Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ΤΑ ΓΚΟΛ...

1η Αγ. PLAYOFFS, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-4

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παιζουν ακομα μπαλα???? γιατι????  :2funny: :2funny: :2funny:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
το 4ο γκολ σημερα τρομερο, γκολαρα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF

1) Παναθηναϊκός 5

2) Π.Α.Ο.Κ 3

3) Αστέρας Τρίπολης 2

4) Ατρόμητος Αθηνών 1

Επόμενη αγωνιστική

Κυριακή 24 Μαϊου 2015

18.15 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

20.30 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Αθηνών

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Θελουν να φερουν τον Μαντζιο οι βλαμμενοι της ΠΑΕ..
Οταν ο κωλογαυρος ο Μαντζιος επαιζε στην ομαδα επι Τζιγγερ,οι ΙΔΙΟΙ που τωρα διοικουν,τον εβριζαν(δικαιως) πως ειναι γαυρος,αδιαφορος,ανεπαρκης κλπ
Πριν κανα 6μηνο στο ΦΩΣ εκανε δηλωσεις κ δεν εκρυψε την ταυτοτητα του..
Εχει αυτοπροταθει στον θρηνο απειρες φορες(φυσικα τρωει πορτα γιατι ειναι πουθενας)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,Ο ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ,Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΕ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

που εχουμε μπλεξει ρε πουστη μου!

Επισκέπτης
εχασα και το γκολ γκολ με τους αχρηστους του αστερα
Αμ εγώ που έβαλα 1Χ ΔΕ τι να πω....
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Γέρου του Μωριά χθες. Μα 4αρα!!!!
Κάποιοι το έπαιξαν κι άντερο 3.5 εκεί να δεις βρισίδια που ξεστόμιζαν.
Συγχαρητήρια πάντως στον Παναθηναικό για τη νίκη, όσο για τον Αστέρα θα μπει στη μαύρη λίστα....

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Οταν ο κωλογαυρος ο Μαντζιος επαιζε στην ομαδα επι Τζιγγερ,οι ΙΔΙΟΙ που τωρα διοικουν,τον εβριζαν(δικαιως) πως ειναι γαυρος,αδιαφορος,ανεπαρκης κλπ
Εχει αυτοπροταθει στον θρηνο απειρες φορες(φυσικα τρωει πορτα γιατι ειναι πουθενας)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,Ο ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ,Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΕ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

Δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει ο Μαντζιος-αυτα ειναι φημες των μανατζερ.
Δεν εχουν θεση στην ομαδα οι τουριστες !!
Ο Σισε ακομα και στα 34 ειναι καλη λυση για μπακ-απ του Μπεργκ
και η επιστροφη του θα εχει και εξωαγωνιστικα οφελη(συσπειρωση κοσμου-ψυχολογια της ομαδας)

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096

Κανενας Μαντζιος,αλλα ουτε κια Τζιμπριλ
Η ομαδα εχει λυσεις μπροστα
Το κεντρο και η δεξια πλευρα πονανε κι εκει πρεπει να δωθουν λεφτα
Αρκει να το καταλαβει ο ....γιγας Στρατος Σωπηλης!!!!!!!!

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Κανενας Μαντζιος,αλλα ουτε κια Τζιμπριλ
Η ομαδα εχει λυσεις μπροστα
Το κεντρο και η δεξια πλευρα πονανε κι εκει πρεπει να δωθουν λεφτα
Αρκει να το καταλαβει ο ....γιγας Στρατος Σωπηλης!!!!!!!!
αν μεινει ο καρελης θα συμφωνησω οτι προεχουν αυτες οι θεσεις...

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Πέστα ρε τύπε με την κλίκα εκεί μέσα!  :S :S

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
«ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΙΕΝ»

Ο Ιταλός μάνατζερ ξεκαθάρισε οριστικά πως δεν εμπλέκεται πουθενά στην υπόθεση Εσιέν – Παναθηναϊκός, ως συνεργάτης όμως του Φαμπιέν Πιβετό γνωρίζει καταστάσεις και μίλησε στο Leoforos.gr για την πιθανότητα να φορέσει τα «πράσινα» ο Γκανέζος παιχταράς!

http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/media/com_news/story/2015/05/22/82435/main/essien.jpg[/img[/URL]]

Πριν από μερικές ημέρες ο ΦαμπρίτσιοΦεράρι είχε κάνει δηλώσεις στο Goal.com ενώ πριν λίγα 24ωρα είχε μιλήσει και στον ελληνικό Τύπο. Το Leoforos.gr από την πρώτη στιγμή σας είχε ενημερώσει πως ο Ιταλός μάνατζερ δεν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συζητά ο Παναθηναϊκός και οι δηλώσεις του ιδίου επιβεβαιώνουν απόλυτα τα ρεπορτάζ.

Ο Φεράρι μίλησε στο Leoforos.gr κι εξήγησε πως ήταν ο άνθρωπος που είχε μεσολαβήσει στη μετακίνηση του Εσιέν από την Τσέλσι στη Μίλαν. Ωστόσο, ανέφερε ότι διατηρεί συνεργασία με τον εκπρόσωπο του 32χρονου σταρ, Φαμπιέν Πιβετό, λέγοντας πως ο Γάλλος του έχει πει ότι αυτή τη στιγμή η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του είναι αυτή του Παναθηναϊκού! Μάλιστα, ο Ιταλός ατζέντης είπε χαρακτηριστικά πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνει η μεγάλη μεταγραφή για το «τριφύλλι».

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, επειδή αρκετές φορές έχει γραφτεί πως εγώ εκπροσωπώ τον Εσιέν, ότι δεν είμαι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Εγώ είχα λάβει μέρος στη διαδικασία της μεταγραφής από την Τσέλσι στην Μίλαν, λόγω της συνεργασίας που έχω με τον κ. Πιβετό», είπε αρχικά ο Ιταλός μάνατζερ και πρόσθεσε:

«Το που θα πάει ο Εσιέν σίγουρα είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει πολύ τον Τύπο και ο συνεργάτης μου, ο κ. Πιβετό, μου μίλησε πρόσφατα για αυτό σε συζητήσεις που είχαμε και για άλλες μεταγραφές. Αυτό που γνωρίζω είναι πως η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του ο Εσιέν, είναι από τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, ρωτήσαμε κατά πόσο είναι πιθανό ένα σενάριο μεταγραφής του Εσιέν στον Παναθηναϊκό δεδομένου και του ενδιαφέροντος ομάδων από το MLS αλλά και άλλες χώρες με ομάδες που έχουν αυξημένα μπάτζετ.[u] «Γιατί να μην είναι πιθανό; Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο για τον Εσιέν είναι ο Παναθηναϊκός»!
[/u]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/football/story/82435/pio-konta-o-panathinaikos-gia-esien]http://www.leoforos.gr/football/story/82435/pio-konta-o-panathinaikos-gia-esien[/url[/URL]]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
1+ εκατομμυριο τον χρονο συμβολαιο για εναν πρωην ποδοσφαιριστη? Θελετε να πατε στην Γ σαν και εμας μαλλον με τετοια ανοιγματα  :hi: :hi: :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
μακαρι να ερθει...
για να δουμε ομως..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Θα θελες ναναι "πρωην"

Εγω πρωσοπικα θελω ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα που να μην κανει περιπατο απο τον Οκτωβριο ενας...επισης ειναι 33 χρονων με συχνους τραυματισμους σε θεση(αμυντικος χαφ) που θελει νιατα και πνευμονια, εσυ τι λες τον βλεπεις ντουρασελ? :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω πρωσοπικα θελω ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα που να μην κανει περιπατο απο τον Οκτωβριο ενας...επισης ειναι 33 χρονων με συχνους τραυματισμους σε θεση(αμυντικος χαφ) που θελει νιατα και πνευμονια, εσυ τι λες τον βλεπεις ντουρασελ? :think:
Ανταγωνιστικο πρωταθλημα με 16 ομαδες και οι μισες να ειναι δορυφοροι δεν μπορει να γινει.Πρεπει να μειωθουν οι ομαδες στις 10-12.Κατι που ειχε υποσχεθει ο....επιτυχημενος προεδρος Μωραλης,αλλα αντι να μειωθουν αυξηθηκαν..Και στην συζητηση τωρα για να γινουν οι ομαδες 14,μαντεψε ποια πουστικη ομαδα αντιδραει παλι..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ανταγωνιστικο πρωταθλημα με 16 ομαδες και οι μισες να ειναι δορυφοροι δεν μπορει να γινει.Πρεπει να μειωθουν οι ομαδες στις 10-12.Κατι που ειχε υποσχεθει ο....επιτυχημενος προεδρος Μωραλης,αλλα αντι να μειωθουν αυξηθηκαν..Και στην συζητηση τωρα για να γινουν οι ομαδες 14,μαντεψε ποια πουστικη ομαδα αντιδραει παλι..

Μαστερακο δεν μου ειπες τον Φεντε ο Μποντ με τυροπιτες θα τον φερει στην ΑΕΚ?  :2funny: :2funny: :2funny:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
:lheel:
1+ εκατομμυριο τον χρονο συμβολαιο για εναν πρωην ποδοσφαιριστη? Θελετε να πατε στην Γ σαν και εμας μαλλον με τετοια ανοιγματα  :hi: :hi: :hi:
το θεμα ειναι με τι λεφτα θα τον κλεισει?απ το γιουροπα τα 5 εκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom