Σαφώς το πέναλτυ στον Ροντρίγκεζ δεν έγινε ποτέ. Και έξω από την περιοχή (λίγο βέβαια άρα όχι κραυγαλέο)ήταν και κατά τη γνώμη μου δεν ήταν ούτε φάουλ. Ο Ροντρίγκεζ πάτησε πάνω στο πόδι του Ταυλαρίδη νομίζω. Αυτό όμως να αποτελεί δικαιολογία σύμφωνα με τους πράσινους δημοσιογράφους της χείριστης εμφάνισης που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός είναι γελοίο. Ομάδα η οποία υποτίθεται σύμφωνα πάντα με τους πράσινους δημοσιογράφους που πάει για πρωτάθλημα και επειδή δέχτηκε γκολ από μη κανονικό πέναλτυ καταρρέει δεν έχει δικαιολογία. Ειδικά όταν βαφτίζεται η αμφιβολία αν είναι πέναλτυ ή όχι και αυτών των πράσινων αμυντικών παικτών που δεν διαμαρτυρήθηκαν έντονα, σαν αποδοχή της μοίρας τους αδιαμαρτύρητα (από πράσινο δημοσιογράφο του γκαζέτα) προαποφασισθείσης σφαγής. Όταν έχεις χάσει (ομάδα που ....πάει για πρωτάθλημα) με μοναδική ευκαιρία στο τέλος του αγώνα από τον Πανιώνιο, δηλαδή επίσης αμαχητί όπως στην Τούμπα. Όταν έχεις νικήσει τον ΠΑΣ στην λεωφόρο χωρίς να είσαι καλλίτερος. Όταν έχεις αποκλειστεί από την Κλαμπ Μπριζ (μεγαλομεσαία του Βελγίου). Όταν έχεις αποκλειστεί από την Καμπάλα (Ευρωπαϊκώς άγνωστη) του Αζερμπαϊστάν. Τότε τι φιλοδοξίες έχεις. Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική εν Εωρώπη ομάδα που σε κάθε αγώνα κερδίζει πέναλτυ (και μάλιστα όχι μόνο ένα) και δεν σφυρίζεται σύμφωνα με τους πράσινους κονδυλοφόρους.
Η αλήθεια είναι αγαπητοί μου ότι ο Αναστασίου είναι αυτός που είναι επί δύο χρόνια κατάφερνε με μέτριο ρόστερ (λόγω οικονομικών δυσκολιών της ΠΑΕ) να παίρνει από μέτριους παίχτες το 90% αυτών που είχαν να δώσουν και μαγκιά του και να διατηρεί την ομάδα σε καλό επίπεδο. Φέτος η απόδοση των παικτών είναι στο μέσο Ελληνικό μέσο όρο (δεν μπορεί να παίρνει κάθε χρόνο το μάξιμουμ της ενέργειας των παικτών) και με δεδομένο ότι λόγω των ατιμωτικών Ευρωπαϊκών αποκλεισμών δεν υπάρχει και ψυχολογία, παρουσιάζεται αυτή η εικόνα της ομάδας.
Το πρόβλημά σας βάζελοι είναι ότι με τόσες χιλιάδες φιλάθλους, δεν καταφέρνετε να έχετε ένα Κόκκαλη ή ένα Μαρινάκη να τα χώσει και να σας κάνει υποφερτή ομάδα.
Αμ πως?