ντιμη εχεις χαζεψει...
φιλικα ;)
εσύ να δεις τι έχεις κάνει...
φιλικά!!!
ντιμη εχεις χαζεψει...
φιλικα ;)
0νομιζεις ;)εσύ να δεις τι έχεις κάνει...
φιλικά!!!
0νομιζεις ;)
καλα...ξεκολλα απο την μανια του να ειρωνευεσαι εμενα και βρες μια ΔΙΚΙΑ σου μανια να ασχοληθεις...καλά έτσι μας είπε ο γιατρός να σου λέμε!!!
καλα...ξεκολλα απο την μανια του να ειρωνευεσαι εμενα και βρες μια ΔΙΚΙΑ σου μανια να ασχοληθεις...
οπως κανω εγω ;)
αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα....
αν δεν θέλεις να σχολιάζει κάποιος στο φόρουμ, βρες έναν τρόπο να το απαγορεύσεις...
το φορουμ "ανήκει" σε όλα τα μέλη και έχει λόγο την ανταλλαγή απόψεων και τον σχολιασμό
σιγά μην έχω μανία με σένα...
ΧΑΧΑΧΑ
δεν καταλαβες...δεν ειπα οτι θελω η δεν θελω να σχολιαζεις για μενα...αν δεν θέλεις να σχολιάζει κάποιος στο φόρουμ, βρες έναν τρόπο να το απαγορεύσεις...
το φορουμ "ανήκει" σε όλα τα μέλη και έχει λόγο την ανταλλαγή απόψεων και τον σχολιασμό
σιγά μην έχω μανία με σένα...
ΧΑΧΑΧΑ
δεν καταλαβες...δεν ειπα οτι θελω η δεν θελω να σχολιαζεις για μενα...
επα οτι αυτο δειχνει οτι εχεις χαζεψει...
παλι μπερδευτηκες;![]()
ντιμη δεν εισαι κακο παιδι...λιγο χαζουλακος εισαι...με συμπαθεια στο λεω...γραμμενα ειναι ολα δεν προκειται να ξαναρχισω ιδια συζητηση...ενταξει ....αρκει που καταλαβαινεις εσυ...
εισαι μονιμως σε συγχηση...στο εχω ξαναπει....δεν εχεις συνεχεια στη σκεψη σου...χανεσα...
αλλα εισαι καλο παιδι αυτο το αναγνωριζω και γιαυτο σταματαω εδω...
οκ.χαζουλάκος; εσύ είσαι μαλακάκος (και λίγα λέω)
;)
http://[URL unfurl="true"]www.greenmood.gr/wp-content/uploads/2014/11/ImageGen-620x384.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εδω βλεπουμε τον καπετανιο να ευχεται "καλη επιτυχια" στον διαιτητη :2funny:
Εδω βλεπουμε τον καπετανιο να ευχεται "καλη επιτυχια" στον διαιτητη![]()
Μαλακίες έκανε ο καπετάνιος...έπρεπε να τους είχεγαμήσειπηδήξειόλους όταν μπορούσε....
Να έπαιρνε 10-15 σερί πρωταθλήματα,να δούμε τι θα λέγανε τώρα....![]()
πολλές μαλακίες έκανε...
Μετά γέρασε...φυσικό επακόλουθο ήταν...αλλάξανε και τα πολιτικά "κόζια"....πέταξε το πουλάκι...![]()