φοβασε μηπως αποκλειστεις και στο μπασκετ ρε τυπε? ε ρε καταντια :S
στο ξεκίνημα του ομίλου δεν μας είχα και σιγουράκι... και μετά την ήττα στην γερμανία...
φοβασε μηπως αποκλειστεις και στο μπασκετ ρε τυπε? ε ρε καταντια :S
Ρε πρόβατο,μέχρι κ απο τις τσιρλίντερς έχασες κ μιλάς για διορισμένους στο μπάσκετ???οταν εισαι διορισμενος ψευτοπρωυαθλητης πως να γεμισει;
xaxaρε μαλακες ποσο προβλεψιμοι μπορει να ειστε...
ο αλλος λεει το ιδιο μπορουμε ΝΑ ισχυριστουμε...οταν το μονο που κανουν στη ζωη τους ειναι ακριβως αυτο...να ισχυριζονται για διορισμενο
ρε ζωντανα ακριβως για αυτο το εβαλα ...για να δειτε οτι αυτα που λετε ειναι μαλακιες και οτι ειναι ανανδρο και μικροψυχο μονιμως να αμφισβητεις καποιον...
με μια σοβαρη ομαδα οπως η αρμανι , ο ''εξαστερος'' και το μισο γηπεδο αδειο...
το αλλο ζωντανο λεει μπορει να ισχυριστουμε το ιδιο για το καραισκακη
λες και ολη τη μερα κανουν κατι αλλο
μετα σας κακοφαινεται που σας χυνω ολημερις και ολονυχτις....
ε σταματηστε να ειστε θυματα και μαλακαες και θα στματαησω να σας γαμαω...
παντελονι μιλαω...
δεν γνωριζω τυπε για το σκακι...Νομίζω και στο σκάκι γυναικών,έχει κάνει παρατυπίες ο ΠΑΟ...
δεν καταλαβα τι εννοεις;Ώρες-ώρες γίνεσαι τόσο μαλάκας...που χάνω τα λόγια μου...
Δεν σου απαντώ στο ίδιο ύφος....μάλλον θα ήσουν από ξενύχτι,όταν τα έγραφες...
Ανέβασε καμιά είδηση για ματς του 1978 τώρα που είχε πάρει ανάποδο πλάγιο Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ...να ξεκαυλώσεις...
δεν καταλαβα τι εννοεις;
για το υφος εχεις δικιο...λλα για την ουσια;
δηλαδη δεν ειναι μαλακας ενας ο οποιος λεει ''αρα τωρα μπορω και εγω να πω αυτο '' οταν το μονο πραγμα που κανει μεχρι τωρα ειναι να ''λεει αυτο''
οεο ;
τώρα κάναμε καλά που κερδίσαμε.......να χαμογελάει ο γαύρος.......μα την παναγιά δεν ξέρω τι να πω....
τώρα κάναμε καλά που κερδίσαμε.......να χαμογελάει ο γαύρος.......μα την παναγιά δεν ξέρω τι να πω....
ναι αλλα ελα που εγω δεν εννοουσα εσενα αλλα τον αλλο....Εχθές εννοούσα την μουρμούρα...που είχατε όταν δεν γεμίζει το Καραϊσκάκη...
Δεν μπορείς εσύ να λες ότι δεν γέμισε το ΟΑΚΑ στο μπάσκετ,όταν το ΣΕΦ δεν μας φτάνει ποτέ σε εισιτήρια...
Χριστιδη πηρα πληροφορια οτι σημερα μεχρι και βαζελοκασκολ φορουσες,ειναι αληθεια
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ
σας εχω γαμησει τις ψυχες ρε...σας γεμισα ψυχολογικα...
κερδατε και δεν ξερετε τι να κανετε...να κλαψετε η να γελασατε...
αααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
αυτη ειναι νικη ρε μαλακα και οχι οι κουπες που τις πεταω και στο λιμανι αμα λαχει....
χυνω ρε πουστη μου χυνω απο την γκαβλα...