Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
MAKH ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
κλαψε μουλικο κλαψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μαλακα μιλατε ΕΣΕΙΣ για κλαψα;ΕΣΕΙΣ;
16832396_759476307535545_63564103868148779_n.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Ρε μαλακα μιλατε ΕΣΕΙΣ για κλαψα;ΕΣΕΙΣ;
16832396_759476307535545_63564103868148779_n.jpg
εννοεις δηλαδή ότι αν παρουμε τις αγωνιστικες μια-μια σε όλα τα αθλήματα, εμεις κλαιμε περισσοτερες φορες από τον βαζελο??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε raopau πόσο πουστάρα είσαι? Μου λέει ο κορνήλιος σε inbox γιατί είναι ban πως σου έχει ζητήσει πολλές φορες να συναντηθείτε και εσύ τίποτα! Tόσο αδερφάρα είσαι τελικά?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά για να βρίζεις μάνες και οικογένειες από το PC είσαι πρώτος, να τα πεις από κοντά μεγάλη πουστάρα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κορνήλιε φοβάται ο raopau.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Καλά ρε raopau πόσο πουστάρα είσαι? Μου λέει ο κορνήλιος σε inbox γιατί είναι ban πως σου έχει ζητήσει πολλές φορες να συναντηθείτε και εσύ τίποτα! Tόσο αδερφάρα είσαι τελικά?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά για να βρίζεις μάνες και οικογένειες από το PC είσαι πρώτος, να τα πεις από κοντά μεγάλη πουστάρα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κορνήλιε φοβάται ο raopau.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιος ειναι ο κορνελιους που θελει και ραντεβου???κανας φιλος του φιλοπουλου????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το μονο πμ που εχω απο την κοπελαρα αυτη ειναι ενα στις 14/01/17, 21:09 που μου ελεγε "Μην πιάνεις παιδιά στο στόμα σου ρε γαμημένε !"
ποτε μου εχει ζητησει ραντεβου????μαλωμενες με την αληθεια ειστε κοπελαρες μου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ: ειχα ραντεβου με ενα προσωπο στο καπτεν στο 206  ;)

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ποιος ειναι ο κορνελιους που θελει και ραντεβου???κανας φιλος του φιλοπουλου????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το μονο πμ που εχω απο την κοπελαρα αυτη ειναι ενα στις 14/01/17, 21:09 που μου ελεγε "Μην πιάνεις παιδιά στο στόμα σου ρε γαμημένε !"
ποτε μου εχει ζητησει ραντεβου????μαλωμενες με την αληθεια ειστε κοπελαρες μου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ: ειχα ραντεβου με ενα προσωπο στο καπτεν στο 206  ;)

[size=30pt]Αφού δεν τον ξέρεις πως θυμάσαι ακριβώς πως λέγεται το username του?[/size] Κορνήλιος έγραψα εγώ και εσύ τον είπες ακριβώς όπως είναι το username
του, kornelius. Σαν να μου φαίνεται ότι όντως έχει δίκιο ο Κορνήλιος!
Γιατί φοβάσαι ρε raopau?   :2funny: :2funny: :2funny:

Μου λέει ότι σου έχει ζητήσει να βρεθείτε και εσύ κανεις την αδερφάρα. :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
[size=30pt]Αφού δεν τον ξέρεις πως θυμάσαι ακριβώς πως λέγεται το username του?[/size] Κορνήλιος έγραψα εγώ και εσύ τον είπες ακριβώς όπως είναι το username
του, kornelius. Σαν να μου φαίνεται ότι όντως έχει δίκιο ο Κορνήλιος!
Γιατί φοβάσαι ρε raopau?  :2funny: :2funny: :2funny:

Μου λέει ότι σου έχει ζητήσει να βρεθείτε και εσύ κανεις την αδερφάρα. :2funny: :2funny: :2funny:
Mε τον βλακαρχο ειχε κανονισει οχι με τον πιτσιρικα ρε.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Mε τον βλακαρχο ειχε κανονισει οχι με τον πιτσιρικα ρε.
Μπορεί και στους 2 και να μην πηγαίνει κανεις!

INBOX
kornelius:"Τον ραουπάου τον έχω προκαλέσει πλείστες φορές να βρεθούμε τετ α τετ σε χώρο που θα διαλέξει και ο ίδιος και η κότα δεν έρχεται.... Ορισμός του πούστη. Πες του το του μαλάκα του ραουπαου, πες "ρε μαλάκα, ο kornelius σου έχει ζητήσει ραντεβού γιατί δεν πας..."

Tι έγινε ρε από το PC κοκόρια και από κοντά κοτούλες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Μπορεί και στους 2 και να μην πηγαίνει κανεις!

INBOX
kornelius:"Τον ραουπάου τον έχω προκαλέσει πλείστες φορές να βρεθούμε τετ α τετ σε χώρο που θα διαλέξει και ο ίδιος και η κότα δεν έρχεται.... Ορισμός του πούστη. Πες του το του μαλάκα του ραουπαου, πες "ρε μαλάκα, ο kornelius σου έχει ζητήσει ραντεβού γιατί δεν πας..."

Tι έγινε ρε από το PC κοκόρια και από κοντά κοτούλες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι δεν βγαζεις κανα πμ που μου εστειλε να δουμε τι ακριβως μου γραφει....μια ζωη ψευτες και πουστηδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
:-*

Συνημμένα

• oi-fapes-einai-ametrites.jpg
    oi-fapes-einai-ametrites.jpg
    112,7 KB · Εμφανίσεις: 14

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• na-tou-klasei-tarxidia.jpg
    na-tou-klasei-tarxidia.jpg
    184,6 KB · Εμφανίσεις: 37

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Στην διάρκεια της Τρίτης έγινε γνωστό στους Γιάννη Βονόρτα, Δημήτρη Μάρκο (επικεφαλής του τμήματος scouting) και την ψυχολόγο της ακαδημίας Μαρία Ψυχουντάκη ότι λύεται η συνεργασία τους και δε θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα Μάρκος και Ψυχουντάκη αποχαιρέτησαν τα παιδιά της ακαδημίας, αλλά και τους υπαλλήλους του "Γ. Καλαφάτης" στο οποίο περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι και αυτός στην λίστα των ανθρώπων που θα λυθεί η συνεργασία τους και παρότι το πιθανότερο είναι να μην έχει ενημερωθεί στην διάρκεια της Τρίτης αυτό θα συμβεί άμεσα με τον παλαίμαχο άσο και προπονητή του τριφυλλιού να αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα πολλές περικοπές γίνονται και στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ προκειμένου στο τριφύλλι να μειωσεί και το λειτουργικό κόστος.

Όλα αυτά φυσικά έρχονται σε συνέχεια της απόφασης και για τη μείωση του μπάτζετ του Παναθηναϊκού για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα χρήματα που θα διατεθούν για μεταγραφές το καλοκαίρι. Κάτι για το οποίο είχατε διαβάσει σχετικά στο Sport24.gr

Οι αποχωρήσεις αυτές και οι περικοπές έχουν φυσικά ως στόχο το πλάνο βιωσιμότητας που πρέπει να παρουσιάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην UEFA, στον έλεγχο που θα γίνει ενόψει της άδειας που πρέπει να πάρει για την επόμενη σεζόν. Ο,τι είναι να γίνει αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Διότι μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα θα πρέπει να κατατεθεί στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία το πλάνο βιωσιμότητας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σ' αυτό το πλαίσιο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο περισσότερων περικοπών σε προσωπικό, αλλά και μειώσει συμβολαίων σε παίκτες.

Στο  ελληνικο  πρωταθλημα  πουστρακια  αλλαζουν οι  νομοι  για  να παιζεται  στην ευρωπη  ομως εχει  πουτσα   και  ειναι   μεγαλη.......για  να  δουμε  θα  καταφερετε  να παιξεται  φετος  η  θα  γελασουμε  παλι  με  τον               ευρω.......πεο ????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τα γνωστά γαυροπουστρακια βγήκαν από την τρωγλη τους

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αρχισανε τις απολύσεις οι ζελες για να παρουν λεει πιστοποιητικο βιωσιμότητος...  Χα χα χα
Καλα γιατι δεν διναν τον Μπερργκ με 7 εκ που εδιναν οι Κινέζοι; (11 πουλήθηκε ο Ιντεγιε, για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους). Ετσι θα καλυπταν καποιες τρυπες... 99 χιλιαρικα διεκδικει ο Πλατανιας σαν ποινικη ρητρα για εκπροθεσμη εξοφληση των δόσεων της αγορας Κουλιμπαλι. Παρακάλεσαν λέει τους Πλατανιανους να δεχτουν καποια μείωση, αλλα δεν δεχτηκαν. Τετοια καταντια πια; Ειλικρινα λυπαμε... Ρε πουληστε τον Μπεργκ να εξοφλησετε τον Πλατανιά και τον φουρναρη στην Παιανία που τον φεσωσατε 800 ευρω... κακομοιρηδες... Τοση κατρακυλα πια; Θα τριζουνε τα κοκκαλα του Νικολαίδη....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
Τα γνωστά γαυροπουστρακια βγήκαν από την τρωγλη τους

Μακη Αθηναια απεκτησες και αλλον πατερα μωρη τρελή
τωρα εχεις 2 ποιος την χαρη σου  :2funny:

ο πρωτος  :pipa3:
%CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%97%CE%A3.jpg

ο δευτερος  :pipa2:
hqdefault.jpg

ο "θειος"  :pipa1:
kokkalis20_0.jpg

και ο "Νονός" σου  :fuck1:
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2016_07/marinakis-savvidis_1.JPG[/img[/URL]]

Στα "γονατα" σε μεγαλωσανε δεν πιστευω να εχεις παραπονο έτσι?????

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
.

Συνημμένα