Σοβαρά μιλάς;μήπως παίζετε με τς πέστροφες Σάββατο;γιατί το ντερμπάκι είναι στις 7 κ στο όνομα της σούπερ-λίγκα δεν αλλάζει η ώρα ,ο θεός να κατέβει.Κ επειδή είναι στις 7 σε μη βολική ώρα δηλαδή,αν παίξετε Κυριακή μαζί τους ,θα πρέπει να γίνει το ματς στις 10 το πρωί.
Σοβαρά μιλάς;μήπως παίζετε με τς πέστροφες Σάββατο;γιατί το ντερμπάκι είναι στις 7 κ στο όνομα της σούπερ-λίγκα δεν αλλάζει η ώρα ,ο θεός να κατέβει.Κ επειδή είναι στις 7 σε μη βολική ώρα δηλαδή,αν παίξετε Κυριακή μαζί τους ,θα πρέπει να γίνει το ματς στις 10 το πρωί.
Δεν ειμαι σιγουρος και για αυτο το ρωταω.
Παντως παιζουμε και μπασκετ την πεμπτη με την εφες στο οακα (σχεδον ιδια ωρα που παιζουμε με την λανς)
Αρα αφου παιζουμε την πεμπτη μπασκετ δεν ειναι πιο πιθανο να παιξουμε την κυριακη ??? λεω τωρα...
Θα το τσεκάρω κ θα σου πω.Αν γουστάρεις σε κερνάω το διαρκείας μου,να πας να δεις πάλι να τον πίνετε,γιατί εγώ θα λείπω .Τι πελάτης είσαι,αν δεν σε προσέξουμε;
Θα το τσεκάρω κ θα σου πω.Αν γουστάρεις σε κερνάω το διαρκείας μου,να πας να δεις πάλι να τον πίνετε,γιατί εγώ θα λείπω .Τι πελάτης είσαι,αν δεν σε προσέξουμε;
ʼμα δώσω στον monimo λαγό το διαρκείας μου,το πιθανότερο είναι να μην βρω την θέση μου,καθώς κ άλλες 15 γύρω.
μούτσε μέχρι στιγμής,βλέπω ότι θα παίξετε με τις πέστροφες το Σάββατο.Αν έχω κάτι άλλο θα σε ενημερώσω.Μαζί παιζουμε το Σάββατο στις 5,δεν μπορώ να πάω γιατί την ίδια ώρα παίζει η ΑΕΚ στην μπάλλα,γαμώτι μου.
Δυστυχώς το χερι βοηθειας δεν θα το παρετε από μας.
Αν και θα βαλει τα δευτερα (αν μπορω να πω οτι υπαρχουν δευτερα σ'αυτη την ομαδαρα) γιατι εχουμε κρισιμο αγωνα με τους τουρκαλαδες (ξερεις ποιους λεω αυτους που εχουν οπως και εμεις πελατες τους ξιφιες).
Τι πατε για υποβιβασμο????? Πως το καταφερατε αυτο?...
Να μου πεις με τους προεδρους που εχετε...
Περα απο Παο, ξιφιες και αρη, τους αλλους αν παιξετε καλα και με παθος, με σκοπο τη σωτηρια, μπορει να την γλιτωσετε
Αυτα!!!!
Θα τα πουμε αυριο νταρκ