ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Προφανώς εννοούσε οτι ειναι απλά ονλάιν κι όχι οτι ποστάρει
σταματα να λες μαλακιες, δε βοηθας
Προφανώς εννοούσε οτι ειναι απλά ονλάιν κι όχι οτι ποστάρει
χα χα χα ρε εκτορα εχεις πλακα...εγω εδω ειμαι εσυ που και που εμφανιζεσαι σα κομητης...αστο πηγαινε για υπνο.... ;)περαστικα αντζελο, συνεχισε να μιλας για αλλα και οχι για αυτα που εκτεθηκες ;)
Κουραζει με τις βλακειες του.Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου στο ΣΚΑΪ:
Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αδυνατεί να νικήσει χωρίς μπαμπεσία.
Είχαμε σκοπό να προβούμε σε αποκαλύψεις για τη διαιτησία, αλλά δεν το κάναμε για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα.
Οι αρχές και το ήθος παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη ζωή. Ο Ολυμπιακός είναι μία μέτρια ομάδα και αν δεν είχαν τη βοήθεια της διαιτησίας, θα τους είχαμε πατήσει όπως και πέρυσι.
Η Κυβέρνηση είναι απαράδεκτη, είναι ντροπή να ανέχεται τέτοιες κατάστασεις.
Για να νικήσουν, πρέπει να στέλνουν φέρετρα, να κάνουν διαδηλώσεις, να μιλάνε με πακιστανικά τηλέφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
εδω ειναι η ουσια της παραγκας στην ελλαδα
σταματα να λες μαλακιες, δε βοηθας
χα χα χα ρε εκτορα εχεις πλακα...εγω εδω ειμαι εσυ που και που εμφανιζεσαι σα κομητης...αστο πηγαινε για υπνο.... ;)
ναι ας τελειωνε 0-0 ή 0-1 και θα βλεπαμε που εισαι
εδω να εχουμε υγεια και εδω θα ειμαστε..αλλου πεστα αυτα εκτορα μαλλον ζαλισμενος θα εισαι..με αλλον παιξε οχι με μενα...αν παλι υποθεσεις....ναι ας τελειωνε 0-0 ή 0-1 και θα βλεπαμε που εισαι
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου στο ΣΚΑΪ:
Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αδυνατεί να νικήσει χωρίς μπαμπεσία.
Είχαμε σκοπό να προβούμε σε αποκαλύψεις για τη διαιτησία, αλλά δεν το κάναμε για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα.
Οι αρχές και το ήθος παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη ζωή. Ο Ολυμπιακός είναι μία μέτρια ομάδα και αν δεν είχαν τη βοήθεια της διαιτησίας, θα τους είχαμε πατήσει όπως και πέρυσι.
Η Κυβέρνηση είναι απαράδεκτη, είναι ντροπή να ανέχεται τέτοιες κατάστασεις.
Για να νικήσουν, πρέπει να στέλνουν φέρετρα, να κάνουν διαδηλώσεις, να μιλάνε με πακιστανικά τηλέφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
εδω ειναι η ουσια της παραγκας στην ελλαδα
αστον βρηκε ατομο να πει για μενα αν ειμαι εδω η αν εξαφανιζομαι... τουλαχιστον με ξερουν αν ειμαι εδω η αν ειμαι φαντομας σαν και σε εσενα... ;) δε το εχεις αστο παρε κανενα ηρεμιστικο και για υπνο....Εδω θα ταν οπως ηταν και αλλες φορές. Αυτο σου λέω
ζησε με αυτο εσυ..να ξεγελιεσαι με τα χαλια σουΜην μπερδεύεστε παιδιά...
1-4 κάρτες...κόρνερ που δεν ήταν και όλα έξω από την περιοχή υπέρ τους...
για αυτους που διαμαρτυρονται για τη φαση του πετριτς τελικα εχει κανει χερι
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2014-10/untitled_5.jpg?itok=O2hevl6a[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/football/article/664467/trito-heri-toy-petrits-pics[/URL]
[/quote]
Κλαίω ρε... :tooth: :tooth: :tooth:
επιτελους ενας να πει τα πραγματα με το ονομα τους