Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2011_06/2011-06-05-pano.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πουυυυυυτσσσααααααα και περιμενετε θα σας χυσει ο χρηστιδης σε λιγο

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πρωταθλητη σε ολα τα σπορ παντοτινε .....  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.184
Πόντοι
30.298
δεν πειράζει παναθα,έπρεπε να χάσουμε το φετινό πρωτάθλημα για να αλλάξουν πολλά πράγματα και να πεισμωσει ο γιαννακοπουλος....με σωστες μεταγραφες και σωστη διαχειριση του υπαρχοντος ροστερ ο αυτοκρατορας θα γυρισει του χρονου εκει που του αρμοζει

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν πειράζει παναθα,έπρεπε να χάσουμε το φετινό πρωτάθλημα για να αλλάξουν πολλά πράγματα και να πεισμωσει ο γιαννακοπουλος....με σωστες μεταγραφες και σωστη διαχειριση του υπαρχοντος ροστερ ο αυτοκρατορας θα γυρισει του χρονου εκει που του αρμοζει
ποιο ειναι το υπαρχον ροστερ ακριβως που θελεις να κανει την διαφορα του χρονου ?πλακα κανεις ε ?

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.184
Πόντοι
30.298
ποιο ειναι το υπαρχον ροστερ ακριβως που θελεις να κανει την διαφορα του χρονου ?πλακα κανεις ε ?
με το να κρατησει 2-3 παικτες που αξιζουν και να διωξει τους αχρηστους(μοργκαν,σλοτερ,νελσον) και αλλους 1-2...μερικα ελληνοπουλα να τα δωσει δανεικους και να παρει καλαθη,βεζενκοφ και εναν καλο ψηλο(οχι απαραιτητα τον καιμακογλου)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
:kissass2:
ειπε ο ατιτλος σε ολα τα σπορ φετος.....γελανε κ οι πετρες...που ειστε σε θεση να κανετε κ δωρα.....απο που απο την προικα σας ?

Παναθηναικος 34 πρωταθληματα
Αλβερτης 11
Γαυροπελατης 11

Ολη σου η ιστορια ενας παικτης μου...τριπλασια και βαλε σε εχω πελατακο...
Να το χαρεις το σημερινο γιατι αλλα. 15 χρονια πελατη θα σε εχω

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
:kissass2:
Παναθηναικος 34 πρωταθληματα
Αλβερτης 11
Γαυροπελατης 11

Ολη σου η ιστορια ενας παικτης μου...τριπλασια και βαλε σε εχω πελατακο...
Να το χαρεις το σημερινο γιατι αλλα. 15 χρονια πελατη θα σε εχω
ψιτ εσυ ο ζωηρος....κατσε γαμημενος στη γωνια σου....σε ομαδικα αθληματα ειμαι σε συνολο πολυ μακρια μπροστα....εχω ευρωπαικο τιτλο σε τρια διαφορετικα αθληματα....ασε τωρα λοιπον τα σαλια σου κ κλαψε που εχασες την τελευταια σου πιπιλα.....

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ψιτ εσυ ο ζωηρος....κατσε γαμημενος στη γωνια σου....σε ομαδικα αθληματα ειμαι σε συνολο πολυ μακρια μπροστα....εχω ευρωπαικο τιτλο σε τρια διαφορετικα αθληματα....ασε τωρα λοιπον τα σαλια σου κ κλαψε που εχασες την τελευταια σου πιπιλα.....

Οκ φιλε σς αφηνω να το χαρεις....λογικο ειναι...μια ζωη απωθημενα ειχες.....

Α κ ψιτ...οταν το σηκωναμε το μπασκετακι μας λεγατε...καλα μετομπασκετακι ασχολειστε...
Τι εγινε κ σημερα ασχολειστε ολοιμε τομπασκετακι....αφου δε σας νοιαζει.....

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Α κ ψιτ...οταν το σηκωναμε το μπασκετακι μας λεγατε...καλα μετομπασκετακι ασχολειστε...
επειδη δεν ειμαι 18 ουτε 20 αλλα παταω τα 43....οταν το αθλημα ηταν σε τρελη ανοδο κ σας καναμε πλακα 5 χρονια μεσα εξω ξερεις αν ασχολουμουν η οχι....θυμασαι νομιζω χρονια πολλα καλη χρονια απο τον Ζαρκο τον γαμια στον ταφο του Ινδου παραμονες γιορτων...τοτε που ησουν με αλβερτη.μυριουνη,οικονομου εντγκαρ τζοουνς...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Ας μιλήσουμε και για μπαλά τότε...ή για όποιο άλλο άθλημα γουστάρεις τύπε  ;)

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.184
Πόντοι
30.298
σε ποδοσφαιρο,μπασκετ,βολευ κ πολο ?ε αστα διαλα βραδιατικα πλακατζη
άλλα αθλήματα δεν υπάρχουν??....μπες στην βικι και διάβασε μπας και ξεστραβωθείς...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
επειδη δεν ειμαι 18 ουτε 20 αλλα παταω τα 43....οταν το αθλημα ηταν σε τρελη ανοδο κ σας καναμε πλακα 5 χρονια μεσα εξω ξερεις αν ασχολουμουν η οχι....θυμασαι νομιζω χρονια πολλα καλη χρονια απο τον Ζαρκο τον γαμια στον ταφο του Ινδου παραμονες γιορτων...τοτε που ησουν με αλβερτη.μυριουνη,οικονομου εντγκαρ τζοουνς...

Φιλε 37 ειμαι κ θυμαμαι κ εγω
Ειχες ομαδαρα τοτε...αλλα νομιζω αν δεν ειχε σκοτωθει ο μακαριτηςο Ντραζεν Πετροβιτς με διαφορα ο καλυτερος Ευρωπαιος τοτε κ ειχε ερεθει στον Παναθηναικο οπως ολοι τοτε γραφανε ισως ηταν διαφορετικα..

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.184
Πόντοι
30.298
συνεχιζεις να εισαι μαλακας ?θελεις να βαλεις ανωμαλο δρομο κτλ κτλ ?ε εχεις πλακα
και εσυ συνεχιζεις να εχεις εκθετεις τον ευατο σου..οταν αναφερεις τον ολυμπιακο τον αναφερεις συλλογος για αυτο μετρας τις κουπες σε ολα τα αθληματα οχι μονο σε αυτα που σε συμφερουν

plsme

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
και εσυ συνεχιζεις να εχεις εκθετεις τον ευατο σου..οταν αναφερεις τον ολυμπιακο τον αναφερεις συλλογος για αυτο μετρας τις κουπες σε ολα τα αθληματα οχι μονο σε αυτα που σε συμφερουν
πλην των κοινων αποδεκτων αθληματων σε ολο τον κοσμο η τουλαχιστον στο 90% του πλανητη αναφερομαι σε αθληματα που καλως η κακως εχεις διακρισεις κ σαν χωρα κτλ,θελεις η οχι τα συλλογικα αθληματα που κανουν την διαφορα ειναι 4...εχεις παει να υποστηριξεις ποτε τους αθλητες σου σε ανωμαλο δρομο ?για πες μου ρε ντερβισοπαιδο κ μετα θα σου πω οκ εκανα λαθος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom