- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.442
- Πόντοι
- 42.697
γιατί είναι χαμούρα......
ουστ βρωμογρια
γιατί είναι χαμούρα......
θΑ ΑΝΈΒΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΟ Η ΟΜΆΔΑ,σίγουρα...
Έχει υλικό,κάτι έχει.Ο Μπατίστα για παράδειγμα...
γιατι τωρα τα βγαλανε απο την σουφρα του ρομπερτο
ελα ρε μην το παιρνεις προσωπικα!
εχω ανοιχτους λογαριασμους με τον τυπο...Πρόσεχε είναι ο ζέρο μέσα....
εχω ανοιχτους λογαριασμους με τον τυπο...
ε μου ζαλισανε τον πουτσο..φταιε ο τζιγγερ οχι φταιει ο αλ ασκουζ,....ρε φταιει ο τζιγγερ οχι ο αλαφουζος...σου ζητήσαμε ονόματα στούντιο ρε......
ε μου ζαλισανε τον πουτσο..φταιε ο τζιγγερ οχι φταιει ο αλ ασκουζ,....ρε φταιει ο τζιγγερ οχι ο αλαφουζος...
αχαχαχχαχαχαχ...τι να κανουν ρε τα γατακια μπροστα στα βουνα...τι να κανουν οι κακομοιροι;;
ευχομαι να χανουν ολες οι ελληνικες ομαδες απο εδω και περα μπας και πάψει η ιστορια που μας λενε, να μαζευουμαι βαθμους για το ελληνικο ποδοσφαιρο ( δηλαδή Μαρινακη ) .... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ !!
χαχαχαχαχαχχααχαχ...τι μαλακας εισαι ρε...τι βαθμους να μαζεψεις μωρη πουτανα ....οτι κανω μονος μου....υπαρχει αλλος στην ευρωπη;;αχαχχαχαχαχευχομαι να χανουν ολες οι ελληνικες ομαδες απο εδω και περα μπας και πάψει η ιστορια που μας λενε, να μαζευουμαι βαθμους για το ελληνικο ποδοσφαιρο ( δηλαδή Μαρινακη ) .... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ !!
Δηλαδη τωρα προσπαθειτε;ευχομαι να χανουν ολες οι ελληνικες ομαδες απο εδω και περα μπας και πάψει η ιστορια που μας λενε, να μαζευουμαι βαθμους για το ελληνικο ποδοσφαιρο ( δηλαδή Μαρινακη ) .... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ !!
χαχαχαχαχαχχααχαχ...τι μαλακας εισαι ρε...τι βαθμους να μαζεψεις μωρη πουτανα ....οτι κανω μονος μου....υπαρχει αλλος στην ευρωπη;;αχαχχαχαχαχ
και γιατι το λες αυτο;;προεξοφλειςοτι θα παιρνω εγω πρωταθλημα;
αφου ''εισαι καταδικασμενος να παιρνεις τιτλους''
εισαι και ''πρωταθλητης ολων των σπορ παντοτινος''
ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχαχ χυνω ρε μαλακες φτιαξτε με κιαλλο μαλακες λαγοι
Δηλαδη τωρα προσπαθειτε;
μωρη λαγοκοτα ποιους βαθμους εχεις μαζεψει εσυ ολα αυτα τα χρονια? ρε σαπιοκωλη πρεπει να σου γινει αμετρητες φορες ακομα η σουφρα οπως του ρομπερτου για να μπορεσεις να σταθεις απεναντι σε μια ομαδα που εχει φτασει σε εναν τελικο πρωταθλητριων και σε 2 ημιτελικους. αλλα τι να καταλαβεις ρε βοθρε gay-ρος εισαι και μια ζωη θα μετρας πρωταθληματα της πουστιας και της α πειραιως, σε χεζω ρε λαγε κοκκινηστεχαχαχαχαχαχχααχαχ...τι μαλακας εισαι ρε...τι βαθμους να μαζεψεις μωρη πουτανα ....οτι κανω μονος μου....υπαρχει αλλος στην ευρωπη;;αχαχχαχαχαχ
και γιατι το λες αυτο;;προεξοφλειςοτι θα παιρνω εγω πρωταθλημα;
αφου ''εισαι καταδικασμενος να παιρνεις τιτλους''
εισαι και ''πρωταθλητης ολων των σπορ παντοτινος''
ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχαχ χυνω ρε μαλακες φτιαξτε με κιαλλο μαλακες λαγοι
στα αρχιδια μου ρε μαλακα...αρκει που εχετε γινει πουτανες και παρακαλατε να χανετε για να διμω προκριματικα...Η νικη που εκανες παει δια του 4, στην κουτσουρεύει δηλαδή ... τωρα εχεις δυο ματς εκτος που λογικα θα χασεις θα χασουν και οι αλλοι και γεια 12η θεση