You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
stogian 13 thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
H ομάδα έφτασε στον πάτο του πηγαδιού, με έναν τσαρλατάνο προπονητή - μάνατζερ στον οποίο για έναν ανεξήγητο λόγο του έδωσαν εν λευκώ την ομάδα και να που καταλήξαμε. Ευτυχώς, τώρα ανέλαβε προπονητής ένα παιδί που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στο σύλλογο στις μεγάλες του δόξες και έφυγε αηδιασμένος όταν εδώ επικρατησε ο κόκκινος καρκίνος με τις παράγκες, τους θείους και τους κοκκαλιάρηδες. Παρών τόσο στο 0-1 επί του Άγιαξ, όσο και στο ματς του παπουτσέλη, όπου ένα δικό του φαουλ 3 μέτρα έξω απ την περιοχή να βαφτιστεί πέναλτι με το έτσι θέλω, για να πάρουν πρωτάθλημα οι καρλότες του Πειραιά. Αυτό που θέλει τώρα η ομάδα είναι υπομονή και στήριξη από εμάς και τα θετικά αποτελέσματα δε θα αργήσουν να έρθουν.Ναι ρε φίλε απλά μιλάνε οι γαύροι για ευρώπη που στα καλύτερα τους το μονο που κατάφεραν είναι να χάσουν και το CL. Ο Παναθηναϊκός στα καλύτερα του πήγαινε 4αδες, 8αδες και καμια ντουζίνες φορες στους 16.
ΥΓ: Στήριξη και στο κορυφαίο λίμπερο που πέρασε ποτέ απ τον Παναθηναϊκό "Μαρίνο είμαστε μαζί σου, κάνε αυτά που πρέπει"
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
H ομάδα έφτασε στον πάτο του πηγαδιού, με έναν τσαρλατάνο προπονητή - μάνατζερ στον οποίο για έναν ανεξήγητο λόγο του έδωσαν εν λευκώ την ομάδα και να που καταλήξαμε. Ευτυχώς, τώρα ανέλαβε προπονητής ένα παιδί που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στο σύλλογο στις μεγάλες του δόξες και έφυγε αηδιασμένος όταν εδώ επικρατησε ο κόκκινος καρκίνος με τις παράγκες, τους θείους και τους κοκκαλιάρηδες. Παρών τόσο στο 0-1 επί του Άγιαξ, όσο και στο ματς του παπουτσέλη, όπου ένα δικό του φαουλ 3 μέτρα έξω απ την περιοχή να βαφτιστεί πέναλτι με το έτσι θέλω, για να πάρουν πρωτάθλημα οι καρλότες του Πειραιά. Αυτό που θέλει τώρα η ομάδα είναι υπομονή και στήριξη από εμάς και τα θετικά αποτελέσματα δε θα αργήσουν να έρθουν.
ΥΓ: Στήριξη και στο κορυφαίο λίμπερο που πέρασε ποτέ απ τον Παναθηναϊκό "Μαρίνο είμαστε μαζί σου, κάνε αυτά που πρέπει"
φιλε μου εγω αυτα τα ακουω βερεσε... αλλο παιχτης αλλο προπονητης... απο τις πρωτες δηλωσεις μοιαζει σοβαρος (ποιο σοβαρος απο στραματσονι)
θα δουμε εγω για φετος δεν του χρεωνω τπτ του ουζουνιδι και Β να πεσει...
Σαφώς και δε λέω ότι επειδή ήταν μεγάλος παίκτης θα γίνει και μεγάλος προπονητής, αλλά στην πορεία του 96 ήταν απ τους ακρογωνιαίους λίθους, γι αυτό και τον συμπαθώ.φιλε μου εγω αυτα τα ακουω βερεσε... αλλο παιχτης αλλο προπονητης... απο τις πρωτες δηλωσεις μοιαζει σοβαρος (ποιο σοβαρος απο στραματσονι)
θα δουμε εγω για φετος δεν του χρεωνω τπτ του ουζουνιδι και Β να πεσει...
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
[move][size=14pt]Το ρεκόρ έσπασε![/size][/move]
Και ναι είναι γεγονός! Το ρεκόρ έσπασε! [size=16pt]Είστε η ομάδα με τα περισσότερα σερί ματς στην ιστορία του Europa League που δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης[/size].
τελική συγκομιδή και φετινά στατιστικά:
- μόνο ένας βαθμός (μαζί με Κόνιασπορ)
- παθητικό γκολ -10 (πάλι μαζί με Κόνιασπορ)
- περισσότερες κίτρινες και κόκκινες κάρτες.
συγχαρητήρια για όλα παιδιά.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Καλό ή κακό τώρα αυτό; Εγώ είμαι 50-50... In Xavi we trust λοιπόν.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
μετα τους προπονητες ο θρυλος διωχνει και προεδρους...πιπα κωλο σας πηγαίνουμε πουτανακια...
είναι κριμα να μην υπαρχει κανας συγγενης του να του παιρνει το λαπτοπ ώστε να μην βγαζει ανακοινώσεις ο τρακης όταν είναι μαστουρωμενος..τζαμπα ξεφτυλιζεται μετα... :'(
και φυσικα οι ΑΡΔ το βιολι τους : ότι και καλα φταιει ο αχαριστος κοσμος για ο,τι επακολουθησε και ότι θα πεσει η σπαρτη ξανα στα τοπικα...δωσε σανο στα προβατα...
είναι κριμα να μην υπαρχει κανας συγγενης του να του παιρνει το λαπτοπ ώστε να μην βγαζει ανακοινώσεις ο τρακης όταν είναι μαστουρωμενος..τζαμπα ξεφτυλιζεται μετα... :'(
και φυσικα οι ΑΡΔ το βιολι τους : ότι και καλα φταιει ο αχαριστος κοσμος για ο,τι επακολουθησε και ότι θα πεσει η σπαρτη ξανα στα τοπικα...δωσε σανο στα προβατα...
μετα τους προπονητες ο θρυλος διωχνει και προεδρους...πιπα κωλο σας πηγαίνουμε πουτανακια...
πεπέρι ( )στο στόμα κι εσύ με τόσες κακές κουβέντες που λες...
Χίλια μπράβο στον ΟΦΗ και στον Ηρακλή που έπαιξαν το ματς στα ΊΣΙΑ
στα ισα ή στα ισια......
Το ίσια κάτι από χύσια μου φέρνει.....
αχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις