Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τυπε επεσε πολυ χυσαδα χτες ....ειτε διανοητικα καθυστερημενος ειτε αινσταιν το σπερμα μου ηταν καυτο πηχτο και σου ζωγραφισε την ωραι (και εξυπνη) φατσουλα....
την καλησπερα μου  :hi:
ναι λεβεντη μου, παιχταρα μου, αγορι μου ο,τι πεις εσυ... :orchestra:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.934
Πόντοι
1.406
να πας στο καραισκακη την αλλη φορα στα αποδυτηρια για να δεις πως ρενει με λουλουδια τους παιχτες του παο, ''ο γαμω τους παραγοντες'', ''ο διδαξαμε ηθος''...ναι αυτον γουσταρουμε γιατι αμα φυγει αυτος θα σε γαμανε μετα πατοκορφα οπως στο ποδοσφαιρο

ΥΓ: για το παυλο ειπες μαλακια

ΥΓ2¨Ρωτα το Β.Κωσταντινου νασου εξηγησει ποσο γαμω τους παραγοντες ειναι ο χοντρος
Ρε τυπε επικοινωνεις με το περιβαλλον???? ,το και "γαμω τους παραγοντες" για τον Μαρινακη ηταν ειρωνικο...Το αντιθετο ακριβως λεω οτι το να βαζεις λεφτα απο μονο του δε λεει τιποτα αν εισαι τραμπουκος,στηνεις αγωνες κτλ...Τι διαολο μαζουτ καιτε ρε γαμωτο και πρεπει να σας τα κανουν ολα λιανα????
Για τον Παυλο παλι δεν ειπα τιποτα....Απλα σαν παραδειγμα εφερα τα λεφτα που εβαζε,και οτι και τα ιδια να βαλει ο Τρακης δεν μου κανει γιατι ο ΤΡΑΚΗΣ ειναι καραγκιοζης...που ειναι η μαλακια για τον Παυλο????
Αααα μου φαινεται δεν ειναι καθολου τυχαιο που γουσταρετε Τρακη μερικοι

Υ.Γ αμα θες η ομαδα σου να "γαμαει" πατοκορφα με τον τροπο που "γαμαει" στο ποδοσφαιρο ο γαυρος,γιατι δεν αλλαζεις ομαδα να βρεις την υγεια σου?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ρε τυπε επικοινωνεις με το περιβαλλον???? ,το και "γαμω τους παραγοντες" για τον Μαρινακη ηταν ειρωνικο...Το αντιθετο ακριβως λεω οτι το να βαζεις λεφτα απο μονο του δε λεει τιποτα αν εισαι τραμπουκος,στηνεις αγωνες κτλ...Τι διαολο μαζουτ καιτε ρε γαμωτο και πρεπει να σας τα κανουν ολα λιανα????
Για τον Παυλο παλι δεν ειπα τιποτα....Απλα σαν παραδειγμα εφερα τα λεφτα που εβαζε,και οτι και τα ιδια να βαλει ο Τρακης δεν μου κανει γιατι ο ΤΡΑΚΗΣ ειναι καραγκιοζης...που ειναι η μαλακια για τον Παυλο????
Αααα μου φαινεται δεν ειναι καθολου τυχαιο που γουσταρετε Τρακη μερικοι

Υ.Γ αμα θες η ομαδα σου να "γαμαει" πατοκορφα με τον τροπο που "γαμαει" στο ποδοσφαιρο ο γαυρος,γιατι δεν αλλαζεις ομαδα να βρεις την υγεια σου?
αν το ειπες ειρωνικα δε το πιασα, οκ σορυ. απτην αλλη οταν οι αλλοι σε πολεμανε με πυραυλους και ρουκετες δε μπορεις να τους αντιμετωπιζεις με σφεντονες...αυτο εκανε ο τζιγερ και τα ειδες τα χαλια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ξεροχύνω...που μέχρι και "ψόφια" νικ ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ/anondinos - χρηστίδηδες...αναστήθηκαν με μια νίκη,αν και τάχα μου είχαν στραβώσει....
.......ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχά.... :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν το ειπες ειρωνικα δε το πιασα, οκ σορυ. απτην αλλη οταν οι αλλοι σε πολεμανε με πυραυλους και ρουκετες δε μπορεις να τους αντιμετωπιζεις με σφεντονες...αυτο εκανε ο τζιγερ και τα ειδες τα χαλια
και δικαιολογημενα δεν το επιασες...ηταν δυσκολο να το καταλαβει ακομα και ενας εγκεφαλος του δικου σου επιπεδου....ηταν πολυ δυσκολο γατε μου  :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

ov5cfIg.gif

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά, έχουμε καμια φωτο αυτής που είναι τώρα στην αθλητική εκπομπη του ΣΚΑΙ?
Έχει φοβερά μπουτια και κωλο  :cum:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τον δώσατε τον πόντο στο παράρτημα σήμερα

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Βλέποντας τα τελευταία παιγνίδια του ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, είναι θράσος να θέλεις να βγεις στην Ευρώπη.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
ακόμη μια ανόητη ενέργεια απο το πρεζάκι
πραγματικά ας του δώσει κάποιος λίγο xanax για να τον ηρεμεί
σε περιόδους που δεν σνιφάρει κόκα

...όσο κακός να είναι ένας προπονητής (που δεν είναι ο ιβανοβιτς το αντίθετο μάλιστα) δεν τον διώχνεις
στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος μετά απο μια στραβή

παντελώς αψυχολόγητη ενέργεια

δεν αρμόζει τέτοιος πρόεδρος στο τιμόνι μιας τόσο ιστορικής μπασκετικής ομάδας

Σε κάποιον έπρεπε να φορτώσει την αποτυχία του.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Μεταμέλεια έδειξε να εκφράζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Σε δήλωσή του αναφέρει πως όσα έγιναν το Σάββατο δεν τον εκφράζουν σαν άνθρωπο, αλλά και πως είχε επικοινωνία την Κυριακή με τον Σπανούλη.

http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/media/com_news/story/2015/05/04/81712/main/391a423a28917d67fb82d4804d8e3e2c_L.jpg[/img[/URL]]

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο.

Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα.

Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω».

[url=http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/basketball/story/81712/d-giannakopoylos-de-me-ekfrazoyn-os-anthropo-osa-synevisan-to-savvato]http://www.leoforos.gr/basketball/story/81712/d-giannakopoylos-de-me-ekfrazoyn-os-anthropo-osa-synevisan-to-savvato[/url[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom