Εγώ θα σου κάνω μια απλή ερώτηση, την έκανα και σε άλλον οπαδό της ομάδας σου και δεν απάντησε. Οκ, εμείς τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κάνει τίποτα στας ευρώπας (αν και ο αποκλεισμός της Ρόμα το 2010 δεν είναι και τόσο παλιός), εσείς μετά τον αποκλεισμό της Μονακό το 1993 ποια άλλη μεγάλη ομάδα έχετε αποκλείσει. Το ότι μπαίνετε κάθε χρόνο στους ομίλους ως διορισμένοι πρωταθλητές στην Ελλάδα δε συνιστά επιτυχία, καθώς τις περισσότερες φορές τερματίζετε τρίτοι ή τέταρτοι.και σου ξαναλεω χαζουλη δεν προσπαθησα να μειωσω την επιτυχια που εχεις στο μυαλο σου.ειπα οτι αναγνωριζω πως καποιες χρονιες πηγατε καλα.επισημανα τη πραγματικοτητα, οτι δηλαδη η νομοθεσια η δομη και η οικονομια του ευρωπαικου ποδοσφαιρου εχουν αλλαξει τα τελευταια 20 χρονια και ΠΛΕΟΝ(το γραφω με κεφαλαια για να μην μπερδεψεις για τριτη φορα το νοημα της κουβεντας)πλεον λοιπον (δλδ απο σημερα και επειτα)ειναι σχεδον απιθανο μια αδυναμη οικονομικα ομαδα να κοντραρει τα μεγαθηρια αρα να παρει κουπα στην ευρωπη.αυτο ακριβως εννοω,τιποτα αλλο γκε γκε?ομαδες με ευρωπαικη ιστορια φιλαρακι επιμενω,εχουν κουπες.παρε για παραδειγμα το μπασκετ. ειπε ποτε κανενας πω πω μαλακα παιζουμε με τη θρυλικη καρσιγιακα που το 1968 ειχε παει τελικο ευρωπαικου κυπελλου?δε νομιζω.το βαζελο και το γαυρο στο μπασκετ τους φοβουντε ομως γιατι εχουν παρει 9 απο το 96
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
δεν εχω αποκλεισει δυστηχως καμμια φιλε αλλα ειχα τη τιμη να κερδισω γιουβε ατλετικο μπενφικα αρσεναλ τετρακις,μπορουσια μαντσεστερ αντερλεχτ κ.α.
και οπως το βλεπω ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να εχω κανει δυστηχως μπαγιερν μπαρτσα ρεαλ και λοιπες μαλλον θα δυσκολευαν πολυ ακομα και το δομαζο
και οπως το βλεπω ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να εχω κανει δυστηχως μπαγιερν μπαρτσα ρεαλ και λοιπες μαλλον θα δυσκολευαν πολυ ακομα και το δομαζο
Τις κέρδισες σε ματς δίχως σημασία. ΟΚ, μπάρτσα και ρεαλ δεν μπορεις να τις αποκλείσεις, αλλά δε σου έτυχαν κιόλας τέτοιες, πχ την μπορντο το 10 δεν μπορούσες? την ανόρθωση το 2008? την μέταλιστ το 2012, τη λεβάντε το 2013, την ντνιεπρ το 2014 και δεν μπαινω καν στον κόπο να θυμηθώ άλλα ευρωπαϊκά μεγαθήρια (φερεντσβάρος κλπ) που σε έχουν αποκλείσει κατά καιρούς....δεν εχω αποκλεισει δυστηχως καμμια φιλε αλλα ειχα τη τιμη να κερδισω γιουβε ατλετικο μπενφικα αρσεναλ τετρακις,μπορουσια μαντσεστερ αντερλεχτ κ.α.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και σου ξαναλεω χαζουλη δεν προσπαθησα να μειωσω την επιτυχια που εχεις στο μυαλο σου.ειπα οτι αναγνωριζω πως καποιες χρονιες πηγατε καλα.επισημανα τη πραγματικοτητα, οτι δηλαδη η νομοθεσια η δομη και η οικονομια του ευρωπαικου ποδοσφαιρου εχουν αλλαξει τα τελευταια 20 χρονια και ΠΛΕΟΝ(το γραφω με κεφαλαια για να μην μπερδεψεις για τριτη φορα το νοημα της κουβεντας)πλεον λοιπον (δλδ απο σημερα και επειτα)ειναι σχεδον απιθανο μια αδυναμη οικονομικα ομαδα να κοντραρει τα μεγαθηρια αρα να παρει κουπα στην ευρωπη.αυτο ακριβως εννοω,τιποτα αλλο γκε γκε?ομαδες με ευρωπαικη ιστορια φιλαρακι επιμενω,εχουν κουπες.παρε για παραδειγμα το μπασκετ. ειπε ποτε κανενας πω πω μαλακα παιζουμε με τη θρυλικη καρσιγιακα που το 1968 ειχε παει τελικο ευρωπαικου κυπελλου?δε νομιζω.το βαζελο και το γαυρο στο μπασκετ τους φοβουντε ομως γιατι εχουν παρει 9 απο το 96
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΧΑΛΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! Ή ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ? Άντε γιατί θα τρελαθούμε και θα ξεχάσουμε και τα Ελληνικά με εσάς τους γαύρους που ζείτε σε άλλο κόσμο!!!!
Τώρα το τι θεωρείς εσύ ιστορία για το δικό σου μυαλό και την δικη σου γαυρικη κοσμοθεωρία είναι δικαίωμα σου, πετάει ο γάιδαρος? Aμε για σένα πετάει! Εάν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά ανοίγουμε τα βιβλία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας με τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές στιγμές του πλανήτη και μέσα σε αυτές βρίσκετε και το έπος του Παναθηναϊκού που έφτασε στον τελικό της Ευρώπης, παίζοντας με τον μεγάλο Άγιαξ του Johan Cruyff!
Εσύ που είσαι ανυπαρκτουλης και πουθενάς δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις την ιστορική επιτυχία, για αυτό μείνε στον γάιδαρο!
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
ειμαι ντεφορμε το φεβρουαριο γιατι σε καθαριζω απο δεκεμβριο τι να κανουμε ρε φιλε εσυ νομιζεις οτι το μπραντ της ομαδας σου ειναι αντε βαρια βαρια μετα τη μαντσεστερ,who is giourkas motherfucker?μεχρι που τρως τις φαπες απο τις οντενσε και ξενερωνεις.εγω ξερω οτι οι ελληνικες ομαδες ειναι για το πουτσο,ειναι χειροτερες απο μεταλιστ και ντνιεπρ και με πολυ λιγοτερα λεφτα.εσυ δε μπορεις να σταυρωσεις ομιλους και εγω προκριση,μιλαει απο μονο του το πραγμα.οι παιχτες ειναι αντιεπαγγελματιες,οι διοικησεις παιζουν μπαλα στα χαρτια και κανουν τισ μπιζνες τους και η μπαλα ειναι να καταστρεψω το συστημα του αντιπαλου .και μεις ειμαστε τα αρρωστα κοροιδα
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΧΑΛΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! Ή ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ? Άντε γιατί θα τρελαθούμε και θα ξεχάσουμε και τα Ελληνικά με εσάς τους γαύρους που ζείτε σε άλλο κόσμο!!!!
Εάν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά ανοίγουμε τα βιβλία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας με τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές στιγμές του πλανήτη και μέσα σε αυτές βρίσκετε και το έπος του Παναθηναϊκού που έφτασε στον τελικό της Ευρώπης, παίζοντας με τον μεγάλο Άγιαξ του Johan Cruyff!
πεφτω και παιρνω 20 για παρτη σου.καλξνυχτα καλα να περναμε να σας κερδισουμε και του χρονου,και μιας και με ρωτησε ο κρνηλιος πριν πιο ευρωπαικο μεγαθηριο εχουμε κερδισει τα τα τελευταια χρονια....το βαζελο!!
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειμαι ντεφορμε το φεβρουαριο γιατι σε καθαριζω απο δεκεμβριο τι να κανουμε ρε φιλε εσυ νομιζεις οτι το μπραντ της ομαδας σου ειναι αντε βαρια βαρια μετα τη μαντσεστερ,who is giourkas motherfucker?μεχρι που τρως τις φαπες απο τις οντενσε και ξενερωνεις.εγω ξερω οτι οι ελληνικες ομαδες ειναι για το πουτσο,ειναι χειροτερες απο μεταλιστ και ντνιεπρ και με πολυ λιγοτερα λεφτα.εσυ δε μπορεις να σταυρωσεις ομιλους και εγω προκριση,μιλαει απο μονο του το πραγμα.οι παιχτες ειναι αντιεπαγγελματιες,οι διοικησεις παιζουν μπαλα στα χαρτια και κανουν τισ μπιζνες τους και η μπαλα ειναι να καταστρεψω το συστημα του αντιπαλου .και μεις ειμαστε τα αρρωστα κοροιδα
Για αυτό σου λέω αστο καλύτερα εδω και τόση ώρα σε γλεντάω, δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα οποτε πιάσε άλλο θέμα όπως κανεις τώρα. Άντε γιατί είσαι που είσαι άσχετος και δεν ξέρεις τι λες, θα ξεχάσουμε και αυτά που έχει γραμμένα ως ιστορικές επιτυχίες και η ίδια η UEFA. Όταν φτάσεις τις δικες μου επιτυχές έλα να μου την πεις ανυπαρκτουλη γιατί μέχρι τώρα σε 90 χρονια ιστοριάς σε χύνει κάθε χρόνο όλη η Ευρώπη.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Για αυτό σου λέω αστο καλύτερα εδω και τόση ώρα σε γλεντάω, δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα οποτε πιάσε άλλο θέμα όπως κανεις τώρα. Άντε γιατί είσαι που είσαι άσχετος και δεν ξέρεις τι λες, θα ξεχάσουμε και αυτά που έχει γραμμένα ως ιστορικές επιτυχίες και η ίδια η UEFA. Όταν φτάσεις τις δικες μου επιτυχές έλα να μου την πεις ανυπαρκτουλη γιατί μέχρι τώρα σε 90 χρονια ιστοριάς σε χύνει κάθε χρόνο όλη η Ευρώπη.
Και μάλιστα είναι σαδιστές εκεί στας Ευρώπας, τον αφήνουν μέχρι τελευταία αγωνιστική να νομίζει ότι μπορεί να προκριθεί και τσουπ, του τον φοράνε!
Επίσημο πουτανάκι λέμεεεεεεεεε
Χτες πάντως χάσαμε από ανυπαρξία για άλλη μια φορά από τον πουστοΙταλό μας τον προπονητή, ο θεός να τον κάνει, και λιγότερο από την διαιτησία.
Οταν λέει ότι κατεβαίνεις για ισοπαλία... :S :S :S
Πες τα χρυσόστομε !!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους κι ένας Παναθηναϊκός στο thrent ! Τόση ώρα παλευαμε εγώ με τον σουπερ μαριο μόνοι μας με γραφικούς γαύρους όπως πχ αντισθένης.Και μάλιστα είναι σαδιστές εκεί στας Ευρώπας, τον αφήνουν μέχρι τελευταία αγωνιστική να νομίζει ότι μπορεί να προκριθεί και τσουπ, του τον φοράνε!
Χτες πάντως χάσαμε από ανυπαρξία για άλλη μια φορά από τον πουστοΙταλό μας τον προπονητή, ο θεός να τον κάνει, και λιγότερο από την διαιτησία.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και μάλιστα είναι σαδιστές εκεί στας Ευρώπας, τον αφήνουν μέχρι τελευταία αγωνιστική να νομίζει ότι μπορεί να προκριθεί και τσουπ, του τον φοράνε!
Έτσι, πίπα κώλο εμπλοκή τους πάνε και το παραδέχονται οι ίδιοι, κάθε χρόνο κράζουν τον χοντρό για τις δήθεν πορείες που κάνουν στην ευρώπη.
Τον αγώνα φιλε τον χάσαμε μονοι μας! Χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται να το καθαρίσουμε. Και δεύτερον ως γνωστών όταν δεν μπορούν πάντα τα κοράκια να βοηθήσουν με ένα γκολ offside (σήμερα) ή πέναλτι.
Για τον προπονητή τι να πω, έχεις δίκιο αλλα δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ, οι ίδιοι οι παίχτες δείξανε στο γήπεδο τι μπορούσανε να κάνουν, οι αλλαγές που μπήκαν δεν τα δώσανε όλα όπως οι πρώτοι που βγήκαν.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βγάζουν όμως γλώσσα και πουλάνε και υφάκι....
Κλασικοί γαύροι!
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
παρτε το πρεφα εμεις θα παρουμε το κυπελο ουεφα
ετσι φωναζαμε με την ντορτμουντ στη τουμπα, θελει και λιγο ειρωνια το πραγμα γιατι καμια ελληνικη ομαδα δεν μπορει να παρει ευρωπαικο τιτλο με τετοιο καραγκιοζ μπερτε πρωταθλημα που εχουμε, εχεις δυνατο πρωταθλημα στην χωρα σου διακρινεσαι και στη ευρωπη εχεις της πλακας πρωταθλημα πας για φουντο στη ευρωπη
ετσι φωναζαμε με την ντορτμουντ στη τουμπα, θελει και λιγο ειρωνια το πραγμα γιατι καμια ελληνικη ομαδα δεν μπορει να παρει ευρωπαικο τιτλο με τετοιο καραγκιοζ μπερτε πρωταθλημα που εχουμε, εχεις δυνατο πρωταθλημα στην χωρα σου διακρινεσαι και στη ευρωπη εχεις της πλακας πρωταθλημα πας για φουντο στη ευρωπη
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
ετσι ειναι συμφωνουμε απολυταΚαι μάλιστα είναι σαδιστές εκεί στας Ευρώπας, τον αφήνουν μέχρι τελευταία αγωνιστική να νομίζει ότι μπορεί να προκριθεί και τσουπ, του τον φοράνε!
[glow=red,2,300]Χτες πάντως χάσαμε από ανυπαρξία για άλλη μια φορά από τον πουστοΙταλό μας τον προπονητή, ο θεός να τον κάνει, και λιγότερο από την διαιτησία.
Οταν λέει ότι κατεβαίνεις για ισοπαλία... :S :S :S[/glow]
οπως επισης τραγικη η ανακοινωση της παε
και το κακο ειναι οτι αυτο το γαιτανακι το συνεχησαν και οι παιχτες, ολοι στις δηλωσεις και ο παπαρας ο ιταλος μιλαγαν για τη διαιτησια. Λοιπον αυτη η ιστορια να τελειωσει καπου γιατι η ομαδα αγωνιστικα ειναι μπουρδελο και εμεις ασχολουμαστε ολη την ωρα με τη διαιτησια. Οταν εφυγε ο Αναστασιου ημασταν μπροστα απο την Αεκ και τωρα κοντευουμε να μεινουμε καμμια δεκαρια βαθμους μακρια απο τη χειροτερη Αεκ ολων των εποχων
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1-0 ήταν το σκορ και έγινε 1-1 με ένα αντικανονικό γκολ! Ξεφτίλες!
Όταν προηγηθήκαμε έκανα 1 λεπτό να πανηγυρίσω γιατί δεν πίστευα πως δεν το ακύρωσε! Έλεγα δεν γίνετε να μην το έδωσε offside!
Εκεί έχετε καταντήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
Όταν προηγηθήκαμε έκανα 1 λεπτό να πανηγυρίσω γιατί δεν πίστευα πως δεν το ακύρωσε! Έλεγα δεν γίνετε να μην το έδωσε offside!
Εκεί έχετε καταντήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
δεν πρεπει να γινονται επεισοδια στα γηπεδα και να μπαινουν οι οπαδοι μεσα στο γηπεδο, στριγκ πρεπει να πεταμε σε καθε αθλιο διαιτητη μεχρι να διακομοδησουμε τελειως το σαθρο συστημα του ποδοσφαιρου. αν σε καθε στραβο σφυριγμα πετουσαμε μεσα 30000 στριγκ θα γινοταν μεγαλος ντορος και θα ταρακουνιωταν γερα τα θεμελια το ελληνικου ποδοσφαιρου.
αλλα με τοσα στριγκακια οι γκομενες και οι γυναικες μας δεν θα ειχαν βρακι να φορεσουν
χαλαλι ομως αν ειναι να φτιαξει το ποδοσφαιρο
αλλα με τοσα στριγκακια οι γκομενες και οι γυναικες μας δεν θα ειχαν βρακι να φορεσουν
χαλαλι ομως αν ειναι να φτιαξει το ποδοσφαιρο
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Τύπε βγήκα στα καπάκια μετά το ματς....πριν καμιά ώρα γύρισα, γι'αυτό και δεν έγραψα.Πες τα χρυσόστομε !!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους κι ένας Παναθηναϊκός στο thrent ! Τόση ώρα παλευαμε εγώ με τον σουπερ μαριο μόνοι μας με γραφικούς γαύρους όπως πχ αντισθένης.
Ξέρουνε κι οι αλλόθρησκοι ότι δεν έχουν ομάδα, αλλά τι να πούνε... εδώ βρίσκουν και τα κάνουν με τον κάθε νιόνιο που έχουμε για υπουργό.
Κάτι τέτοια περιμένουν στο Ελλάντα και στην Ευρώπη ΑΔΕΡΦΙΣΤΑΝ
WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Τύπε βγήκα στα καπάκια μετά το ματς....πριν καμιά ώρα γύρισα, γι'αυτό και δεν έγραψα.
Ξέρουνε κι οι αλλόθρησκοι ότι δεν έχουν ομάδα, αλλά τι να πούνε... εδώ βρίσκουν και τα κάνουν με τον κάθε νιόνιο που έχουμε για υπουργό.
Κάτι τέτοια περιμένουν στο Ελλάντα και στην Ευρώπη ΑΔΕΡΦΙΣΤΑΝ
εχω ενα ονειρο απατηλο που θα το περιμενω για πολλα χρονια, ποτε θα συναντηθω στο κυπελο ουεφα με τον γαυρο αντιπαλοι και να φωναζει ολο το γηπεδο παρτε το πρεφα εμεις θα παρουμε το κυπελο ουεφα
το ξερω οτι δεν θα γινει ποτε αυτο γι' αυτο παω να την πεσω για υπνο μπας και το δω στο ονειρο
αναφερομαι στο παοκ-ολυμπιακος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Πώς πάει βαζελάκια; Χωνεύτηκε το χτεσινό; Μη στεναχωριέστε- δεν έχουν σημασία αυτά. Σήμερα όλοι σ' αυτό που τα καταφέρνετε καλύτερα - Δίκη της Δευτέρας.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις