You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Συνημμένα
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
προς ολοταχως για τελικοΟΣΦΠ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, αυτο βλεπω
ευκολα σημερα...
Δεν έρχονται οι μαλακες, τον τρώνε από οποια ομάδα παίζουν, εδώ φαντάσου για να πάρουν το πρωτάθλημα κάτσανε και κάνανε εκφοβισμό στον Πλατανια για να πάρουν το παιχνίδι!!!! Στον Πλατανια ρε!!! χαχαχαχαχα
Το έχω πει και το ξανά λέω, τους παίζουν 50-50 και δεν σταυρώνουν νικη!
Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Δεν έρχονται οι μαλακες, τον τρώνε από οποια ομάδα παίζουν, εδώ φαντάσου για να πάρουν το πρωτάθλημα κάτσανε και κάνανε εκφοβισμό στον Πλατανια για να πάρουν το παιχνίδι!!!! Στον Πλατανια ρε!!! χαχαχαχαχα
Το έχω πει και το ξανά λέω, τους παίζουν 50-50 και δεν σταυρώνουν νικη!
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Όλοι έλεγαν πως ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Ρεάλ θα είναι σίγουρα στο Final Four, για να δούμε τώρα τι θα γίνει...
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ακομα ειναι εφικτο αυτο το σεναριο.Όλοι έλεγαν πως ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Ρεάλ θα είναι σίγουρα στο Final Four, για να δούμε τώρα τι θα γίνει...
αυτο που θες να πεις μαλλον, ειναι οτι ολοι ειχαμε ξεγραμμενο τον παναθηναικο. η φενερ παντως μεχρι τωρα ειναι πολυ χειροτερη απο περυσι.
θα δουμε, γιατι τα πλει οφ ειναι αλλη ιστορια
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Για ν' αρχίζουμε να μπαίνουμε σιγά - σιγά στο κλίμα........
Οι "προχωρημένοι" Παναθηναϊκοί θα καταλάβουν....... ;)
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Έταξε πριμ πρόκρισης ο Γιαννακόπουλος!
Παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με τη Φενέρ, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να τάζει πριμ πρόκρισης ύψους 250.000 ευρώ!
Παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με τη Φενέρ, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να τάζει πριμ πρόκρισης ύψους 250.000 ευρώ!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
καλα εγω τ αφησα διοτι πιστεψα παει για περιπατο αλλα πως χαθηκε??
νομιζω ο παο πληρωνει την μαλακια ν αμην εχει πισω απο καλαθη οργανωτη για back up
νομιζω ο παο πληρωνει την μαλακια ν αμην εχει πισω απο καλαθη οργανωτη για back up
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.958
- Πόντοι
- 5.506
χασανε γιατι στην δικια τους πουτανα δεν κανουν πουτανιες...κατα τα αλλακαλα εγω τ αφησα διοτι πιστεψα παει για περιπατο αλλα πως χαθηκε??
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
καλα πως με ξεγελασε ετσι ο βαζελος με τις τελευταιες του εμφανισεις
απορω με τον εαυτο μου!
απορω με τον εαυτο μου!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ροστερ καλυτερο εχει η Φενερ,ολοι οι μπασκετικοι το γνωριζαν απο πριν αυτο.Οπως και προπονητη.Ο Ομπραντοβιτς οταν ηταν πισω ανακατεψε τη τραπουλα,ρισκαρε.Ο Πασκουαλ κοιμοταν.Ειναι δυνατον να μη μπορει να σκοραρει καλαθι εντος παιδιας επι τοση ωρα;Επειδη διαβαζα σχολια μολις βγηκαν τα 4 ζευγαρια,μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση η πιστη-σιγουρια των Παναθηναικων οτι περασαν σιγουρα φαιναλ φορ.Απο που κι ως που,μονο και μονο λογω εδρας;Για υπερβαση μιλαγαν οσοι ξεραν αν περασει ο Παναθηναικος.Οι τουρκικες ομαδες παντα ειναι τριποντακηδες και το απεδειξαν σημερα.Αυτος ο Μπογδανοβιτς ο Γιουγκοσλαβος δεν εχασε ουτε ενα.Απο την αλλη ειχες τον πολυ καλο Ριβερς να εκβιαζει καταστασεις οπως πολυ σωστα παρατηρησε και ο Χατζηγεωργιου.Ο οποιος Ριβερς ελειψει Φελντειν την εχει δει αρχηγος.Που ειναι εκει ο προπονητης να του τραβηξει τα γκεμια;Εκει που νικας κιολας,να αυξησεις κι αλλο τη διαφορα.Σε ολο το ΟΑΚΑ μια μικρη ελληνικη σημαια ειδα αριστερα.Απαγορευσε τα εθνικα συμβολα η FIBA;Με τουρκικη ομαδα παιζεις.Εγω Ολυμπιακος ειμαι αλλα στεναχωρηθηκα αποψε,ηθελα και θελω δυο ομαδες στη Πολη.Ηδονιζομαι να βγαινουν μερικοι Ευρωπαιοι και να λενε με ζηλια και απορια Πως στελνουν συνεχεια οι χρεοκοπημενοι αχρηστοι Ελληνες συνεχεια ομαδες στο φαιναλ φορ και σηκωνουν και τη κουπα;Σκοτιστηκα αν μερικοι ηλιθιοι παιζαν με τη Φενερ και βριζαν τον Ολυμπιακο.Γιατι ακουστηκε στην εξεδρα αλλα απο λιγους.Για οσους χαρηκαν που μια τουρκικη ομαδα κερδισε αποψε ελληνικη,ας ψαξουν μηπως κραταει το σοι τους απ τον Νενεκο,δεν ειναι κακο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K