Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γαμώ το σπίτι σου!
μαλιστα....για να δουμε οι ευαισθητοι συντονιστες και η κοκκινη παραγκα του σαιτ τι θεση θα παρει....οταν για ενα ''μουνοσπερμα΄΄ με μιουταρανε για μια δεκαετια....για να δουμε ρε μαγκα που γαμας σπιτια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πω πω ,καθρεφτάκι κιετς!!!!
Σου δινω και 2€ για να σε κατουρήσω ,παραπάνω δεν αξίζεις!!!! :dancing:
Έχετε τις πλάτες του αντισθένη που είναι γαύρος.....τέτοιες κότες είστε...
Άχρηστα μέλη είστε έτσι και αλλιώς... :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μαλιστα....για να δουμε οι ευαισθητοι συντονιστες και η κοκκινη παραγκα του σαιτ τι θεση θα παρει....οταν για ενα ''μουνοσπερμα΄΄ με μιουταρανε για μια δεκαετια....για να δουμε ρε μαγκα που γαμας σπιτια
προκάλεσες πάλι αχρηστίδη
έσπασες την συμφωνια  ;)
πουτανα πορνη εισαι εσυ ο ιδιος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
προκάλεσες πάλι αχρηστίδη
έσπασες την συμφωνια  ;)
πουτανα εισαι εσυ ο ιδιος
πρωτον...απο την οθονη σπιτια δεν μπορεις να γαμησεις  ;)
δευτερον ....περιμενω αντιδραση απο τον ''γαυρο'' αντισθενη οταν εμενα επειδη σε ειπα ''μουνοσπερμα'' με μιουταρε για πανω απο μηνα....
απλα περιμενω....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πρωτον...απο την οθονη σπιτια δεν μπορεις να γαμησεις   ;)
δευτερον ....περιμενω αντιδραση απο τον ''γαυρο'' αντισθενη οταν εμενα επειδη σε ειπα ''μουνοσπερμα'' με μιουταρε για πανω απο μηνα....
απλα περιμενω....
αχρηστο νικ,εγω περιμενω που εσπασες την συμφωνια και με αποκαλεσες πορνη (πρώτος,ενω δεν ασχοληθηκα καν) απλα περιμενω :hi:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Έχετε τις πλάτες του αντισθένη που είναι γαύρος.....τέτοιες κότες είστε...
Άχρηστα μέλη είστε έτσι και αλλιώς... :hi:
Δεν γαμιεσαι; Δεν κανεις και για τίποτα άλλο!!!

Δεν έχω αναγκη απο κανενος τις πλατες.Αν μου  πρέπει  οι υπευθυνοι ας με τιμωρήσουν.
Εσύ όμως θα παραμείνεις μαλάκας!!!

:birdman:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν γαμιεσαι; Δεν κανεις και για τίποτα άλλο!!!

Δεν έχω αναγκη απο κανενος τις πλατες.Αν μου  πρέπει  οι υπευθυνοι ας με τιμωρήσουν.
Εσύ όμως θα παραμείνεις μαλάκας!!!

άντε γαμήσου εσύ ρε φίλε,προσεχε μην σπασεις κανα νυχι ετσι που χτυπας το πληκτρολογιο
εσεις ξεκινησατε να βριζετε χωρις να ασχοληθει κανεις
τα γραπτα μενουν :sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αχρηστο νικ,εγω περιμενω που εσπασες την συμφωνια και με αποκαλεσες πορνη (πρώτος,ενω δεν ασχοληθηκα καν) απλα περιμενω :hi:
ποια συμφωνια ρε νουμερο ;ποτε και με ποιον εκανες ρε ρουφιανε συμφωνια ;
εγω περιμενω την αντιδραση του σαιτ (για πρωτη φορα οσα χρονια ειμαι μελος) που εβρισες σπιτια και οικογενειες....
απλα περιμενω....
εγω εφαγα την ποινη μου για το ''μουνοσπερμα'' τουμπεκιαστηκα και επανηλθα....περιμενω να δω εσενα που ΄΄γαμας σπιτια και οικογενεις'' ποια θα ειναι η ποινη σου....και αν θα υπαρχει....
περιμενω...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ποια συμφωνια ρε νουμερο ;ποτε και με ποιον εκανες ρε ρουφιανε συμφωνια ;
εγω περιμενω την αντιδραση του σαιτ (για πρωτη φορα οσα χρονια ειμαι μελος) που εβρισες σπιτια και οικογενειες....
απλα περιμενω....
εγω εφαγα την ποινη μου για το ''μουνοσπερμα'' τουμπεκιαστηκα και επανηλθα....περιμενω να δω εσενα που ΄΄γαμας σπιτια και οικογενεις'' ποια θα ειναι η ποινη σου....και αν θα υπαρχει....
περιμενω...
περιμενε παλιο σαβουρα...
σκουπίδι του σάιτ

σιγα μην χορτασει αυτη η [size=90pt]πορνη[/size]....αχορταγη  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
άντε γαμήσου εσύ ρε φίλε,προσεχε μην σπασεις κανα νυχι ετσι που χτυπας το πληκτρολογιο
εσεις ξεκινησατε να βριζετε χωρις να ασχοληθει κανεις
τα γραπτα μενουν :sunglasses:
Kαλα,αμα είναι να κλαις να σταματήσω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Kαλα,αμα είναι να κλαις να σταματήσω.
γαμησε τον μωρε τον γκιοζη...και εγω πολυ ασχοληθηκα με ενα πουστακι που δεν εχει ζωη...και πολυ αμφιβαλλω καν αν γαμαει με εμα δεκαευρο αυτες τις τελειωμενες που λεει...
μαλακια μου που ασχοληθηκα με αυτο το αρχιδι απλα ειχα φτιαχτει με τον ρουφιανο που του κανουνε τα χατηρια απο το σαιτ και παρολαυτα παλι κλαιει και ονειρευεται και παραγκες....
της αφαλιαρας πουστρακι αναξι λογου ....δεν αξιζει παραπανω ασχολι....απλα σε μενα κωλοτριβοτανε και με προκαλουσε του ριξα ενα μπινελικι της πλακας πλακωθηκε στις αναφορες το μουνι και με μιουταρανε...
τεσπα....πουτανακι γεννημενο αστο στην ανυπαρξια του στην πραγματικη ζωη ....και στον θρονο του εδω μιας και γραφει αμαφορε επειδη γαμαει κατι τελειωμενες κακομοιρες με 5 ευρω  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γαμησε τον μωρε τον γκιοζη...και εγω πολυ ασχοληθηκα με ενα πουστακι που δεν εχει ζωη...και πολυ αμφιβαλλω καν αν γαμαει με εμα δεκαευρο αυτες τις τελειωμενες που λεει...
μαλακια μου που ασχοληθηκα με αυτο το αρχιδι απλα ειχα φτιαχτει με τον ρουφιανο που του κανουνε τα χατηρια απο το σαιτ και παρολαυτα παλι κλαιει και ονειρευεται και παραγκες....
της αφαλιαρας πουστρακι αναξι λογου ....δεν αξιζει παραπανω ασχολι....απλα σε μενα κωλοτριβοτανε και με προκαλουσε του ριξα ενα μπινελικι της πλακας πλακωθηκε στις αναφορες το μουνι και με μιουταρανε...
τεσπα....πουτανακι γεννημενο αστο στην ανυπαρξια του στην πραγματικη ζωη ....και στον θρονο του εδω μιας και γραφει αμαφορε επειδη γαμαει κατι τελειωμενες κακομοιρες με 5 ευρω  :2funny:
σβήνουμε μηνύματα χοντρέ?
εσύ τα ξεκίνησες πάλι
ρε-πα μας μπουκι-τσι  :hi:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μοντς τι εγινε; σβηνουμε μηνυματα για να μην εκτεθει το πουτανακι; :2funny:
δεν τρεχει τιποτα....εμενα στα αρχιδια μου.... :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εγω ειδα σβηστηκε το μηνυμα του χρηστιδακου που προκαλεσε
τα δικα μου εδω τα βλεπω   :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πουτανακι εισαι εσυ :hi:

α εχει δικιο ο εγκεφαλικα αναπηρος
οντως σβηστηκε και το δικο μου  :hi:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τον αφηνουν να βριζει χυμα  ;)
ενταξει να σου πω κατι; ο τυπος ειναι για λυπηση ...δεν τρεχει τιποτα...και εγω σου ειπα τι με χαλασε...αλλα οκ ....σιγα μην κολησουμε τωρα σε μια μαλακια... :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ενταξει να σου πω κατι; ο τυπος ειναι για λυπηση ...δεν τρεχει τιποτα...και εγω σου ειπα τι με χαλασε...αλλα οκ ....σιγα μην κολησουμε τωρα σε μια μαλακια... :2funny:

ακόμα κλαίμε με αυτό το μήνυμα
σου απαντώ,για το ποιος ειναι για λύπηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε συ μπιλλακο...τι τα θες τωρα τα σκολαδυ;;τι ψαχνεις με τον χρηστιδη που τραβιεται πως και που;εσυ πινεις το γαλατακι σου στην ωρα του και πεφτεις για υπνακο;;τι ψαχνεσαι τωρα με των αλλονων τα νταραβερια;καλα δε κανουμε το καλαμπουρακι μας και γελαμε στο μπου;θες να πηγαινω στη λαχανογορα;παω...τιμη μου...θες να κανω βραδυνη ταριφοβαρδια που λεει η αλλη η πορνη;;κανω...ξαναμανα τιμη μου...παντως κατι κανω τα βραδυα που εσυ ξεκουραζεσαι....απο εκει και περα αστα τα υπολοιπα...δεν γινεται να τα λεμε ολα απο εδω...αν θες πραγματικα να μαθεις και οχι κουλτουρα τα λεμε...

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ρε μλακα Χρηστιδη με τον Μπιλακο ρε μαλακα ασχολησε,δεν ντρεπεσε ρε μαλακα να συζητας με τον χαλβα,σε ειχα για δυνατο παιχτη αλλα απο οτι φαινετε εχεις πεσει κατηγορια.Ειπαμε να λογαριαζομαστε με κανενα στα κυβικα μας,εσυ τωρα καθεσε και ασχολησε με ενα τυπο που ειναι 35 χρονων και του εχουν κοψει χαρτζηλικι οι κακομηρηδες οι συνταξιουχοι οι γονεις του και καθε πρωτη του μηνα κανει διαιρεσεις για να δει ποσα γαμησια στο μεταξυ τον παιρνουν να ριξει.Αν παρατηρισεις αναφορες κανει μεχρι τις 15 του μηνα,μετα παει για ματι γιατι εχει ξεμεινει απο μπακαγιοκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom