γαμώ τον ιτούδη τον βρωμόπουστα
λίγα συμπεράσματα από το παιχνίδι:
- στο 5 απόντος και του μαυροκεφάλα έγιναν αλχημείες, πολλά λεπτά εκεί ο γκιστ, ο διαμαντάκος το πιο αργό σέντερ που έχω δει την τελευταία 15ετία στο σύγχρονο μπάσκετ δεν ξέρω αν είναι θέμα βάρους ή αν δουλεύεται
- μου άρεσε ο χαραλαμπόπουλος αν και δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, τον δοκίμασε αρκετά και στο 4 και στάθηκε αξιοπρεπώς, αργά ή γρήγορα αυτός ο παίκτης θα βγει και θα κάνει καριέρα δεν χάνεται με τίποτα
- γιάνκοβιτς γνωστός ευθυνόφοβος χρειάζεται ντόπες αυτοπεποίθησης, μέχρι να την βρει μπορεί να σουτάρει, από άμυνα λίγα πράματα
- παππάς καλός και τον πιστεύω, θα δείξει στην διάρκεια
- μποχωρίδης θέλει δουλειά ίσως και τρακαρισμένος από την επιστροφή στο γήπεδο του ΑΡΗ αλλά πίσω από νέλσον για λίγα λεπτά δεν είναι και άσχημα (καλύτερα από ράιτ πέρυσι)
- γκιστ λογικό να μην έχει ακόμα ρυθμό
- πολλά τρίποντα από την ομάδα, είχε γραφτεί ότι ο ιβάνοβιτς ενθαρρύνει τους παίκτες να τα μπουμπουνάνε και ας αστοχούν, αν ο σλότερ μας βγει πολυβόλο έχει καλώς αλλά είναι ο παίκτης που αποτελεί το μεγαλύτερο ερωτηματικό
- ο μπατίστας όπως τα γράφανε και όπως τον είδαμε στα βιντεάκια, καλός με πλάτη και καλός στα ριμπάουντ, παίζει από αριστερά όπως μας ζάλισαν τα ούμπαλα τα τσακάλια στην περιγραφή όμως το μονόπατο παιχνίδι δεν είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα για την θέση του σέντερ που παίζει κοντά στο καλάθι με πλάτη (αλλιώς θα ήταν πχ για ένα 3άρι που έπαιρνε μόνο αριστερό διάδρομο), στην άμυνα φιλότιμος αλλά σε καμμία περίπτωση φόβητρο, οπωσδήποτε αθλητικό 5άρι αλλιώς...
- επίσης επιβεβαιώθηκε δυστυχώς αυτό που γραφόταν για τον ιβάνοβιτς ότι στα κρίσιμα σημεία στο τέλος χάνει το κοουτσάρισμα, έτσι χάθηκε το παιχνίδι γιατί δεν έδωσε εντοή για φάουλ (εκτός αν το έγραψε στ'αρχίδια του γιατί ήταν φιλικό και σου λέει μην το γαμήσουμε στην τακτική, οπότε κρατάω μια επιφύλαξη, όμως το κόβω χλωμό)
- διαμαντίδης ελπίζω μόνο να μην κάνει χειρότερη χρονιά από την περσινή