Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΣΠΟΡΤΝΤΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ''ΕΞΥΠΝΑΔΑ''

sportday.jpg

prasini.jpg

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΣΠΟΡΤΝΤΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ''ΕΞΥΠΝΑΔΑ''

Και εγω το παρατηρησα τυπε ειναι νεα πολιτικη της εφημεριδας μαλλον γιατι και με την Καμπαλα τα ιδια κανανε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
τυπε μην το λες...θα τα θεοποιησουμε ολα
θα το πανηγυρισουμε αλλα η ξεφτιλα της ευρωπης δε σβήνει

γιαυτα που πρεσβευει ο πανααθηναικος ηταν πολυ μεγαλο το κακο

πρεπει να ξανακανει κατι καλο η ομαδα στην ευρωπη για να ξεχαστει

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
Εμεις τον παναθηναικο τον έχουμε για να κανει κατι μεγαλο στην ευρωπη

η γνωμη μου ειναι οτι αυτος ο συγκεκριμενος παναθηναικος προφανως και δε μπορει, γιατι για ευρωπη ειναι ομαδα μικρων δυνατοτητων οποτε και που δε συνεχίζει,αγωνιστικα εμενα δε μου λεει κατι

αλλο αυτο και αλλο το ξεφτιλιζεσαι απο την τριτη ομαδα του πρωταθληματος αξερμπαιτζαν, ολα εχουν ενα οριο

απο την στιγμη που συμμετεχεις στη διαδικασια της ευρωπης πρεπει τουλαχιστον να εισαι αξιοπρεπης και να σεβεσαι την ιστορια σου

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
μην αρπαζεσαι.... φανταζομαι καταλαβαινεις ποσο αστεια φαινονται ολα αυτα σε εναν ολυμπιακο  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εμεις τον παναθηναικο τον έχουμε για να κανει κατι μεγαλο στην ευρωπη

η γνωμη μου ειναι οτι αυτος ο συγκεκριμενος παναθηναικος προφανως και δε μπορει, γιατι για ευρωπη ειναι ομαδα μικρων δυνατοτητων οποτε και που δε συνεχίζει,αγωνιστικα εμενα δε μου λεει κατι

αλλο αυτο και αλλο το ξεφτιλιζεσαι απο την τριτη ομαδα του πρωταθληματος αξερμπαιτζαν, ολα εχουν ενα οριο

απο την στιγμη που συμμετεχεις στη διαδικασια της ευρωπης πρεπει τουλαχιστον να εισαι αξιοπρεπης και να σεβεσαι την ιστορια σου
Δεν σας αρεσε ο Βαρδινογιαννης,φατε την τωρα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν σας αρεσε ο Βαρδινογιαννης,φατε την τωρα.
Αυτά πες τα εδώ σε μερικούς που έλεγαν να στηρίξουμε Καραφλούζο...
Αν θες να μιλήσουμε σοβαρα,εγώ μάλωνα στο φιλικό με την Τζένοα με διάφορους ανάπηρους που έβριζαν τον Τζίγγερ...
Ψάξε δες ημερομηνίες και τι έγινε μετά από εκείνο το ματς... :)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτά πες τα εδώ σε μερικούς που έλεγαν να στηρίξουμε Καραφλούζο...
Αν θες να μιλήσουμε σοβαρα,εγώ μάλωνα στο φιλικό με την Τζένοα με διάφορους ανάπηρους που έβριζαν τον Τζίγγερ...
Ψάξε δες ημερομηνίες και τι έγινε μετά από εκείνο το ματς... :)

Άσε τα αφηρημένα και τα "ψάξε" και τα φλου.  :effemine:

Θέλουμε ντοκουμέντα και λινκ.  :rolleyes:

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.184
Πόντοι
30.298
θα το πανηγυρισουμε αλλα η ξεφτιλα της ευρωπης δε σβήνει

γιαυτα που πρεσβευει ο πανααθηναικος ηταν πολυ μεγαλο το κακο

πρεπει να ξανακανει κατι καλο η ομαδα στην ευρωπη για να ξεχαστει
αν δεν πάρουμε φέτος τουλάχιστον 1 τίτλο θα είναι απαράδεχτοι

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
Κομβικό ματς λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται -όχι μόνο την αγωνιστική- δίνει ο Παναθηναϊκός σήμερα (19:15, Novasports 2). Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αναζητά τη νίκη, για να κάνει το «2 στα 2», αλλά κυρίως για να αποτελέσει γιατρικό στις πληγές της μετά τον αποκλεισμό-σοκ την Πέμπτη από την Καμπάλα στο Europa League.

Το κλίμα είναι πολύ κακό μετά τα όσα ακολούθησαν της αναμέτρησης, ενώ χθες βρέθηκαν και οπαδοί στο Κορωπί που θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην ομάδα και προσπαθώντας -χωρίς να ξεφύγουν- να την αφυπνίσουν.

Παράλληλα, το παιχνίδι με τους νησιώτες είναι σημαντικό και για τον Γιάννη Αναστασίου. Αν δεν κερδίσουν οι «πράσινοι», όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει ο καθένας, ο 42χρονος τεχνικός θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην έξοδο.

074046.jpg

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του, αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές. Πήρε στην αποστολή τον Μεχντί Αμπέντ και θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει από την αρχή. Κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης τον χρησιμοποίησε σε ρόλο «οκταριού».

Ίσως δώσει ανάσες στον Νάνο ο Γιάννης Αναστασίου. Δεξιά φαίνεται να διεκδικούν τη θέση ο Μαρινάκης με τον Ζέκα, καθώς ο Μπούρμπος δεν είναι στην αποστολή, όπως και ο Βέμερ που απουσίασε από τα τελευταία ματς. Ταυλαρίδης και Σάντσεθ είναι οι επικρατέστεροι για το κέντρο της άμυνας, αλλά ίσως επιστρέψει εκεί ο Κουτρουμπής. Ο Λαγός αναμένεται να είναι στον άξονα και υποψήφιος για τη βασική ενδεκάδα είναι ο Πέτριτς, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στην Καμπάλα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
3-0 την ομαδάρα της Λέσβου σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
3-0 την ομαδάρα της Λέσβου σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:
καλα και συ μη γελας γιατι και το δικο σας ροστερ οπως το ειδα για ελλαδα ειναι μονο...

εδω, με τον παναθηναικο, την αεκ τον ατρομητο τον αστερα και τα αλλα παιδια

πρωτος στο χωριο δηλαδη...

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Like
26
Πόντοι
1
Τελειως αντικειμενικα ο Παναθηναικος εχεις τους πιο μαλακες οργανωμενους. Αυτοι και τον καταστρεφουν αυτα τα χρονια καθως συνδιοικουν στην ουσια. Ατομα εντελως καθυστερημενα (ε το χορτο μαγικο αυτα κανει δυστυχως) που ειχαν μια εμμονη με τον Βαρδινογιαννη καθιστοντας τον επευθυνο για ολα τα δεινα του Παναθηναικου. Βεβαια ξεχνανε 1ον) οτι σου εξασφαλιζε οικονομικη υγεια 2ον) παρα την αδιαμφισβητητη παραγκα του Ολυμπιακου κατα κυριο λογο την περιοδο 1997-2004 σου εξασφαλιζε μια σωστη ομαδα που στεκοταν αξιοπρεπεστατα στο πρωταθλημα και εκανε σπουδαια πραγματα στην Ευρωπη. Ακομα και με το πολυμετοχικο ανεκδοτο οι αλλοι απατεωνες κανας τους μαγκες με τα δικα του λεφτα στην ουσια αλλα που να το καταλαβουν τα ντουβαρια αυτο. Τεσπα τους εκανε την χαρη και εδωσε εντελως δωρεαν της μετοχες τους. Τωρα λοιπον τα πραγματα ειναι καλυτερα; Δινει πιο πολλα λεφτα ο Αλασκουζος; Κανει σπουδαιοτερα πραγματα στην Ελλαδα ο ΠΑΟ; Παιρνει πρωταθληματα; Eχει καλυτερους παιχτες; Kαι το κυριοτερο. Χτυπαει την ''παραγκα'' και το συστημα με τον Καραφλουζο και τις τηλε-δικες;

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
[size=15pt]ΗΜΙΧΡΟΝΟ[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.foxbet.gr/wp-content/uploads/2015/01/pic.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]2[/size]                                               [size=20pt]0[/size]

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΚΑΡΕΛΗΣ ΜΠΕΡΓΚ ΤΑ ΓΚΟΛ ΔΩΡΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom