SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Εγινε κανα deal με NIKE?
Εγινε κανα deal με NIKE?
Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια χορταστική μπάλα, πίεση ψηλά, συνδυασμοί και το κυριότερο πάαααααρα πολλές ευκαιρίες!
Η συνέχεια θα δείξει αλλά όταν έχεις πάγκο Εμποκού, Βίγια, Λέτο και έρχεται και ο Σαμπά (και χωρίς τραυματία Μολέδο) ανησυχείς λιγότερο.
Περιμένω πως και πως την ερχόμενη εβδομάδα, μπάσκετ-ποδόσφαιρο.
Και ομως μαγκες εδω ειμαστε 2016 και ακομα υπαρχουν καφροι που θα κορδονωνται οταν θα αφηγουντε ιστοριες οπως τοτε που μαχαιρωσαν καποιον η τον σαπισαν στο ξυλο και τον αφησανε αναπηρο....μαγκες μου πρασινοι κοκκινοι κιτρινοι και μαυροι δεν θα γινετε ανθρωποι ποτε....χειροτεροι κι απο ζωα....σας ευχαμαι ολοψυχα τον χειροτερο καρκινο και καλο ψοφο μπας και δει λιγο προκοπη και η ελλαδιτσα μας....
καλα ρε φιλε η Ελλαδιτσα σου μια ζωη ελλαδιτσα θα ειναι και δεν θα παει μπροστα ποτε... γι αυτο δεν φταινε μονο οι καφροι... μανουλα και πατερουλι ειχαν και αυτοι που δεν τους αναθρεψαν σωστα... σχολειο πηγαν και αυτοι που δεν του εμαθαν οι δασκαλοι τους παιδεια...
και αυτοι με την σειρα τους στα παιδια τους και παει λεγοντας....
η σαπιλα φιλε ειναι παντου στην Ελλαδιτσα γιατι ολοι ευχομαστε να ψοφησει ο διπλανος μας... γι αυτο αυτοι που φευγουν εξω διαπρεπουν γιατι δεν εχουν την σαπιλα να του τραβαει κατω.....
καλα αυτο το ποστ απο πανω καποιος μοντερετορ να το διαγραψει εχει παρει αμπαριζα ολους τους κανονες του φορουμ.... για να μην πω για νομους του κρατους....
ο χθεσινος αγιαξ ηταν μια ομαδα οργανωμενη και απλα καληΟ γραφικός ο Αναστασίου έβγαινε και έλεγε πριν από κάποιες μέρες κάτι για το ότι ο Άγιαξ δεν έχει τύχη κλπ..
εχεις φαει και συ το παραμυθι οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος απο περυσι και οτι εχει ομαδαραo πουστης θα τερματισει με μάξιμουμ 3 βαθμούς στον ομιλο...και αυτό μονο αν παιζει τελευταια αγωνιστικη με καμια αδιαφορη ομαδα εντος....κλασικα πραγματα δηλαδή για μια ομαδα που εχει να κερδισει σε ομιλους 4!!!!!!!!!!! χρονια...
ο αγιαξ είναι χειρότερος από την θελτα και την στανταρ....
οσο προχωραει η χρονια το ξεβράκωμα θα συνεχιζετε...ηδη χασαμε έναν υπερπαικτη..τον βουλγαρο ιβανοφ που τον παρουσιαζαν σαν παιχταρα...θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα σαπακια των οποιων ουτε τα ονόματα δεν ξερω...
και τον γεναρη καινούριοι 10 παιχτες και ξανα το παραμυθι από την αρχη...
εννοείται πως εχουμε καλυτερη ομαδα από περυσι...με τον νεκρο ιντεγιε περυσι δεν πηραμε το πρωταθλημα με 30 βαθμούς διαφορα και πηραμε 9 βαθμούς στον τσουλου???? αλλαξε κατι από περυσι για τον νεκρο ιντεγιε που δεν το ξερω?εχεις φαει και συ το παραμυθι οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος απο περυσι και οτι εχει ομαδαρα
θα αρχισουν και για σας τα γλεντια σε λιγο, μη κοιτας που τωρα παιζαται με τη βεροια και αναστηθηκαν οι νεκροι(βλεπε ιντεγιε) και τους παλεμαχους της γιουνγκ μποις
κατσε να ερθει καποιο πιο δυσκολο ματσακι και θα δεις πως θα σφιξουν οι κωλοι
εδω θα ειμαστε να τα λεμε[glow=red,2,300]εννοείται πως εχουμε καλυτερη ομαδα από περυσι[/glow]...με τον νεκρο ιντεγιε περυσι δεν πηραμε το πρωταθλημα με 30 βαθμούς διαφορα και πηραμε 9 βαθμούς στον τσουλου???? αλλαξε κατι από περυσι για τον νεκρο ιντεγιε που δεν το ξερω?
τι εννοεις μου κανει ρε μεγαλε? για να παρουμε το γιουροπα λινγκ δεν μου κανει...για να τρυπησω τον ιβανοφ και τον κουτρουμπη και να παρω ξανα το πρωταθλημα μου κανει και με παρακανει...εδω θα ειμαστε να τα λεμε
αυτα θα φανουν στην πραξη, τωρα κανουμε εκτιμησεις
οσο για τον ιντεγιε, αν εσενα σου κανει παω πασο
το οτι πιστευεις οτι θα παρεις το europa league το κραταωτι εννοεις μου κανει ρε μεγαλε? για να παρουμε το γιουροπα λινγκ δεν μου κανει...για να τρυπησω τον ιβανοφ και τον κουτρουμπη και να παρω ξανα το πρωταθλημα μου κανει και με παρακανει...
το οτι πιστευεις οτι θα παρεις το europa league το κραταω
οσο για το πρωταθλημα εχω ξαναγραψει οτι ο ολυμπιακος ειναι το φαβορι
οσο για τον ιντεγιε πιστευω οτι ειναι της πλακας
το εξελαβα σαν ερωτηση, επειδη το διαβασα γρηγοραΤο αντίθετο είπε, ξαναδιάβασε τι γράφει