ολυμπιακος εισαι;
Ναι.
ολυμπιακος εισαι;
ναι λεβεντη μου, παιχταρα μου, αγορι μου ο,τι πεις εσυ...τυπε επεσε πολυ χυσαδα χτες ....ειτε διανοητικα καθυστερημενος ειτε αινσταιν το σπερμα μου ηταν καυτο πηχτο και σου ζωγραφισε την ωραι (και εξυπνη) φατσουλα....
την καλησπερα μου
Ρε τυπε επικοινωνεις με το περιβαλλον???? ,το και "γαμω τους παραγοντες" για τον Μαρινακη ηταν ειρωνικο...Το αντιθετο ακριβως λεω οτι το να βαζεις λεφτα απο μονο του δε λεει τιποτα αν εισαι τραμπουκος,στηνεις αγωνες κτλ...Τι διαολο μαζουτ καιτε ρε γαμωτο και πρεπει να σας τα κανουν ολα λιανα????να πας στο καραισκακη την αλλη φορα στα αποδυτηρια για να δεις πως ρενει με λουλουδια τους παιχτες του παο, ''ο γαμω τους παραγοντες'', ''ο διδαξαμε ηθος''...ναι αυτον γουσταρουμε γιατι αμα φυγει αυτος θα σε γαμανε μετα πατοκορφα οπως στο ποδοσφαιρο
ΥΓ: για το παυλο ειπες μαλακια
ΥΓ2¨Ρωτα το Β.Κωσταντινου νασου εξηγησει ποσο γαμω τους παραγοντες ειναι ο χοντρος
εσενα να δεις πόσες φορές σε εχω χυσειχτες ειδα 15000 τρυφερα πρασινα
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
αν το ειπες ειρωνικα δε το πιασα, οκ σορυ. απτην αλλη οταν οι αλλοι σε πολεμανε με πυραυλους και ρουκετες δε μπορεις να τους αντιμετωπιζεις με σφεντονες...αυτο εκανε ο τζιγερ και τα ειδες τα χαλιαΡε τυπε επικοινωνεις με το περιβαλλον???? ,το και "γαμω τους παραγοντες" για τον Μαρινακη ηταν ειρωνικο...Το αντιθετο ακριβως λεω οτι το να βαζεις λεφτα απο μονο του δε λεει τιποτα αν εισαι τραμπουκος,στηνεις αγωνες κτλ...Τι διαολο μαζουτ καιτε ρε γαμωτο και πρεπει να σας τα κανουν ολα λιανα????
Για τον Παυλο παλι δεν ειπα τιποτα....Απλα σαν παραδειγμα εφερα τα λεφτα που εβαζε,και οτι και τα ιδια να βαλει ο Τρακης δεν μου κανει γιατι ο ΤΡΑΚΗΣ ειναι καραγκιοζης...που ειναι η μαλακια για τον Παυλο????
Αααα μου φαινεται δεν ειναι καθολου τυχαιο που γουσταρετε Τρακη μερικοι
Υ.Γ αμα θες η ομαδα σου να "γαμαει" πατοκορφα με τον τροπο που "γαμαει" στο ποδοσφαιρο ο γαυρος,γιατι δεν αλλαζεις ομαδα να βρεις την υγεια σου?
και δικαιολογημενα δεν το επιασες...ηταν δυσκολο να το καταλαβει ακομα και ενας εγκεφαλος του δικου σου επιπεδου....ηταν πολυ δυσκολο γατε μουαν το ειπες ειρωνικα δε το πιασα, οκ σορυ. απτην αλλη οταν οι αλλοι σε πολεμανε με πυραυλους και ρουκετες δε μπορεις να τους αντιμετωπιζεις με σφεντονες...αυτο εκανε ο τζιγερ και τα ειδες τα χαλια
Τον δώσατε τον πόντο στο παράρτημα σήμερα
Στα πλέυ ωχ θα κριθούν όλα και φέτος τύπε,αδιάφορο το παιχνίδι σήμερα.Με βαριά καρδιά ......τον έδωσε η Κέρκυρα τον βαθμό.....
Με βαριά καρδιά ......τον έδωσε η Κέρκυρα τον βαθμό.....
Παιδιά, έχουμε καμια φωτο αυτής που είναι τώρα στην αθλητική εκπομπη του ΣΚΑΙ?
Έχει φοβερά μπουτια και κωλο
ακόμη μια ανόητη ενέργεια απο το πρεζάκι
πραγματικά ας του δώσει κάποιος λίγο xanax για να τον ηρεμεί
σε περιόδους που δεν σνιφάρει κόκα
...όσο κακός να είναι ένας προπονητής (που δεν είναι ο ιβανοβιτς το αντίθετο μάλιστα) δεν τον διώχνεις
στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος μετά απο μια στραβή
παντελώς αψυχολόγητη ενέργεια
δεν αρμόζει τέτοιος πρόεδρος στο τιμόνι μιας τόσο ιστορικής μπασκετικής ομάδας