι πάτος κι αυτός !!!"
τι είπες αδερφέ;;;
ξέρεις από ΠΑΟ; εδώ ολόκληρη ομάδα πληρώνετε..τους οπαδούς θα είχατε πρόβλημα; Άσε και ξέρω πολλά από μέσα....και δεν κάνει να ανοίξω το στόμα μου. ....
Άστο ρε φιλαράκι....είναι πολλά τα λεφτά ...ζει πολύς κόσμος από τον ΠΑΟ για να βροντοφωνάζει.
Να ζήσεις Βαζελίνο και χρόνια πολλά
Τσιμπούκια να κάνεις κι ας εισαι γριά
Συχνά να τον παίρνεις και πίσω και μπρος
Και όλοι να λένε "τι πάτος κι αυτός !!!"
Δε γελάει γ αυτό ρε μην είστε κωλόπαιδα. Ο απόγονος γελάει γιατί πλήρωσαν 10€ οι δικοί μας να πάνε Ξανθη, ενώ οι gay πάνε τζάμπα συν ότι αρπάξουν λάφυρα από τις λεηλασίες .
ρε λαστ εδώ στο site να φανταστείς υπάρχουν άτομα και ειδικά από τον δικό σας χώρο που στέλνουν πμ για ραντεβού για ξύλο και ακόμα μπαίνουν με νικ κλώνους και στο παίζουν φίλοι για να σε εγκλωβίσουν σε ραντεβού και να σε σπάσουν στο ξύλο....
spartake εγω παντως ειχα κλεισει ραντεβου με το δωρητη_κωλοτρυπιδας στο κεντρο της αθηνας και δεν ηρθε..προφανως θα ζητησε βοηθεια απο τπτ υπαλληλους του κοκκαλη και θα τον κλασανε....
laplace,να χαρώ το επίπεδο του σαιτ σας....
και μην πεις πως φταίει που μιλούσε ο πλέζουρας τόσην ώρα....τοσο καιρό μας ανεβοκατεβάζετε απόγονους. και να πεις πως αυτό είναι επιχείρημα για την κατάντια σας να έλεγα....
Λες και οταν δεχεσαι βιασμο κατα συρροήν έχει σημασία ποιος τον κάνει. Γιατί τόσα χρόνια αυτό δέχεστε από τον Ολυμπιακό...και τη μαλακία του σωφέρ
Μην ασχολείστε με αυτούς που έχουν ασυλία να προσβάλλουν όποιον θέλουν και να προκαλούν σε ξένα thread. Και μην ποστάρετε ΚΑΘΟΛΟΥ στο thread της Τρούμπας. Όσο ανακατεύεις τα σκατά, τόσο βρωμάνε....