Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
παιχταρά μου, μεταξύ μας, ο Σίγκλετον γιατί λες ότι κάνει βήματα; Το αριστερό του πόδι το έχει σταθερό. Αν θες να δεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βήματα, δες του Σπανούλη λίγο πριν το 3ποντο του Μάντζαρη που έριξε τη διαφορά στους 7, ή πάλι του Σπανούλη στην ασίστ που κάρφωσε ο Μιλουτίνοφ, αμέσως μετά το νον κολ του Παπανικολάου στον Τζέιμς.

φιλε δες το καλυτερα...ο σινγκλετον κουναει το αριστερο...βηματαρες...μη τρελαθουμε τελειως

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
φιλε δες το καλυτερα...ο σινγκλετον κουναει το αριστερο...βηματαρες...μη τρελαθουμε τελειως

επιτέλους, κάποιος μιλάει σοβαρά. Το έχω δει 100 φορές. Αυτό που κάνει το λες βήμα; όταν λέμε "κουνάει" τι εννοούμε; Μπορεί το πόδι να είναι εντελώς καρφωμένο; όταν πιβοτάρεις δεν θα στριφογυρίσει; Δες το εσύ καλύτερα μάλλον

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
επιτέλους, κάποιος μιλάει σοβαρά. Το έχω δει 100 φορές. Αυτό που κάνει το λες βήμα; όταν λέμε "κουνάει" τι εννοούμε; Μπορεί το πόδι να είναι εντελώς καρφωμένο; όταν πιβοτάρεις δεν θα στριφογυρίσει; Δες το εσύ καλύτερα μάλλον

εννοω οτι κουνιεται ρε φιλε...μετατοπιζεται
δεν μπορω να σου υπολογιζω αν κουνηθηκε 3,4-5 εκ.
το ερωτημα ειναι αν θα δινονταν στο οακα...κ εγω σου λεω οχι μαλλον, λογω εδρας
αυτο δε σημαινει οτι δεν θα δινονταν γενικα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εννοω οτι κουνιεται ρε φιλε...μετατοπιζεται
δεν μπορω να σου υπολογιζω αν κουνηθηκε 3,4-5 εκ.
το ερωτημα ειναι αν θα δινονταν στο οακα...κ εγω σου λεω οχι μαλλον, λογω εδρας
αυτο δε σημαινει οτι δεν θα δινονταν γενικα

αφού λες ότι βλέπεις μπάσκετ, γενικά αυτό δεν δίνεται. 3-4 εκατοστά το θεωρείς μετατόπιση; Σε κάθε πίβοτ που στριφογυρίζει το πόδι, δεν θα δινόταν βήματα; Του Σπανούλη που είπα στον άλλο τύπο πριν, είναι κανονικότατα βήματα όμως. Για δες τα και πες μου

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
ρε φίλε, γιατί την έβαλες τη φάση; Μπορώ να σου απαντήσω, αλλά δεν ξεφεύγει λίγο αν αρχίζουμε να βάζουμε φάσεις από παλιούς αγώνες;

την εβαλα γιατι υποθετω (δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ σου) αναφερεσαι στο κλασσικο βηματακι που κανει ο σπαν στο 3ποντο
Κ θελω να σου δειξω οτι καποια απλα δεν τα σφυριζουν οι διαιτητες, κ καλα κανουν κατα τη γνωμη μου...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
αφού λες ότι βλέπεις μπάσκετ, γενικά αυτό δεν δίνεται. 3-4 εκατοστά το θεωρείς μετατόπιση; Σε κάθε πίβοτ που στριφογυρίζει το πόδι, δεν θα δινόταν βήματα; Του Σπανούλη που είπα στον άλλο τύπο πριν, είναι κανονικότατα βήματα όμως. Για δες τα και πες μου

ποια φαση λες?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
την εβαλα γιατι υποθετω (δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ σου) αναφερεσαι στο κλασσικο βηματακι που κανει ο σπαν στο 3ποντο
Κ θελω να σου δειξω οτι καποια απλα δεν τα σφυριζουν οι διαιτητες, κ καλα κανουν κατα τη γνωμη μου...

καλά κάνουν και ΔΕΝ σφυρίζουν τα βήματα; Σόρυ αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω. Πάντως, το βηματάκι που κάνει ο σπαν δεν είναι πάντα βήματα. Έχει κάνει ανάλυση κι ο Βαγγέλης Ιωάννου επ' αυτού κι εξηγεί σωστά πότε είναι και πότε όχι. Και παρότι γαύρος, έχει παραδεχτεί ότι κάποιες φορές έχει κάνει βήματα

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
καλά κάνουν και ΔΕΝ σφυρίζουν τα βήματα; Σόρυ αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω. Πάντως, το βηματάκι που κάνει ο σπαν δεν είναι πάντα βήματα. Έχει κάνει ανάλυση κι ο Βαγγέλης Ιωάννου επ' αυτού κι εξηγεί σωστά πότε είναι και πότε όχι. Και παρότι γαύρος, έχει παραδεχτεί ότι κάποιες φορές έχει κάνει βήματα

θα συμφωνησω οτι σε καποιες φασεις κανει βηματα με την αυστηρη εννοια...το θεμα ειναι οτι δεν τα σφυριζουν ουτε οι ξενοι γκρι...κ μην μου πεις οτι ολοι στην ευρωπη ειναι στο κολπο...σε βλεπω για σοβαρο συζητητη.
Απλα δεν τα δινουν.
Παντως δεν μου ειπες την αποψη σου για το περσινο
εγω αν κ σου ειπα τη δικια μου, θεωρω οτι καλως δεν το εδωσε ο γκρι...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
ρε συ, ο τύπος περπατάει κανονικότατα μπροστά στο διαιτητή, κι ο φίλος εδώ μου κάνει κουβέντα για 3-4 εκατοστά μετατόπισης
εδω μπερδευτηκες λιγο...
αυτο πηγαινε στη φαση του σιγκλετον

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
θα συμφωνησω οτι σε καποιες φασεις κανει βηματα με την αυστηρη εννοια...το θεμα ειναι οτι δεν τα σφυριζουν ουτε οι ξενοι γκρι...κ μην μου πεις οτι ολοι στην ευρωπη ειναι στο κολπο...σε βλεπω για σοβαρο συζητητη.
Απλα δεν τα δινουν.
Παντως δεν μου ειπες την αποψη σου για το περσινο
εγω αν κ σου ειπα τη δικια μου, θεωρω οτι καλως δεν το εδωσε ο γκρι...

στην ευρώπη του τα έχουν σφυρίξει, φίλε. Γι' αυτό είχε κάνει την ανάλυση ο Ιωάννου. Ίσως κάποια να τα έχουν "χάσει", αλλά του έχουν σφυρίξει κιόλας. Για του Διαμαντίδη, πραγματικά δεν φαίνονται τα πόδια του στο ριπλέι. Αν έχει κάνει το ίδιο, φυσικά και είναι βήματα. Το επιθετικό δίνεται και δεν δίνεται. Αν είχε φάει τούμπα ο μαύρος, μάλλον θα το έδιναν

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εδω μπερδευτηκες λιγο...
αυτο πηγαινε στη φαση του σιγκλετον

μα για τη φάση του Σίγκλετον μιλάω κι εγώ. Εσύ θες να σφυράνε βηματα τα 4 εκ. μετατόπισης που προέρχονται από σταμάτημα ντρίμπλας και να μην σφυράνε τα ολόκληρα βήματα. Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι τα βλέπεις λίγο ανάποδα. Αλήθεια, αυτά τα περπατήματα που κάνει ο Σπαν στο βιντεάκι, θεωρείς οτι πρέπει να δίνονται ή να αφήνουν τους παίχτες να περπατάνε;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.292
Πόντοι
5.006
Δεν τους ξερεις φιλε τους γαυρους τοσα χρονια??? :grin:
Μονο το παραμυθακι οτι τους κυνηγαει ο Βασιλακοπουλος ξερουν να λενε.
Απο χτες για τα 4-5 φαλτσοσφυριγματα υπερ τους τα τελευταια λεπτα μουγκα ολοι !!
τι μουγγα ρε μεγαλε...χθες η σειρα θα επρεπε να ειχε τελειωσει, αλλα στο οακα οι βολες ηταν 32-16....ένα μπουρδελο εισαστε επιπεδου αρμανι και νταρουσαφακα που κανονικα θα επρεπε να σας κανουμε πλακα στους τελικους και κάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια..με το ζορι όλα τα παιχνίδια να γινουν ντέρμπι, μπας και χασει το τριποντο στο τελος κανα σπανουλης και παρετε το πρωταθλημα...εχετε εφευρει δικους σας κανονισμούς, παιχτες μυρωδιαδες στα ευρωπαικα παιχνίδια γινονται υπερπαιχτες  στα μεταξυ μας κτλ κτλ..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
τι μουγγα ρε μεγαλε...χθες η σειρα θα επρεπε να ειχε τελειωσει, αλλα στο οακα οι βολες ηταν 32-16....ένα μπουρδελο εισαστε επιπεδου αρμανι και νταρουσαφακα που κανονικα θα επρεπε να σας κανουμε πλακα στους τελικους και κάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια..με το ζορι όλα τα παιχνίδια να γινουν ντέρμπι, μπας και χασει το τριποντο στο τελος κανα σπανουλης και παρετε το πρωταθλημα...εχετε εφευρει δικους σας κανονισμούς, παιχτες μυρωδιαδες στα ευρωπαικα παιχνίδια γινονται υπερπαιχτες  στα μεταξυ μας κτλ κτλ..

Εννοειται οτι η σειρα επρεπε να ειχε ληξει 0-3 υπερ του ΠΑΟ αφου και στα 3 παιχνιδια ο Παναθηναικος ηταν σαφως ανωτερος σαν ομαδα κι οποιος ξερει μπασκετ βλεπει τι+πως !!
Για τα σφυριγματα στο τελευταιο 5λεπτο  εχεις να πεις τπτ ???

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ούτε με τη διαιτησία δεν μπορείτε βάζελοι! Μας σφάζουν μέσα στο σεφ τα κοράκια και πάλι παντελονάτα το γυρνάμε! Γαμώ την Παναγία σας!

Μας κλάνεις μια μαντρα αρχίδια φλώρε του PC! Αν έχεις αρχίδια έλα να μου το πεις από κοντά, αλλα δεν παίζει να το κανεις γιατί είσαι πουστογαυρος. Έτσι και με δεις μπροστά σου θα στήσεις κώλο να σε γαμήσω παλιό κλανιάρη!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
141620.png

Stories