μαν να μας έφτιαχνε και μας γήπεδο το κράτος να γινόμασταν μάγκες ;)
σιγουρα
μαν να μας έφτιαχνε και μας γήπεδο το κράτος να γινόμασταν μάγκες ;)
[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
ελα ρε χρηστιδαρε....με τις υγειες σου[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
Αναστασίου: «Δεν κάναμε τίποτα» :S
Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, επισημαίνοντας πως στην αναμέτρηση με την Ξάνθη η ομάδα του δεν έκανε τίποτα.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ξάνθη και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τα προημιτελικά του Κυπέλλου: «Δεν παίξαμε καθόλου σήμερα, δεν δημιουργήσαμε φάσεις, δεν κάναμε τίποτα. Είναι σημαντικό να ‘χεις σωστή νοοτροπία, εμείς όμως δυστυχώς δεν το είχαμε αυτό. Είμαι απογοητευμένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου και το λέω πρώτη φορά. Παιχνίδια εύκολα δεν υπάρχουν, η Ξάνθη νίκησε δίκαια. Είναι κρίμα, δεν δικαιούμασταν όμως κάτι παραπάνω με βάση την εικόνα μας στο γήπεδο. Όλα παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα, αλλά… τι να λέμε τώρα (σ.σ αναφερόμενος στην αποβολή του Μπεργκ και στο κατά πόσο επηρέασε). Δυστυχώς είμαστε εκτός Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο μέλλον».
εχεις χοληστερινη;τριγλυκεριδια;φατε σανο μαλακες απο βασιλαραδες και νικολογιαννηδες και αθανασιου και σερετηδες ...και γραφετε σχολια στα ''αρθρα'' των τσωχων και των σαμπρακων που σταζουν χολη για τον θρυλο και τον μαρινακη....μαλακες καραγκιοζηδες και νουμερα....οι πουτσες ειναι και ΘΑ ειναι αμτρητες.....
εχετε βεβαια και την δικη την δευτερα αλλα και τους σαμπρακους που παλευουν για αξυγιανση
προς το παρων.....
[move][size=90pt]ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
κιρονα...αν μου επιτρεπεις...δεν υπαρχει φταιει δεν φταιε...εγινε κατι το οποιο ξεκινησε απο προκληση του φτυσιδη...δεν ειναι μαρκαρισμα το κλειδωμα του χεριου...απο εκει και περα για το αθλημα ειναι αλητικη η ενεργεια του αργεντινου αν και για μενα συνιστα τιμη και δοξα και περασμα στο πανθεον των αθανατων...Φιλε εσυ απο ολη τη φαση βγαζεις δηλαδη το συμπερασμα,πως φταιει ο Διαμαντιδης....Μαλιστα...
Εσυ σαν οπαδος του Οσφπ (νομιζω),τρως σανο ναι ή οχι?
Εαν απαντησεις οχι δε θα μπω καν στη διαδικασια να απαντησω.
Εαν απαντησεις ναι ,οκ δεκτον.
Διαλεξε τη σωστη απαντηση.
ανιατη υπερκαβλιτιδα εχω...εχεις χοληστερινη;τριγλυκεριδια;
φατε σανο μαλακες απο βασιλαραδες και νικολογιαννηδες και αθανασιου και σερετηδες ...και γραφετε σχολια στα ''αρθρα'' των τσωχων και των σαμπρακων που σταζουν χολη για τον θρυλο και τον μαρινακη....μαλακες καραγκιοζηδες και νουμερα....οι πουτσες ειναι και ΘΑ ειναι αμτρητες.....
εχετε βεβαια και την δικη την δευτερα αλλα και τους σαμπρακους που παλευουν για αξυγιανση
προς το παρων.....
ελα φιλε...κιρονα...αν μου επιτρεπεις...δεν υπαρχει φταιει δεν φταιε...εγινε κατι το οποιο ξεκινησε απο προκληση του φτυσιδη...δεν ειναι μαρκαρισμα το κλειδωμα του χεριου...απο εκει και περα για το αθλημα ειναι αλητικη η ενεργεια του αργεντινου αν και για μενα συνιστα τιμη και δοξα και περασμα στο πανθεον των αθανατων...
ΥΓ. για το εκτος φασης χτυπημα στον αμερικανο της κηφισιας ποιος εφταιγε ;
να ΄σαι καλα.....
εννοειται...για οποιον εγγυαται το μελλον του θρυλου μπαινω μπροστα...Σανό τρως εσύ ρε γίδι,από τον χοντρό...που τρως σφαίρα για πάρτη του....
Τι είχες γράψει ρε μλκ....άκου σφαίρα.....
και ο μπεργκ μετα τον τραυματισμο το εχει ψιλομισηγα ...Οσο ανφορα το ποδοσφαιρο, μια κουβεντα.
Με πορδες δε βαφουν αυγα.
Εξαιρειται κριτικης ο Μπεργκ.Ουδεις αλλος.
Άμα ήταν στα καλά του δεν θα ανανέωνε,εκτός και αν ο Αλαφούζος του έδωσε πολλά φράγκακαι ο μπεργκ μετα τον τραυματισμο το εχει ψιλομισηγα ...
βουτιες ,κλαμα, διαμαρτυριες και πουστικα χτυπηματα ,αγκωνιες και τετοια....
το εχει γαμησει και δεν μιλαει κανεις...Άμα ήταν στα καλά του δεν θα ανανέωνε,εκτός και αν ο Αλαφούζος του έδωσε πολλά φράγκα