- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Εχει ξεκινήσει προσπάθεια για σουτ! Ειναι τρείς βολες!
έτσι έτσι. Για να θυμόμαστε ποιοί είστε.
Περιμένω και την απάντηση SuperMario όταν δει τη φάση.
Εχει ξεκινήσει προσπάθεια για σουτ! Ειναι τρείς βολες!
έτσι έτσι. Για να θυμόμαστε ποιοί είστε.
Περιμένω και την απάντηση SuperMario όταν δει τη φάση.
Λογικά δεν θα λένε ψέμματα, αλλα κρατάω πισινή γιατί έχει τύχει να δω αγώνες και άλλων ομάδων από ξένο stream με μετάδοση sporfm και είχαν παραποιήσει κάποια πράγματα που γίνονταν στο αγωνιστικό χώρο. Οποτε θα περιμένω να το δω και μονος μου.μααζοχα εισαι? αφου την πηρες
supermario
Αυτό άκουσα και εγώ τώρα στο SPORFM, το λέγανε 2 δημοσιογράφοι που βλέπανε το replay. Θα περιμένω να το δω και μονος όμως.
Πάντως δεν είδα κανέναν γαύρο να λέει τίποτα για την σφαγή της Barcelona και πως κέρδισαν πούστικα προχτές.
Δυστυχως οι σφαγιαστικες διαιτησιες στην Ευρωλιγκα συνεχιζονται :S
6 βολες σημερα σε 39 λεπτα νομιζω οτι ειναι αρνητικο ρεκορ στο ΟΑΚΑ
Η διοικηση πρεπει επιτελους να αντιδρασει γιατι την επομενη εβδομαδα με την Φενερ προβλεπω 90-10 :S
Αντισθένη, τα λόγια του SDNA μπορεί να λένε ότι θέλουν. Το video ομως παραμένει αληθινό, δεν αλλάζει.να και βίντεο απ' το αμερόληπτο sdna. "ή τρεις βολές ή αντιαθλητικό" λέει ο άλλος. Σοβαρά δεν υπάρχει αυτή η ξεφτίλα. Αλλά είπαμε. Καλό είναι να γίνονται κάτι τέτοια που και που για να θυμόμαστε ποιοί είστε. ;)
ok δες τη. Χωρίς πλάκα σκάνδαλο.
Ντάξ, καμιά φορά ολοι μας κάνουμε λάθη.Ναι, άλλαξα.
Καλά εκείνο είναι από τα hilight της "ένδοξης" ιστορίας σας.Εκείνο το οφσάιντ στον Κατσουράνη, θυμάσαι ε; Πριν από έξι χρόνια περίπου. Πεντακάθαρο οφσάιντ ήταν φίλε. ;)
Και μόνο που απαντά ο αντμιν(νορμάλ και χωρίς καφρίλες για να είμαι ειλικρινής) μέχρι αυτή την ώρα σε μένα και στον Μάριο δείχνει τον πόνο σας!
φιλε αν παρατησηρεις οταν πιανει ο τουρκος το χερι του τζειμς η μπαλα ειναι στον αερα κ δεν την εχει πιασει μετα την τριπλα κ ενω ο τζειμς οντως ειναι σε θεση στοπ για τριποντο δεν ακουμπαει την μπαλα διοτι μετα το σκαιμο στο παρκε και ανεβαινει προς τα χερια του τζειμς , αυτος δεν την εχει γραπωσει στα χερια του ακομα για σουτ
θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα,αλλά τέλος πάντων το έβαλα επικουρικά.
Κοίταξε. Η φάση σε όλα τα γήπεδα του σύμπαντος, όσες φορές και να γίνει, είναι δύο βολές. Μόνο χτες, τη συγκεκριμένη στιγμή (έκρινε παιχνίδι) και για τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν τρεις. Προσωπικά ειλικρινά στα παπάρια μου και αν χάνατε και τώρα που νικήσατε. Οχτακόσιους αγώνες έχει ακόμα άλλωστε. Απλά έψαχνα κάποιον με θάρρος μεταξύ σας να πει την αλήθεια για τη φάση η οποία είναι τόσο ξεκάθαρη όσο δεν πάει. Αλλά όπως είπα και προηγουμένως, πολύ καλό είναι να γίνονται κάτι τέτοια που και που για να πέφτουν οι μάσκες. Τέλος μ' αυτό το θέμα από μένα και πάμ' παρακάτω. Καλημέρα.Καποιοι οπαδοι της πιο ευνοιμενης ομαδας στην Ευρωπη τα τελευταια χρονια (του γαυρου) "ντυθηκαν" χτες Τουρκοι
και διαμαρτυρονται για μια εντελως ξεκαθαρη φαση
Το κομπλεξ τους απεναντι στον αυτοκρατορα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ειναι τεραστιο
Τα λεμε τη Δευτερα . . .