Ναι εσείς όμως ξέρετε από πούτσα στον κώλο ;)Απο βιντεακια και cdακια μονο εσεις ξερετε. Στειλτε το στη FIBA...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Aκριβως. Αλλα να την βαζουμε. ;)Ναι εσείς όμως ξέρετε από πούτσα στον κώλο ;)
με έκανες και γέλασα είστε μικροτσουτσουνι ....κατά βάθος έλα πες την αλήθεια σας αρέσει η Πράσινη πούτσα στον κώλο σας π.χ όπως η χθεσινή...Aκριβως. Αλλα να την βαζουμε. ;)
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Μας εχεις δοκιμασει ολους και διαπιστοσες οτι ειμαστε μικροτουτσοινοι;;; Μηπως ειναι χαλαρομενος ο σφιχτηρας σου και τους νιωθεις ολους μικρους; Για κοιταξε το... Ρωτα τον λιλα τι πρεπει να κανεις για να νιωθεις τα ακριβη μεγεθη. Οσο για το μπασκετ, βιαζεσαι πολυ να μιλησεις. Κυριακη κοντη γιορτη λενε στο χωριο μου...με έκανες και γέλασα είστε μικροτσουτσουνι ....κατά βάθος έλα πες την αλήθεια σας αρέσει η Πράσινη πούτσα στον κώλο σας π.χ όπως η χθεσινή...
Έτσι έχω μάθει τύπε ότι είσαι μικροτσουτσουνος απο τον φίλο σου τον λιλα και σου αρεσουν οι γιατί από την πολύ μαλάκια ,σου έχει ανέβη το σπέρμα στον εγκέφαλο ..και τον εκαψες...Μας εχεις δοκιμασει ολους και διαπιστοσες οτι ειμαστε μικροτουτσοινοι;;; Μηπως ειναι χαλαρομενος ο σφιχτηρας σου και τους νιωθεις ολους μικρους; Για κοιταξε το... Ρωτα τον λιλα τι πρεπει να κανεις για να νιωθεις τα ακριβη μεγεθη. Οσο για το μπασκετ, βιαζεσαι πολυ να μιλησεις. Κυριακη κοντη γιορτη λενε στο χωριο μου...
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ελα να δοκιμασεις. Μη βασιζεσαι σε γνωμες αλλων, παρα μονο στη δικια σου. Εχεις τα αρχιδια;Έτσι έχω μάθει τύπε ότι είσαι μικροτσουτσουνος απο τον φίλο σου τον λιλα και σου αρεσουν οι γιατί από την πολύ μαλάκια ,σου έχει ανέβη το σπέρμα στον εγκέφαλο ..και τον εκαψες...
Πότε γουστάρεις πουστάρα του πληκτρολογίου να σε πάρω από κώλο μέχρι τον πειραια ασάλιωτα...Ελα να δοκιμασεις. Μη βασιζεσαι σε γνωμες αλλων, παρα μονο στη δικια σου. Εχεις τα αρχιδια;
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ελα να δοκιμασεις. Μη βασιζεσαι σε γνωμες αλλων, παρα μονο στη δικια σου. Εχεις τα αρχιδια;Έτσι έχω μάθει τύπε ότι είσαι μικροτσουτσουνος απο τον φίλο σου τον λιλα και σου αρεσουν οι γιατί από την πολύ μαλάκια ,σου έχει ανέβη το σπέρμα στον εγκέφαλο ..και τον εκαψες...
Πιες το γαλατακι σου και πεσε για υπνο πριν καταλαβει ο μπαμπας σου οτι εισαι ξυπνια, στο bou και δεν διαβαζεις για τις εξετασεις...Έτσι έχω μάθει τύπε ότι είσαι μικροτσουτσουνος απο τον φίλο σου τον λιλα και σου αρεσουν οι γιατί από την πολύ μαλάκια ,σου έχει ανέβη το σπέρμα στον εγκέφαλο ..και τον εκαψες...
Μαλάκα τον έκαψες και ποσταρεις τα ίδια ...Ελα να δοκιμασεις. Μη βασιζεσαι σε γνωμες αλλων, παρα μονο στη δικια σου. Εχεις τα αρχιδια;Πιες το γαλατακι σου και πεσε για υπνο πριν καταλαβει ο μπαμπας σου οτι εισαι ξυπνια, στο bou και δεν διαβαζεις για τις εξετασεις...
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
κοιμησου σου ειπα μωρη τσουλιτσα...Μαλάκα τον έκαψες και ποσταρεις τα ίδια ...
Δεν μου απάντησες όμως πουστάρα πότε θες να σε γαμήσω όχι τίποτα άλλο να σε βάλω στο προγραμα..κοιμησου σου ειπα μωρη τσουλιτσα...
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
οταν σου τελειωσει η περιοδος, πεστο μου να το κανονισουμε.Δεν μου απάντησες όμως πουστάρα πότε θες να σε γαμήσω όχι τίποτα άλλο να σε βάλω στο προγραμα..
Ρε έλα να σε γαμήσω θα σου αρέσει θα είμαι και τρυφερός ....μόνο από κώλο θα σε πάρω... παλιό κότα μόνο στο πληκτρολόγιο είσαι ...οταν σου τελειωσει η περιοδος.
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Νανακια τωρα κουκλιτσα... Αλλαξε σερβιετα πρωταΡε έλα να σε γαμήσω θα σου αρέσει θα είμαι και τρυφερός ....μόνο από κώλο θα σε πάρω... παλιό κότα μόνο στο πληκτρολόγιο είσαι ...
Συνημμένα
Καλά μαλάκα επειδη βαρέθηκα να σε περνώ πίπα κώλο ,ξανά έλα αύριο για δεύτερο γύρο μέχρι τότε μπορείς να βαλεις στον κώλο σου ένα μπουκάλι.. και να ονειρεύεσαι την πούτσα που θα φας πάλη αύριο..Νανακια τωρα κουκλιτσα... Αλλαξε σερβιετα πρωτα
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
[size=25pt]Ζιλμπέρτο: «Θέλω να μιλάμε μόνο για τον Παναθηναϊκό, όχι για τον Ολυμπιακό»[/size]
Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εστιάσει στη δική του αξία και να αφήσει στην άκρη την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες εξέφρασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος σε Μέσα της ομογένειας:
«Όταν ήρθα εδώ για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής, μιλούσαμε για τη μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει πλέον να σταθούμε στη δυναμική του Παναθηναϊκού και να μην ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό. Θέλω να αλλάξει αυτό. Θέλω να μιλάμε μόνο για τον Παναθηναϊκό και να μην κοιτάμε τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες. Θα προσπαθήσω να δουλέψω αρκετά σκληρά για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, σπουδαίο χαρακτήρα και υπέροχους οπαδούς. Και πιστεύω στη δύναμη αυτής της ομάδας, στη δύναμη που έχει ο καθένας να πετύχει σημαντικά πράγματα».
τα τελευταία 25 χρόνια πρέπει να η πρωτη φορα που ακουω μια σοβαρη δήλωση με προοπτικη απο τον ποδοσφαιρικο παναθηναικό
διοτι ολο γκαριζαμε και στο τελος μας πηδαγαν, ενω πρεπει να γινει το αντιθετο
τελοσπαντων για μενα θα κριθει ο ζιλμπερτο στους παιχτες που θα εγκρίνει, στο κλιμα που θα δημιουργήσει στην ομάδα και στο τι θα γίνει με τον στραματσονι
ειναι βαρυ και δυσκολο το εργο που αναλαμβανει, απο το αποτελεσμα θα κριθει
Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εστιάσει στη δική του αξία και να αφήσει στην άκρη την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες εξέφρασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος σε Μέσα της ομογένειας:
«Όταν ήρθα εδώ για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής, μιλούσαμε για τη μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει πλέον να σταθούμε στη δυναμική του Παναθηναϊκού και να μην ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό. Θέλω να αλλάξει αυτό. Θέλω να μιλάμε μόνο για τον Παναθηναϊκό και να μην κοιτάμε τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες. Θα προσπαθήσω να δουλέψω αρκετά σκληρά για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, σπουδαίο χαρακτήρα και υπέροχους οπαδούς. Και πιστεύω στη δύναμη αυτής της ομάδας, στη δύναμη που έχει ο καθένας να πετύχει σημαντικά πράγματα».
τα τελευταία 25 χρόνια πρέπει να η πρωτη φορα που ακουω μια σοβαρη δήλωση με προοπτικη απο τον ποδοσφαιρικο παναθηναικό
διοτι ολο γκαριζαμε και στο τελος μας πηδαγαν, ενω πρεπει να γινει το αντιθετο
τελοσπαντων για μενα θα κριθει ο ζιλμπερτο στους παιχτες που θα εγκρίνει, στο κλιμα που θα δημιουργήσει στην ομάδα και στο τι θα γίνει με τον στραματσονι
ειναι βαρυ και δυσκολο το εργο που αναλαμβανει, απο το αποτελεσμα θα κριθει
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.